Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

 • 40 676
 • 1 195
 •   1
Отговори

Анкета

* За острова на отшелника / За личния имунитет / Снежа - Божана / Благо и Едис *

Опции:

* Може да изберете максимум 6 опции.

# 30
 • Мнения: 8 045
Тамън да отговоря в предната тема защо няма да има Сървайвър в събота и темата е заключена. Няколко души казват "заради изборите". Пак не схващам, какво общо имат изборите? В събота от 20 до 23 ч. няма по нито една програма предаване за публицистика, Панорама и Референдум са в делничните дни, а публицистиката и политиката по Нова и БТВ  са по принцип преди 20 ч. Та не разбирам какво общо има падането на предаването в събота от 20 до 23 ч с изборите? Дори и в деня на изборите ,вечерните предавания ще паднат, но... В НЕДЕЛЯ. А в случая Сървайвър спира да се излъчва в събота и на негово място пускат... игрален филм. Каква връзка имат изборите?

# 31
 • Мнения: 1 397
Няколко души казват "заради изборите". Пак не схващам, какво общо имат изборите? ....Каква връзка имат изборите?

Връзка няма но има прилика.

Скрит текст:
Приликата между участие в изборите и гледане на сървайвър 7 е че и за двете почти няма мераклии.

# 32
 • Мнения: 5 818
Аман от Благо. Не ми е приятен. Бърканичков беше духовит, този е скучен.
Във фейсбук, в коментарите, преди седмица една приятелка беше написала "айде, давайте наградата на Благой и да си ходим".
Така и не разбрах какво правят участниците през времето, в което не снимат.
Не вярвам и много да гладуват. Ако имат само по две лъжици ориз, как ще оцелеят три месеца ?!
Защо променят програмата btv, също ми е непонятно. Ако махат епизод, да бяха махнали този във вторник.
А дано има малко раздвижване с разместване на племената, ама надали.

# 33
 • Мнения: 1 397
Писах го и миналата година, ще го напиша пак:
Смятам че е проява на много лош вкус, да не кажа простотия от страна на продукцията, да се четат в ефир писмата от близките.
Нека им ги дадат, нека всеки си го чете наум, снимайте ги ако искате, питайте ги кой иска да коментира, но това четене на глас е абсолютна безвкусица. Отделно че някои писма са тотална простотия и излагация за написалия ги и за четящия ги (посленият вероятно не се досеща дори). Левски и Стоичков сложени на един кантар, а от другата страна ги уравновесява самата велика участничка, мекица, най-щастлива "на планетата Земя". 

С видео обръщенията е още по-зле положението, защото нашего брата се гипсира пред камера (дори собствена) и се получават едни жалки рецитации, фалшиви лозунги "ти можеш"  и "ние вярваме в теб"... Ще речеш че са ги пратили в космоса да спасяват света.
 Много рядко да се види нещо нормално и естествено, а за интересно (за нас) - въобще да не говорим.

Бе аз на Браян Адамс не ме интересува какво иска да му каже майка му, защо трябва да ме интересува майката на Ермина какво иска да ѝ каже?

# 34
 • София
 • Мнения: 667
Благодарности за темата! Дано с разместването на племената да видим интересни ходове на участниците. Ако наистина двама ще избират, не съм много ок. Да им дадат една торба с листчета/камъчета/каквото там искат с имена на участниците и да теглят един по един. Иначе пак ще видим конфигурацията Благо-Татяна на едно място.

# 35
 • SF
 • Мнения: 18 139
Така е, Soney, но те искат ВСИЧКО в живота в лагерите да бъде достояние на зрителите - и доброто, и лошото.
Дори да съм страхотна актриса и оратор, като знам, че посланието до брат ми или приятел ще се излъчи пред "ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ", ще говоря общи глупости: вярвам в теб! Знаеш какво можеш!
Не бих му казала нищо интимно, нищо, което си е между мене и него или нещо от семейството. Подробности и детайли ще научи, когато се прибере. Те заснемат 1-2 минути, от които се сглобяват 30-40 секунди. Няма време за важните и истинските неща.
Но не бих говорила за Ботев и Левски в личен поздрав до мой брат или приятел.

# 36
 • София
 • Мнения: 23 217
Надкаст, обзор на седмица 4

# 37
 • Sofia
 • Мнения: 1 761
Според промото,май Благо и Едис решават разместването в племената.

Хмммм ...
Това е изцяло против принципите на Сървайвър да се дава толкова много власт в ръцете само на двама от играчите.

Искрено се надявам да процедират по стандартната за Сървайвър схема - мъж избира жена, жена избира мъж, като племената се редуват.
В момента са десет мъже и осем жени, схемата е приложима, ако двама мъже започнат въртележката на изборите. Което и предполагам ще се случи.
Абе май ще са само двамата.

# 38
 • Мнения: 8 045
Няколко души казват "заради изборите". Пак не схващам, какво общо имат изборите? ....Каква връзка имат изборите?
Връзка няма но има прилика.
Скрит текст:
Приликата между участие в изборите и гледане на сървайвър 7 е че и за двете почти няма мераклии.
Просто са видели зор с първите 2-3 седмици, с тези 3 тричасови предавания, на принципа "проба-грешка", разбрали са от собствен опит, че трудно се пълнят 9 часа седмично и намаляват на 6 часа. И аз мисля, че това ще е за добро. Не да гледаме игрите по час и половина,  племенен съвет по 1 час ...  Това досажда на повечето зрители. По-добре половин час да дават племенен съвет, преди това максимум 45 мин. игра. В началото на епизодите социалната игра не ми пречи, тя нека си е дълга. Ама Джаферката като започне да се прави на бразилски футболен коментатор и от 20.30 до 22 ч да не млъква на тия игри... откачам.

# 39
 • Мнения: 185
Много ни разглезиха с предишния сезон, тук просто няма такива интелигентни хора които да имат интересна стратегия и да играят добре социалната игра. Гола вода са, ще гледаме Благо и баджанака му Георги на финал както гледам.

# 40
 • Мнения: X
Много тъжен сезон

# 41
 • Мнения: 8 045
Прости като гъдулка и двамата. Единият не може да отговори на въпроса какви отношения има между мъж и жена, освен любов/секс... а думата беше "приятелство". Само се кръсти всеки път като види оператор с камера, демонстрира набожност и поздравява поименно цялата рода във всеки епизод. Другият пък не знае значението на думата "онлайн". Новата участничка (забравих й името, атлетката) му казва "на линия", той вика "не това, другото".Е online нали това значи - НА ЛИНИЯ.  И двамата с безумно беден речник, не могат да обяснят една дума като хората. Един Тино ги сложи в малкия си джоб.

# 42
 • софия
 • Мнения: 2 481
Изгледах  Надкаста и още се смея. Не могат да си поканят гост коментатор, защото никой друг, освен тях не гледа Сървайвър. 😀

# 43
 • Мнения: 479
Хахахах това ще се гледа.
Изгледах  Надкаста и още се смея. Не могат да си поканят гост коментатор, защото никой друг, освен тях не гледа Сървайвър. 😀

# 44
 • София
 • Мнения: 7 601
Надкаст няма да гледам.
Неделчо ми беше любимец в неговият сезон ИВ.
Даже и след това.
Ама сервилното отношение към семейство Джаферович не го приемам.

Общи условия

Активация на акаунт