🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 392
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 705
# 706
И до пет точки, и до седем на съвет ще са сините днес.
Много важна битка за личен имунитет предстои.
Чефо, ако преглътне фиксацията в Божана има шанс да осъзнае, че само с нея, Снежана и Дани има игра в племето. Зависи много до колко се е ориентирал в обстановката и наличието на един силен алианс вече в племето. Поне към този момент. Иначе са обречени по ред на номерата.

# 707
  • Другата България
Скрит текст:
И до пет точки, и до седем на съвет ще са сините днес.
Много важна битка за личен имунитет предстои.
Чефо, ако преглътне фиксацията в Божана има шанс да осъзнае, че само с нея, Снежана и Дани има игра в племето. Зависи много до колко се е ориентирал в обстановката и наличието на един силен алианс вече в племето. Поне към този момент. Иначе са обречени по ред на номерата.
Яд ме е, че ако сините паднат, ще са номинирани една от Божана или Снежана, и ще почнат интригите и скандалите.
Дани няма да даде идола на нито една от двете, а моментът е идеален за коалиция, която да даде отпор на Ермина - Павел - Цецо - Едис.
Дани вярва на Чефо, а той крои шапката на Божана...а ако играят заедно четиримата с идола, ще е далеч по-интересно.

# 708
  • София
Какво лицемерие от страна на червените мъже, Светослав каза, че Станилия е паднала нарочно, а сега я носи на ръце. Колко грозно.

Сините жени бяха единствената надежда на отбора си.

# 709
  • София
Двете помии Георги и Светльо как злобеят срещу Станилия, като изгуби единия рунд, а сега я славославят щото им спечели имунитета... отврат...

А за мен Станилия е откритието на този сезон! Невероятна и като състезател, и като човек!

# 710
  • софия
Ей,  реве ми се за Станилия. Това момиче не знам как ще издържи до обединението, Тино и той. Ужасно отровна среда. Прекрасни са и двамата и ще са истински победители, ако успеят да устискат. Светльо е абсолютен плазмодий.

# 711
  • Другата България
Тоя Жълт зъб е направо......дори не ми се иска да пиша.

# 712
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Божана макар и да падна е истински боец, признавам я.
Тя е точно перфектния профил на участник за риалити.
За червените "мъже" - двамата секретари на шефа и чалга братока
каквото и да кажа ще е малко. От една страна се радвам, че спечелиха
заради Станилия и Тино, от друга ми е кофти за сините. И аз мисля, че точно
Божана и Снежана ще са на пангара. Чефо големия стратег накрая сам ще си
отреже клона.

# 713
  • софия
Ей ся Жорката резко блесна, хахахах.

# 714
Брей, този Едис! Изуми ме. Много пламенна реч. Такова трябва да бъде отношението и вниманието към жена.

# 715
Божана макар и да падна е истински боец, признавам я.
Тя е точно перфектния профил на участник за риалити.
За червените "мъже" - двамата секретари на шефа и чалга братока
каквото и да кажа ще е малко. От една страна се радвам, че спечелиха
заради Станилия и Тино, от друга ми е кофти за сините. И аз мисля, че точно
Божана и Снежана ще са на пангара. Чефо големия стратег накрая сам ще си
отреже клона.
Ами аз имам огромни съмнения дали е стратег Стефан изобщо.
Ще има повече светлина по темата до края на епизода днес.

# 716
  • София
Браво на Едис.

Светослав не се извини, дори напротив, обвини Станилия.

Без думи за намесата на Георги. Това не е човек и оттук нататък ще се старая да не го коментирам.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 22:15 от La Vikinga

# 717
Светльо ли е "жълтият зъб"?

# 718
Лелеее, отвратена съм от поведението на Светослав и Георги Rage Това е абсолютно недопустимо независимо дали е игра или не!

# 719
Лелеееее ...
Георги защитава Светослав по начин, който не пожелавам и на враговете си. Смешна история.

Едис доста добре и пламенно се обърна към Светослав, адмирации.

Общи условия

Активация на акаунт