🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 485
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 630
  • София
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

Всичко е подкаст. Ама Туджаров и Неделчо са над нещата, значи Надкаст. 😀🙄
ако гледаш надолу е подкаст, ако гледаш нагоре - надкаст. зависи от гледната точка Smiley
иначе си е обикновен видео файл, който гледаш когато си искаш. цялата YouTube е подкаст.

Не е така, има различни формати в ютюб, дори цели филми. Подкастовете са направени човек да ги слуша, много от тях се споделят и в Спотифай и други платформи. Слушат се, докато човек прави нещо друго, шофира, готви и тн, няма нужда да се гледат или поне не постоянно. В другите платформи дори нямат и картина, т.е. са по-близо до радиото, докато други видеа са по-близо до телевизията - на пример риалити формати като Къщата на инфлуенсърите, Максимал, Грим мастърс, но с в пъти по-малък бюджет и значително по-аматьорски.

# 631
Много е свеж подкаста с Филип Буков, голям смях като разказваше за сдобряването между Благо и Жоро. 😂
Апропо, нали от Бтв бяха забранили участниците да гостуват в подкастове, да не би да им е дошъл акъла?

# 632
  • София
И аз харесах Надкаста с Филип, той много свободно си разказваше всякакви неща, дано си е прочел договора.

# 633
И аз харесах Надкаста с Филип, той много свободно си разказваше всякакви неща, дано си е прочел договора.
Ами може договорите да са различни.

# 634
  • софия
Голяма реклама правите на този Надкаст. Нищо особено не е, освен, че си канят гости от всички предавания.
Честит понеделник и нов епизод довечера Simple Smile
Интересно ще бъде дали някой ще открие символа.

# 635
  • Варна
Записвам се в темата, защо и аз не знам..
В събота се наредих да гледам, после се плеснах по челото, че няма да го дават вече в събота. Снощи даже пуканки си направих... пак нямаше епизод!
Кога са го обявили, защо, как...
Писна ми честно казано, ако искат може и да не го пускат и да си го гледат сами у тях си.. 

# 636
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

Всичко е подкаст. Ама Туджаров и Неделчо са над нещата, значи Надкаст. 😀🙄
ако гледаш надолу е подкаст, ако гледаш нагоре - надкаст. зависи от гледната точка Smiley
иначе си е обикновен видео файл, който гледаш когато си искаш. цялата YouTube е подкаст.

Не е така, има различни формати в ютюб, дори цели филми. Подкастовете са направени човек да ги слуша, много от тях се споделят и в Спотифай и други платформи. Слушат се, докато човек прави нещо друго, шофира, готви и тн, няма нужда да се гледат или поне не постоянно. В другите платформи дори нямат и картина, т.е. са по-близо до радиото, докато други видеа са по-близо до телевизията - на пример риалити формати като Къщата на инфлуенсърите, Максимал, Грим мастърс, но с в пъти по-малък бюджет и значително по-аматьорски.
коментираните тук под/над кастове се гледат и слушат. за тях говоря.
но ако не ти се гледа ве можеш ли само да слушаш ? може, естествено. независимо какъв е формата.
виж, тези за които споменаш , че са само за слушане естествено, че не може да ги гледаш.  в момента съм пуснал един под/над каст  с видео-музика в тубата. само слушам.и в колата може да слушам.
просто не виждам разлика м/у  видео-музикален клип  и всякакви под/над/леви и десни кастове.

# 637
  • София
Хексе, следи темата. На тапет съм сложил, всеки понеделник и вторник, до новата промяна... Ако пак го променят веднага ще го отразя! Иначе се подобриха напоследък, задобряха. 😊

Елина отговаря на въпроси от фенове:

Ваня не я е дразнил по никакъв начин. Даже им е помагал много със съвети как да подобрят играта си и е бил загрижен за тях.

Кастингите за известните и воините са били съвсем различни, не знае нищо за тези за известните, но не били същите.

Не са имали сапун (?!) и не е имало добра хигиена, но се свиква. Намекна за солената вода и понякога за сладка вода...

Това вече го нищихме, има го и е на 1 стр. в основното мнение, но много хора не са разбрали частта с есемесите и явно много пъти са и задавали този въпрос.
Кратко и ясно: Когато в България се гласуваше, те там са на следващия ден на съвет и чакат резултатите (то реално заради часовата разлика и това не е съвсем вярно ама айде най-близо е до истината) от вота в България. А игрите, които гледаме преди това са на запис от предния ден.

