Любители на кучета - 134

• 33 691
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Ех, какви нокти има Бубата, все едно на маникюрист е била.

# 661
  • София
О, беше преди няколко дни! Но много малко ги подрязаха (всички се страхуват от черня живец) Simple Smile

# 662
  • Пловдив
Мунчо черпи ,виртуално и със закъсение  - по паспорт на 1 Май стана на 8 години . Торта нямаше -той не им е фен ,а аз бях малко болен да сготвя агнешкото за 1-ви и Гергьовден ,да го видите как плющи мръви.

# 663
Мунчо черпи ,виртуално и със закъсение  - по паспорт на 1 Май стана на 8 години . Торта нямаше -той не им е фен ,а аз бях малко болен да сготвя агнешкото за 1-ви и Гергьовден ,да го видите как плющи мръви.
8 години! Още поне толкова му пожелавам! Да е жив и здрав и да носи радост! Simple Smile

# 664
  • София
Милото Муне. Да е жив и здрав.
И Бебето ибича агнешко, но рядко му давам, защото е мазно и се продрисква.

# 665
О, беше преди няколко дни! Но много малко ги подрязаха (всички се страхуват от черня живец) Simple Smile

Къде я водите на маникюр?

# 666
  • Sofia
Честит Мунчо! Да си похапва агнешки пържолки и без повод!

# 667
Може ли да ми препоръчате неща за вътрешно и външно обезпаразитяване? През колко време се дават? Има ли нужда от допълнителна каишка ако му давам хапчета или пипета?

# 668
  • под тепетата
Мунчо, градски, честити да са ти 8-те годинки! Да си здрав, пък агнешкото тъкмо да поевтинее малко и пак ще те черпят!

# 669
Честит да е рожденика! Още 8х8 да е жив, здрав и все така послушен 🎂🥳

Whitefang На Юбилея предлагам да му приготвиш половин агънце да се почерпи! ☺️

# 670
Честит да бъде Мунчо! Много здрав и все така послушен.

Ето една мързеланка

# 671
Whitefang, дълги години да сте заедно!Честит да ти е рожденикът!

# 672
Whitefang ,честит рожденик!
Много да е здрав и дълголетие!
И по-често да си хапва любимите ястия.

# 673
  • София
ЧРД на Мунчо, да е жив и здрав, а и стопанинът му да оздравява - за пир с агнешко никога не е късно!

Уф, вече си поотдъхнах и мога да споделя - преминахме с Джинката през изпитанието "кастрация", в понеделник привечер я оперираха и първата нощ, както и се очакваше, беше кошмар - явно я болеше, защото място не можеше да си намери, а и аз покрай нея. На следващия ден обаче вече навири опашката, а когато започна и да ръмжи по котките и да души по улицата за боклуци си отдъхнах - всичко се нормализира. Тя вече счита, че е готова и за игри в парка, но ще и се наложи още малко да почака, та засега се задоволява с разходки на повод в квартала и с боричкане с мен на канапето. Yum

# 674
  • Бургас
ЧРД на братчеда Мунчо! Торта от кИфтета му желаем, с повод и без!

Общи условия

Активация на акаунт