🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 508
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Кой мислите, че ще намери скритият идол?
За мен от червените може би Тино , а от сините...не знам, иска ми се Божана да е или Снежана.
Ами, дано. Станилия също би се справила добре с идола, поне така ми се иска да мисля. Според мен ще има по един идол във всеки лагер, както е било досега в "Сървайвър".

# 496
Да, Станилия също искам да го намери, но тя не е толкова...при нея са ясни и прости нещата, докато Тино е по-импулсивен май. Станилия също искам да се запази, харесвам я много и като играч, и като човек. Поне един от двамата да успее да го намери и да се "сдушат", ама...
Да, аз така разбрах, че ще има по 1 идол скрит за всяко племе.

# 497
  • София
Да, Станилия също искам да го намери, но тя не е толкова...при нея са ясни и прости нещата, докато Тино е по-импулсивен май. Станилия също искам да се запази, харесвам я много и като играч, и като човек. Поне един от двамата да успее да го намери и да се "сдушат", ама...
Да, аз така разбрах, че ще има по 1 идол скрит за всяко племе.
Те много се сближиха, очевидно неговата номинация провокира Станилия да се опълчи на Георги и останалите, а и вчера първа го поздрави, след като спечели дуела. Според мен и двамата биха споделили един с друг, ако открият идол.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 12:27 от La Vikinga

# 498
  • Другата България
Да, има някаква прилика между Едис и Жоро от миналия сезон, сега като казахте, се замислих, че маааалко на него прилича. Но оня поне сондираше мнение тук и там, с този и онзи, Едис единствено пред камера говори за някакви идеи и намерения, които има, но на практика се спотайва като мишок, и един Павел, та Павел. Дано разгърне потенциал, че не остана за кога.
Елина.....много ме е яд за Елина. Отново се връщам на тъпия регламент, или по-скоро липсата му, тези нововъведения в движение, които ощетяват /ощетиха/ хора като нея, онова момиче Златомира и то си тръгна без време, Крум....това “тука има- тука нема“ на турците направо.... ако този идол го имаше още от самото начало толкова по-цветно и непредвидимо можеше да е, ама на, ще въвеждаме новости в движение!

# 499
Станилия, Тино и Мария ще трябва да привлекат двама от чалга коалицията, което ми се струва мисията невъзможна. Татяна може и да поддаде на женско убеждаване от страна на Станилия и Мария, а Светльо евентуално могат да го подлъжат с лидерска позиция на новата коалиция.

Виждам, че не съм само аз (на база отговорите в анкетата), но не съжалявам, че Елина си тръгна. Не, че не я харесвам, симпатична ми е, но не я виждах напред в играта. Предизвестена смърт така да се каже. Сълзите на Едис ми бяха много крокодилски, докато на Геновева ѝ личеше, че искрено плаче за Елина.

# 500
Гарганела, снощи Тино гласува за Татяна, а на предишния съвет за Елина.

# 501
Станилия, Тино и Мария ще трябва да привлекат двама от чалга коалицията, което ми се струва мисията невъзможна. Татяна може и да поддаде на женско убеждаване от страна на Станилия и Мария, а Светльо евентуално могат да го подлъжат с лидерска позиция на новата коалиция.
Всъщност, един глас им трябва и идол.
Защото чалгарите са принудени да разделят гласове, ако искат да се подсигурят срещу изиграване на идола.

# 502
  • София
Те и да го намерят не е сигурно, че ще се спасят за повече от един съвет. Ако са два пъти на елиминации и го ползват, ще има Мария срещу Благо/Жоро примерно. И да отпадне Жоро, следващият съвет пак ще са 4:3. Така че ще им е трудно измъкването. Трябва да се пробват да привлекат някого. Може би, ако Татяна пак се издъни на игри, може да работят в тази насока. Жоро според мен се дразни на падането ѝ в игрите и при него можеш да играеш как ще изглеждате недостойни така. Те пак ще са повече и без нея, така че има вероятност да се съгласи и вече на следващ съвет да се извади и идол. За целта обаче Татяна трябва да провали следващите игри, иначе няма шанс.

# 503
  • София
Аз се надявам скритият идол (честно, плочка като подложка за чаша?wtf?) да го открият Станилия или Тино и да го изиграят по възможно най-добрия начин. От тяхното племе само те ми приличат на хора с подготовка за формата...другите червени са пълнеж, разчитайки на рейтинг заради имената им и придатъци към пълнежа - Светльо. Божана, ако си неин приятел, според мен ще влезе и в огъня за теб, като темперамент е много далеч от мен - намахана, плесната през устата, на никой не цепи басма, но думите и за вип сепарето бяха попадението на седмицата👍👍👍Go go  СИНИ!

