Любители на кучета - 134

• 33 703
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте , вчера след обяд я ужили пчела  по брадичката малко се поду  не получи ал.реакция  , но остана нещо като твърда пъпчица дадох и алергозан (и днес продължавам да давам по половинка) утре да я заведа ли на вет. или няма нужда

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 19:53 от Ivana96

# 616
  • Бургас
Пчела или оса?
Пчелите оставят жило. Трябва да се извади.
https://www.bgfermer.bg/article/7002692

# 617
Пчела или оса?
 Малко и остро  беше жилото извадих го , пчелата беше полу умряла на земята...

# 618
Вчера водихме Зара на разходка в полето. Хич не слуша, милата. Но пък беше доволна.

Тук вятърът си играе с ушите ѝ.

13 години не съм гледала куче бебе, отвикнала съм.

# 619
  • Бургас
Ivana, нищо не е необходимо повече да правиш, ще й мине като на куче Simple Smile

# 620
Добър ден!
Ние пак сме с ходене по мъките.
Вчера кучкарите около нас видяха Шелби за първи път след кастрацията и всички единодушно възкликнаха, че вероятно е с херния.
Тя е така от буквално веднага след операцията, та звъняхме на доктора нещо противовъзпалително нужно ли е да приема. Отговорът беше не. Та сега не знаем херния ли е или някакво възпаление, но след час сме на доктор. Дотогава пия пасифлора и повтарям ОМММММММ.
Скрит текст:

# 621
Успех при лекаря. Дано всичко е наред.

От четвъртък Пикачу яде много малко, да не кажа нищо. Отказва шунка, пържолките, които досега хапваше с удоволствие, вчера стояха три часа, май ги е изял, тази сутрин хвърлих поредните крокети. Пробвам в момента храна под формата на пастет, който изглежда чудесно, и това не иска. Дори ядене от масата не проси.

Възможно ли е да е от ваксината от бяс, която сложихме в четвъртък сутринта? Иначе е жизнен, играе, тича, спи нормално. Никаква промяна няма в поведението му освен това неядене.

# 622
Nedinka ,напълно възможно е.
Моята беше спряла да яде ,но до два дни се оправи.

I_Love_Tose ,дано всичко да е наред.

# 623
  • в голямото село
Е при нас яденето никога не спира, но бръмбарите в главата се увеличават
Вика ли ме някой,  нещо за хапване

# 624
Nedinka ,напълно възможно е.
Моята беше спряла да яде ,но до два дни се оправи.

Благодаря, дано е така. Той е доста селективен за яденето, но има неща, които изпапква веднага. Сега дори и тях не поглежда.

# 625
И на моите така им бяха шкембетата. От разреза. Оправиха се постепенно, но е добре да се види.

# 626
  • Бургас
Кой бил целият мокър? Кой се засилил и пльоснал в кварталния фонтан? Цели два пъти? Кой бил като "турист от Павликени" и "Бай Ганьо в банята"? Кой разсмял и разсънил целия автобус, който минавал току до фонтана?
Как кой бил виновен? А кой знае, че е пълен фонтанът и ме пуска без каишка в градинката?

# 627
Като гледам погледа, на въпроса “Кой бил виновен?”, отговорът не е Елза. Joy

# 628
Ще стане от Зара туристка. За разлика от мен. Joy

# 629
  • под тепетата
Dara, не се заричай Wink! Ние мъкнахме 27 кила куче по стълби на една екопътека, че го е страх от високо. Не само него, обаче Smile
Tintina, Елза си е звезда отвсякъде! Разсмя и мъжа ми даже Laughing
Да си похлваля Лео - днес джафка като луд и ние се чудим какво става, а то лисан се появи и го дразни, мъкнейки се едва-едва по пътеката.

Общи условия

Активация на акаунт