🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 536
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 660
  • Буркина Фасо
не видях колко е голям идола, но не може ли да си го сложат в гащите ?
нека да го търсят Smiley

# 661
Да,там е най сигурното място.
Интересни игри.

# 662
Елегантна победа на Станилия срещу Божана, практически я победи само с добро движение по арената. Хубав дуел.

# 663
  • Другата България
Станилия обаче си е синя отвсякъде.
Кога успя да каже на Божана за идола....

# 664
  • София
Само аз ли не разбрах точно правилата на тази игра... До колко беше позволен контактът. Иначе браво за победата на сините.

# 665
Ех, че ме кефят тези Синииии… Само Едис не ми допада. Даже Божана взе да ми става симпатична Joy

# 666
Станилия обаче си е синя отвсякъде.
Кога успя да каже на Божана за идола....
Преди да започне техният дуел, дадоха ги как си говорят двете.

# 667
До момента много приятен за гледане епизод имаме тази вечер. Браво на Продукцията.

# 668
  • София
Станилия е моят фаворит - страхотна, принципна, шампион, в природата и е да успява и да не участва в дребни сплетни и измислени коалиции, за да си спаси кожата. Много се надявам на две неща - да увеличат излъчвания отново на 3 пъти/седмично, защото се получава голяма пауза от сряда до неделя и второто - да вкарат Островът на отшелника или както там си го нарекат.

# 669
  • София
Татяна има комплекс за малоценност, който я кара да се състезава с останалите жени в нейното обкръжение. Дори ме хвана срам, когато започна да разказва как е станала в 4, за да меси мекици и да вари ориз, звучеше сякаш го казва на Божана. Смешно и едностранно е това съревнование с професионален готвач, и то точно в "Сървайвър", където липсват условия да доказва каквото и да било, свързано с готвенето. Жалко, че не изпитва желание да се съревновава и доказва на терена.

# 670
Дам, гледайки този грил започнах да се облизвам и аз Simple Smile

# 671
Много приятен епизод.

# 672
Оооо .. играта с избутването.
Тук стратегията е много важна, на теория и практика победата може да се спечели от по-умните, а не от по-силните.

И браво за осигуряването на платформата, ИВ само могат да вземат пример как се прави тази игра.

# 673
  • София
Дани пак беше нахокан. И то все от различни хора, чудя се, всички ли дразни, може би просто е по-припрян.

# 674
Благо да  пада за дузпа

Общи условия

Активация на акаунт