Алое Вера на Форевър 4-та тема

• 16 089
  • 149
  •   1
Отговори
# 120
едното е в Холандия, а другото  в  Англия

# 121
едното е в Холандия, а другото  в  Англия
Това е чудесно, и двете държави имат онлайн магазини. За да си пазарят децата ви е необходимо първо да си влезете в профила и там където пише Моят глобален бизнес, да си добавите Нидерландия и Англия. След това можете да им дадете паролата си за българския онлайн магазин, в сайта www.foreverliving.com първо влизат в Българския магазин и след това горе в ляво сменят държава и избират език. И вече си отиват в английския или нидерландски магазин и си пазарят по същия начин като при нас, с тая разлика че плащането е само с карта. Вие също можете  да им направите поръчка за продукти през английския и холандски магазин, да ги платите с ваша карта и само да напишете техния адрес и телефон за доставката.

# 122
Здравейте, момичета! Има ли информация кога ще бъдат отново налични липсващите продукти? Преди 2 дни писах  до офиса в Месинджър, но никой не ме отразява....

# 123
Здравейте, момичета! Има ли информация кога ще бъдат отново налични липсващите продукти? Преди 2 дни писах  до офиса в Месинджър, но никой не ме отразява....
На 8 април имаме мениджърски съвет и тогава ще ви напиша с по-голяма яснота какво и кога ще получим.

# 124
Много неприятно. Щом преди съвета няма информация, явно няма да е началото на месеца, както се говореше...

# 125
Много неприятно. Щом преди съвета няма информация, явно няма да е началото на месеца, както се говореше...
Не съм казала такова нещо, камион може и да пристигне преди 8 април. Надявам се и аз да се случи това. Но ако не пристигне, на 8 ще ни кажат повече по въпроса.
Да си рефрешна от днес - вече има гел за зъби, мулти мака и хиалуронова киселина, можете да си поръчвате

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 13:09 от mama Tin

# 126
Здравейте момичета,

От днес отново можете да поръчате:
028 Гел за зъби Форевър брайт
215 Форевър мулти-мака
284 Алое и авокадо сапун за лице и тяло
312 Форевър кардио здраве
564 Охлаждащ алое лосион
612 Алое активатор
633 Течен алое сапун

Усмихнат ден от мен!😊

# 127
Здравейте, момичета! Някои има ли информация относно продуктите, които все още не са налични, кои продукти имат ограничение в онлайн магазина и до кога ще бъде така ? В понеделник забелязах, че Дейлито е ограничено до 2 броя на поръчка, а за разлика от др път никъде не пише за това.

# 128
Всички липсващи продукти са включени в следващата доставка. Няма информация само за Мув, Фаст брейк и Тонера

# 129
Здравейте! Чудех се дали е противопоказно да приемам алое бери и лициум плюс при проблем с  щитовидната жлеза и дефицит на витамини? Стойността на хормона TSH е леко завишена, макар и в референтните граници, и имам сериозен дефицит на витамини Д и по-умерен дефицит на б12 и фолиева киселина. Лициумът мислех да го приемам заради функционална киста на яйчника. Благодаря предварително!

# 130
  • Варна
Здравейте! Чудех се дали е противопоказно да приемам алое бери и лициум плюс при проблем с  щитовидната жлеза и дефицит на витамини? Стойността на хормона TSH е леко завишена, макар и в референтните граници, и имам сериозен дефицит на витамини Д и по-умерен дефицит на б12 и фолиева киселина. Лициумът мислех да го приемам заради функционална киста на яйчника. Благодаря предварително!

Можете спокойно да си ги приемате. Що се отнася до щитовидната жлеза, препоръчвам ви Мулти Мака - тя е прекрасна добавка и маката се води един от най-добрите естествени хормонозаместители, като стимулира организма да си произвежда хормони, колкото му трябват.

Алоето съдържа малки количества В12, както и маката, така че също са подходящи.
Що се отнася до витамин Д, Форевър има добавка, която е само с витамин Д и дава много добри резултати.

# 131
Жалко за хубавата идея. Точно този тип витамин Д не мога да приемам.

# 132
  • София
Здравейте, може ли малко повече информация за Лициум  Плюс, изписа ми го хомеопат, за съжаление без много обяснения. Бях притеснена по време на прегледа и тотално забравих да попитам за какво е. И аз имам хормонални проблеми, със завишени стойности на мъжки полови хормони и щитовидна жлеза. Дали би повлияло зле?

# 133
Нямай никакви притеснения за Лициума, разкошен антиоксидант - за черния дроб, за очите, за добрата работа на яйчниците. Една от най-добрите добавки на Форевър.

# 134
Мога ли да попитам за мнение за Forever Plant Protein
Виждам че пише 15 x 26 g но не виждам информация да са индивидуално опаковани дози
Има ли начин да се пробва - някакъв вариант да купя доза ? Похвалиха ми продукта, но ме притеснява че досега пробваните от мен ( особено вегански ) протеини на прах не ми допадат на вкус. Особено грахови.
Не е упоменато изрично че е безглутенов продукт, но съставките са.

Иначе съм редовен ползвател на Forever Aloe Vera Gel, зарибила и други членове на семейството - има ли начин да се закупуват продуктите с отстъпка. Забелязвам, че дори и опаковката от 4 броя не дава разлика в цената.

Общи условия

Активация на акаунт