Кой е по-добър лидер, Благо или Цецо:
Благо, неговия глас се е чувал много повече и всички са го слушали, давал е по-ценни съвети и е бил наистина обединител, докато Цецо става повече за викане по време на битките, да ги надъхва и вика като капитан.

На тоалетна (това е ясно отдавна, но другото е любопитно) ходят в природата, но тя била наравила някаква дупка, но воините не ходили там, а на различни места, явно само защото тя се е сетила и я е направила...

Останалите по-интересни отговори в картинки в спойлер секция, че нямам време да намалявам и подравнявам размери.
Скрит текст:

Моята най-голяма любимка (от всички риалити формати, не само Сървайвър), Бо е в Париж с мъжа си и се жалва от скъпотията. Посетила е някакво прочуто кафене, което е на ръба на улицата и са ги нагъчкали през 50 сантима и се блъскат един в друг. И са платили 40 евро за едно кафе, един чай и някакви дребни и гадни десерти. 😮

Кафето
Скрит текст:

# 638
  • Варна
Хексе, следи темата. На тапет съм сложил, всеки понеделник и вторник, до новата промяна... Ако пак го променят веднага ще го отразя! Иначе се подобриха напоследък, задобряха. 😊
Благодаря, Дяволче.
Уж я следях, но съм пропуснала да се запиша в новата тема / да, тази двуседмичната Open Mouth ... / . Пък съм и по-активна при Ергена.
Странно че и там са два епизода седмично, а само на Сървайвър изпускам нишката.

# 639
Е, тя е избрала такова ултра известно кафе, пък после скъпо. Трябваше срещу Операта да види какво е.

# 640
  • София
Нещо интересно от Надкаста.
Някакъв фен е изпратил съобщение до Туджаров и Неделчо с бройката изпратени есемеси.
Пуснал някакъв алгоритъм след публикуваните проценти от гласувалите.

При изгонването на Маргото: 1987 есемеса
При изгонването на Александра: 2556 есемеса (когато Мария бе номинирана) - доста съществена разлика. 😉

И все пак близо 2000 есемеса са много. Аз си мислех, че са 100/200, хаха

# 641
В предишен Надкаст мисля, че бяха споделяли, че човек с математически опит им е изпращал изчисления на база на показаните проценти.

Може и за едно и също да говорим всъщност, Diavolo.

Още не съм изслушала този с Филип, благодаря за преразказалите до момента.

Елина ми хареса при Цитиридис, ще гледам и участието ѝ в уикенд блоковете. Не си спомням дали някой спомена, че Цитиридис я пита защо няма разлики в тена, на което тя отвърна, че се е пекла без горнище, за да не я снимат камерите (тоест не е разрешавала да я снимат), но мъжете недоволствали от тази нейна практика.

# 642
И все пак близо 2000 есемеса са много. Аз си мислех, че са 100/200, хаха
На фона на аудиторията на предаването по време на тези две гласувания и аз съм изненадан от споделените резултати. Но това съотношение при процентите може да се получи и при много по-ниско число гласуващи. Ако ми остане време тези дни ще се опитам да помисля кои са най-малките възможни цели числа, отговарящи на този процентен резултат, поне за едно от гласуванията.

Редакция:
Маргото получи 10.166% от вота. Проверих, при 1987 СМС-а Маргото не е получила цяло число СМС-и, което означава, че има грешка. 1987 не е верен отговор за количеството гласували тогава.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 17:41 от Bengun

# 643
Тези стъкмистики са на ниво аритметика за прогимназията.
Ако Мария е получила ТОЧНО 0.10166 от гласовете, тоест това число не е закръглено, сметката се прави така:

Този резултат би се получил от 10166 гласували за нея от общо 100 000
Дотук имаме едно решение. Сега може да съкратим дробта на 2 и да получим 5083 от 50 000 гласували. Което е второ възможно решение.   И така нататък - съкращаваме докато може и получаваме нови и нови решения със все по-малко гласували.
Сега ако си поставим въпроса - кой е най-малкият възможен брой гласували от всички решения - то е когато вече не можем да опростяваме дробта.  В горния случай това е още след първото деление, тоест 5083 от 50 000 гласували е най-малкото решение.

Ако обаче са закръглили числото, тогава става пълна стъкмистика. Например аз си рекох - Я да взема да докажа че гласувалите са някъде около  23 000.  След няколко опита с калкулатора установих, че при 2340 гласували за Мария  от 23017 общо гласували, процентът излиза:
10.16639874875...
тоест казвам, че те са го закръглили с чиста съвест на 10.166 и ето ви едно стъкмено решение.

# 644
И нека търсенето на идолите започне сега!
Приятно гледане на всички.

Общи условия

Активация на акаунт