# 504
Гласувах за многокомпонентна игра за елиминация, обаче ако има пак тип Змия, имам чувството, че Магистрала Тракия може да бие и Благо, и Булкин. 😂 Доказа се като китайска капка, а другите са припряни нерваци.

# 505
  • Другата България
Защото чалгарите са принудени да разделят гласове, ако искат да се подсигурят срещу изиграване на идола.
Ако някой се досети за това.....

# 506
Според коментарното видео на Емо Каменов едновременно в Доминикана, на същия плаж се снимат Сървайвър изданията и на Хърватия, Сърбия и Унгария. И още с влизането хеликоптерът и лодките извозват нашите, след час сърбите, после унгарците, хахаха. И битките са в рамките на един ден една след друга като ползват едни и същи съоръжения. Построяват ги, играят нашите, 100 метра по-назад чакат сърбите, още 100 метра по-назад чакат унгарците и така, имало си план, хахаха. Цяла индустрия. И така при всички игри, съоръженията веднъж ги монтират и после снимат игрите на 4-5 държави една след друга.

# 507
  • София
Те няма да се сетят за това.

# 508
Скрит текст:
Пуснах новата анкета! 😊

ThunderoS,
Добре дошла!
Така и не стана ясно от лошия монтаж (или пълната липса на такъв предвид малкото време) на старта на сезона. Май са я нарочили за нещо случило се преди да започне формата. Набедили са я за опасен стратег и за човек, който се е опитвал да сключва коалиции, може би е била прекалено активна социално, но всичко това са само догадки. Също така се изтъкна, че е имала мнение и си го е казвала винаги и често не е била съгласна с мненията на 'млади сме, силни сме'.

Цецо е лидерът, избраха го за капитан. И все още е. Но лидери в сянка са Павел и Едис (мисля, че Цецо и Ермина не подозират колко гъсти са двамата). Цецо е открит, има профил на герой. Павел уж е герой ама май профилът му е по-скоро за злодей. Едис е категорично злодей.
Цецо не е имал истинска опозиция в племето си.

Моето мнение за епизода

Първо, много ме е яд за елиминирането на моята любимка, Елина! Успех в живота, слънчево момиче!🙂
Както писах и преди, обърка сезоните. В миналия би имала далеч по-голям шанс за успех. Жалко.
Разбира се, нищо лошо не питая към Тино. Това е играта, всеки се бори за себе си. Той също ми харесва като участник. Като поведение, мислене и изказ във формата ми допада. По-скоро съм предубеден от някои негови решения/действия/изяви в реалния живот, ама това е друга тема...

За племето на червените и за самата игра като цяло е по-скоро добре, че победи Тино. Въпреки, че стисках палци за Елина. Просто защото този сезон се залага основно на битките, а Елина въпреки, че не е слаба, не се и отличава с нещо и само щеше да си удължи ''агонията''. Тя просто е малко по-добра и подготвена от Маргото, Мария и Татяна и до там.

За скрития идол. Радвам се, че го вкарват в играта, но не ми харесва това непрекъснато променяне на правилата. Този сезон се превърна в някаква разхвърляна работилница, в която отбор чираци започват своя път... Колко пъти смениха дните на излъчване, правилата и концепцията, вече им забравих бройката.
НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА!
НО: След трагичния старт за което вината е изцяло тяхна поне опитват да намерят печелившата формула. Което го адмирирам.
Само че господа продуценти, как ще върнете тези 70, 80% загубена зрителска аудитория след пилотния епизод???
Един съвет за догодина: Много силен каст, добри визитки и излъчени в ефир, ясни правила, добро интро, фокус върху персонажите, само една игра, но много яка. И макс 2 часа епизод! И това е! Не е кой знае каква философия.
А какво гледаме ние? Две години подред едно и също. Много слабо начало и после се започва едно надграждане ама при вече свирен мач както се казва.
Моля ви, осъзнайте се!

За игрите:

Не ми хареса играта за елиминация. Не е сериозно всичко да се решава от едно топче и един змей. Поне да трябваше да вкарват 2 или 3 топчета. И като цяло давайте им по-сложни игри, това не е сериозно!

