Алое Вера на Форевър 4-та тема

• 16 097
  • 149
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
В един от подкастовете на централния офис обясниха, че събират двете фабрики в една - местят Forever Nutraceutical във Aloe vera of America. Този процес ще приключи до края на март и помолиха да сме търпеливи, защото всичко е за добро. Показаха  и част от процеса по преустройство, нещо мащабно е това.
Все пак това са над 160 държави, за които трябва да се произвежда и доставя. Скоро ще се оправят нещата. Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 07:33 от Gaburata

# 106
Здравейте, момичета! Разбрах, че причината да се бавят толкова много продукти и да се увеличават постоянно неналичните е, че Форевър мести производството. Днес видях, че и гелът за зъби вече не е наличен. А това не се е случвало до сега. Да не би да няма вече нови доставки за дълъг период  и да са налични продуктите до изчерпване на наличностите по складовете?Писах и в чата в Месинджър  до офиса, но не ме  отразяват...
Здравейте,
правят промени в логистичния център за Европа в Холандия и от там има забавяне на доставките за Европа. Затова и има много липсващи продукти. Трябва да имаме малко търпение докато се канализира и всичко тръгне нормално. 😊
Усмихнат ден!

# 107
Благодаря за информацията! Дано по-скоро се нормализират,скоро само алоето може да е налично, както е тръгнало. А имунобленда го няма още от октомври 😔Благодаря, хубав ден и на Вас!

# 108
  • Варна
Ще се нормализират, разбира се. Flowers Hibiscus Имаме си алое, което можем да пием в изобилие. Има доста голямо разнообразие от хранителни добавки и козметика и при нещо липсващо все има с какво да се замести липсата.  Heart Exl

# 109
Ще се нормализират, разбира се. Flowers Hibiscus Имаме си алое, което можем да пием в изобилие. Има доста голямо разнообразие от хранителни добавки и козметика и при нещо липсващо все има с какво да се замести липсата.  Heart Exl
Абсолютно подкрепям! 😊

Момичета, всички липсващи продукти в магазина вече са налични, и гела за зъби и любимия за мен имубленд!

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 15:04 от gery07

# 110
Някой ползвал ли е активатора на алое вера и става ли за открити рани?
Доставката безплатна ли е?

# 111
Някой ползвал ли е активатора на алое вера и става ли за открити рани?
Доставката безплатна ли е?
Аз го ползвам вече 20 г като част от домашната ми аптечка е.
За рани е чудесен!

# 112
Активаторът не е предназначен за директно прилижение върху открити рани. Целта му е да овлажнява, почиства и подготвя кожата за други продукти, аз го полВам като тоник за лице и когато си правя от розовата прахообразна маска.
При открити рани аз ползвам фърст и джели.

# 113
Активаторът не е предназначен за директно прилижение върху открити рани. Целта му е да овлажнява, почиства и подготвя кожата за други продукти, аз го полВам като тоник за лице и когато си правя от розовата прахообразна маска.
При открити рани аз ползвам фърст и джели.
Зависи от раната Гери, затова помолих девойката да уточни каква е раната точно. Иначе правилото е активатор да се капе вътре в рана, където има гной, фърст на изгаряния, шевове и тн, и алое джели около раната. За някои рани ползвам комбинация от активатор, прополисов крем и джели.

# 114
Преди време имаше един антиоксидант Помейтин пауър или нещо подобно, но от доста време го няма. Първоначално ми казаха, че ще го подобряват, но така и не го пуснаха. Същото стана и с дълбоко почистваща маска за лице и още Много дълго време беше изчерпан чесън с машерка. Днес влизам и пастата за зъби отново е изчерпана и още други продукти...

# 115
Преди време имаше един антиоксидант Помейтин пауър или нещо подобно, но от доста време го няма. Първоначално ми казаха, че ще го подобряват, но така и не го пуснаха. Същото стана и с дълбоко почистваща маска за лице и още Много дълго време беше изчерпан чесън с машерка. Днес влизам и пастата за зъби отново е изчерпана и още други продукти...
В момента голям бум има на потребление в Япония и Индия и в комбинация със реформите в двата завода и обединяването им ще има затруднения до април. После всичко ще има. Поместийн няма да се произвежда, заради рязкото поскъпване на някои суровини, за което Форевър няма вина, но и аз страдам, защото ми беше любима антиоксидантна напитка. Ползвайте лициум, уникален антиоксидант или Арги + , където плюса са почти всички плодове от поместийн. Чесън с мащерка има в момента, скоро и паста ще има.

# 116
Здравейте,
от няколко години съм дистрибутир на Форевър и снабдявам семейството си с техни продукти. Децата ми  в момента учат в чужбина и  ми е много трудно  да ги зареждам от  БГ. Има ли начин да си поръчват от моя акаунт,  но да им ги   доставят на място в чужбина?

# 117
Здравейте,
от няколко години съм дистрибутир на Форевър и снабдявам семейството си с техни продукти. Децата ми  в момента учат в чужбина и  ми е много трудно  да ги зареждам от  БГ. Има ли начин да си поръчват от моя акаунт,  но да им ги   доставят на място в чужбина?
В коя държава са?

# 118
Здравейте,
Да, влизат в сайта на Форевър в съответната държава с вашия акаунт и си пазаруват.

# 119
Здравейте,
Да, влизат в сайта на Форевър в съответната държава с вашия акаунт и си пазаруват.
Не навсякъде е така, не заблуждавайте жената. Има държави със специфични изисквания , затова попитах къде учат децата

Общи условия

Активация на акаунт