🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 376
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 765
Едис, Едис. По-добрият стратег. 😃

# 766
  • софия
Добре, това не го очаквах. Жалко, че си изгърмя идола напразно.
 Ии да, Чефо е виновен. Как може да е толкова наивен 😡

# 767
Абсолютно има намеса на продукцията. Не са толкова интелигентни да направят ход, които няма как да са подготвени предварително за него. Без външна информация, няма как да знаеш да изгориш имунитетен идол.

# 768
Жалко. Трябваше да си запази идола

# 769
  • софия
Евалата на сините. На цялото племе, което са в момента. Показват нагледно как се играе Сървайвър.  Чефо направо си превъртя неговата игра в неговата вселена. Аз съм доволна.

# 770
  • Другата България
Още когато Дани сподели на Чефо за идола писах тук, че е ГОЛЯМА грешка.
От най-големите.
Много обичам да съм права. Ей го на “доверения приятел и стратег“. Изпял е на Павел, все едно е изпял на всички. Прецака единствения човек, който му се доверяваше на 100%. Много е млад Дани, много, затова е и най-прецакан. Сега да започва да го търси наново и да се моли утре да спечелят, че следващия наистина ще е той.

# 771
Абсолютно има намеса на продукцията. Не са толкова интелигентни да направят ход, които няма как да са подготвени предварително за него. Без външна информация, няма как да знаеш да изгориш имунитетен идол.
А с вътрешна?
Чефо казва на Павел, Павел на Едис, Едис събира две и две и ето го резултата.

# 772
Воините спрягаха Снежана. После решиха да гласуват за Дани, че Снежана била по-ценна в племето.
Ако Чефо е споделил за идола с Павел, той е споделил с Едис и веднага смениха човека, за когото да гласуват.

# 773
  • София
Знаех си, че няма са завърши добре на Дани идола, много се развълнува още с намирането му. Не съзирам конспирация, според мен всички са разбрали, че го е открил.

Божана пак е суха от водата. Bowtie Снежана: отново вторият най-номиниран съплеменник, а Геви не успя да се запази дори при наличието на толкова нови участници в племето.

# 774
Аз съм истински разочарован от начина на мислене на Стефан. Имаше всички карти в ръцете си да направи много силен ход, а той изтъргува ръката си за нищо.

# 775
  • Другата България
Никаква конспирация няма, така се играе в Сървайвър.
Браво. Въпреки, че ме е яд за Дани.
Аз съм истински разочарован от начина на мислене на Стефан. Имаше всички карти в ръцете си да направи много силен ход, а той изтъргува ръката си за нищо.
Защото не ме слушаш.
Надценяваш го Чефо. Много.
Мижитурка е.

А, Дани се усети. А дали се усети за “приятеля си“?

# 776
  • Буркина Фасо
Снежана ще трябва да си ходи , докато не е подгонила останалите моми. Smiley

# 777
  • София
Чудя се кого ще обвини Снежана за номинацията си този път, когато Божана няма нищо общо. Sweat Smile Виждам, че пак е изненадана от резултата.

# 778
Ама и в предишния сезон Карин веднага изпя, че идола е открит от ...(забравих и името). Така се играе.

# 779
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
А добър ден Дани, ще си платиш за наивността. Да му е обица на ухото.

Общи условия

Активация на акаунт