Играта за награда си е класическа сървайвър игра. Логично победиха червените, защото мъжете им са по-силни.

Играта за племенен имунитет отново много красива като дизайн, обезопасена, но реално на какво се залага? Взривност/бързина. Затруднете ги малко повече. И с това хвърляне накрая пък съвсем се губи смисълът от първата част. Например Иван размаза Цецо по трасето ама после шанс/късмет. При движеща се мишена си е и до шанс. И стига с това целене по дяволите!

За ситуацията в племената:

При сините засега уж е спокойно, но това ще е до съвет. С вкарването на идолите продукцията дава едно рамо на  по-слабите четворки, за да няма едно скучно гонене един по един на останалите. В смисъл видяхме и чухме, че петимата оригинални сини са си ядро и Божана, Снежана, Чефо и Дани нямат никакъв шанс. Те може и да си мислят, че имат, но реално нямат.
Същото е положението и при червените. Там има една силна коалиция и това е положението.
Реално Светльо можеше да промени статуквото. С неговия глас е 5-4 за коалицията на Благо. Светльо явно не осъзнава, че е крайната периферия на тази коалиция. Ако се бе съюзил с останалите можеше да обърне играта и да си даде повече живот във формата. Разбира се това са само догадки, няма как да знаем какво би станало реално. А и няма никаква гаранция, че Елина ще победи Татяна. Ако бе загубила, то Светльо след това ще е първи на пангара като наказание от страна на Благо и останалите. А и самия Светльо бе обиждан и номиниран няколко пъти именно от Мария и Елина. Така че разбирам неговата гледна точка.

Много ми хареса поведението на Станилия. Първо се разграничи от Георги и Благо на съвета относно това какво са имали право и какво са взели Божана и Снежана. Което е добър ход в перспектива при сливането на племената. Но така го направи, че да не засегне ядрото от червените. После след съвета много хубаво си изложи доводите. Спокойно, без да повишава тон, без да се налага излишно, кратко, ясно и точно! Евала!
Георги разбира се омота здраво. Жорка, да всеки може да бие всеки ама колко процентно и константно? Да, Татяна може да бие Снежана в една игра ама ще изгуби в 3/4 други и т.н.
Иван най-накрая проговори. И между другото и той със спокоен тон обясни неговата гледна точка, така се прави. И той, кратко и ясно. Реално в целия този разговор излишните звена бяга Георги и Татяна, които имаха неадекватни включвания. А Благо мълчеше (хм, защо ли...)!

Божана и Снежана ми се струва, че прекалиха. И те не мислят много, много. Играят там за момента, за деня, за емоцията, но не виждам да протича някакъв истински мисловен процес. Или да гледат в перспектива. Специално Снежана имам усещането, че е на наркотици по начина по който се тресе и говори. Като за актриса има доста беден речник и накъсана мисъл! Божана пък е класическа 'драма куин'

Мария изби рибата с магистрала Тракия, хаха.
И май само за Татяна не писах нищо. Е, какво да кажа. Яко е нахранена тук и в социалните мрежи, няма смисъл да и сипвам и аз. Ще кажа само, че се излага с този слугинаж и олеква много. Явно се е вживяла в ролята на 'майка на племето' ама другите по-скоро я използват. Като видях как я навикваха за грешката в играта ми стана ясна работата, а тя е жалка за нея... Когато вожд Благо сглупи в играта, никой не му се скара или повиши тон.
Но ако това я прави щастлива и горда жена, така да бъде!

Благодаря за отговора, Дяволо ! Наистина любопитно дали е нямало нещо случило се между Елина и другите преди старта на шоуто. Дано да гостува на Неделчо и Туджаров или на Ники и да разкаже. И да, Цецо едва ли подозира за гъстотата на Павел и Едис. Нека го блайндайднат по-напред в играта, да става шоу. 😀 Макар че той сигурно ще си спечели после битката, де. Впрочем не съм дама, от малцинството ,,колеги по пол" тук съм ти 😀 Гледа ме преди известно време в ,,Голямото преследване", по-специално на 27.02, когато Мъдрецът(и по-точно кой да е преследвач) за първи път отрази 19 стъпки.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 13:12 от Не се сърди, човече

# 509
Цитат ли бе, да го опишеш...

Не, че е изненада, но и следващата събота (1 април) няма да има Сървайвър, поне според тв програмата.

Общи условия

Активация на акаунт