🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 001
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 195
Татяна, Георги и Благой са олицетворение на псевдобългарщинАта и защитниците на kleta majka Balgariq.

# 196
Скандали и размени на остри реплики, а пък на Мария и дреме на ..... имунитета 😁

# 197
  • София
Божана: Боли ме нецензурния. 🤣🤣🤣
Идвах да пиша същото. Започвам да го използвам. 🤣
Откакто Божана цитира онази песен на Мишо Шамара, част от текста се превърна в шега между мен и една колежка ("виновен ли съм, че не можеш ти, виновен ли съм, че нямаш ти").

Когато Георги няма аргументи (което е често явление), намесва Бог. Божана нямала уважение към Господ, не бях забелязала, освен ако за него Бог не е равно на Благой.

# 198
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Какво се опитва да каже Жоро, повтаря две, три изречения в различен словоред и това е.
Тийм Чалга се обиди и опитва да отвърне на удара, ама общо делят един мозък Trollface

# 199
Чаках да разбера какво ми пречи да захаресам Светльо и... си отвори устата и разбрах. Страх тресе кочината.

# 200
Искам музикалният съпровод, по време на гласуването,  да бъде "Даньова мама" изпълняван от Татяна Къцова 🎶

# 201
  • София
Какво се опитва да каже Жоро, повтаря две, три изречения в различен словоред и това е.
Тийм Чалга се обиди и опитва да отвърне на удара, ама общо делят един мозък Trollface
Ето че се намеси Светослав, за да преведе мисълта им. На място се чувства човекът.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 22:55 от La Vikinga

# 202
  • Другата България
Ето, че стана ясно /на мен ми стана, лично/ защо не харесвах Светльо, ама хич не го харесвах. Просто ми беше антипатичен, егоист, самовлюбен, отмъстителен, абе - егоцентрик. Ей го на, доказа ми, отново лично, че правилно съм преценила, а дори не гледах. Той през цялото време се е чувствал над останалите, брат на виден чалгар, голямата работа, его и пак его, вече е точно където трябва. Гонеше личен имунитет само за да не го номинират, сега само дето ....нецензурния не ....пиййп на Благой и сие, за да не е той номиниран, а Елина. Бляк!

# 203
След като няма вече СМСи, убеден съм, че предаването не се снима в реално време. В петте дни, в които няма излъчване по БТВ  (от сряда до неделя), там просто си снимат всеки ден и ще се приберат всички по-рано в България. Ще приключат месец по-рано, мейби.
Аз симпатизирам на Божана може би от трети епизод, въпреки това, че е шумна, емоционална и не е за всеки, във VIP Brother също беше такава, т.е при нея няма фалш, за жалост тя е от хората, които много се привързват към мъже като Георги, Благой, Петко Димитров и пр.
Не знаех, че е била привързана към Петко Паркинга. Те в един сезон ли бяха във ВИП Брадър? Хем съм гледал всички сезони от-до... ама вече ми се смесват.

# 204
Татяна, Георги и Благой са олицетворение на псевдобългарщинАта и защитниците на kleta majka Balgariq.

Hands Plus1

Hands Plus1

# 205
След като няма вече СМСи, убеден съм, че предаването не се снима в реално време. В петте дни, в които няма излъчване по БТВ  (от сряда до неделя), там просто си снимат всеки ден и ще се приберат всички по-рано в България. Ще приключат месец по-рано, мейби.
Аз симпатизирам на Божана може би от трети епизод, въпреки това, че е шумна, емоционална и не е за всеки, във VIP Brother също беше такава, т.е при нея няма фалш, за жалост тя е от хората, които много се привързват към мъже като Георги, Благой, Петко Димитров и пр.
Не знаех, че е била привързана към Петко Паркинга. Те в един сезон ли бяха във ВИП Брадър? Хем съм гледал всички сезони от-до... ама вече ми се смесват.
Да, беше му се лепнала като гербова марка, даже имаше съмнения, че има нещо повече там.

# 206
  • София
Да, бяха в последния сезон на VIP Brother през 2018 г. заедно с Кулагин - Петко и Божана бяха сред последните петима финалисти, тя всъщност бе единствената жена на финал. Веднага след финала започна кратък сезон на Big Brother All Stars, който всъщност беше последният за целия формат. В него участваха Златка Райкова и Благой, докато все още бяха двойка, и той се държеше зле с нея. В този формат дори доста дълго успя са се прикрие.

# 207
  • София
Жал ми е, че Елина ще го отнесе. А реално играта провалиха Тино и Жоро днес, ама...Жоро няма как, Тино също няма -  все пак знаем, че тук срещу мъже не се гласува

# 208
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Когато Георги няма аргументи (което е често явление), намесва Бог. Божана нямала уважение към Господ, не бях забелязала, освен ако за него Бог не е равно на Благой.
Явно това му е партизанското име на Благо. Татяна също го нарече Господ, като се обясняваше за изгонването на Божана и Снежана. Каза "Господ така е решил". Joy

# 209
След тази реч, която дръпна Светослав, ми стана още по-антипатичен.
Мария си върна на Светослав.
Чалгата дали ще изгони Елина?

Общи условия

Активация на акаунт