🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 298
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 900
Светльо и Татяна да падат - безценно.

# 901
  • SF
Едно парче торта за всички ли дадоха?
Не мога да разбера, защо трябва да гризат от едно парче месо, когато се пекат много? Божана взе едно с машата и мина през устите на всеки. Знам, че нямат условия и са съгласни и мокър пясък да ближат, но когато има, защо пак лигавят едно общо парче с немитите си усти. Хигиена??

# 902
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Татяна е трагична, мисъл там няма.

# 903
  • София
Предстои сблъсъка на "сивите кардинали". Блажко показва 72 фасетни зъби и гордо се титулува стратег, оттатък Едис същ кардинал Ришельо и той не спира да се хвали. Как ще я разделят тази титла не знам. Накрая искам да ги изпързалят и двамата и да им гледам физиономиите, безценно.
Дано!  Но се питам кой ли умник ще ги изпързаля!?

# 904
Футболеро и ехидния Едис са в коалиция и чакат да се обединят племената.
Винаги играят двамата.

# 905
  • Другата България
Предстои сблъсъка на "сивите кардинали". Блажко показва 72 фасетни зъби и гордо се титулува стратег, оттатък Едис същ кардинал Ришельо и той не спира да се хвали. Как ще я разделят тази титла не знам. Накрая искам да ги изпързалят и двамата и да им гледам физиономиите, безценно.
Ей този момент чакам и аз!

# 906
  • София
Esmee, двата пъти като имаше брауни и торта беше по едно стабилно парче на всеки. За разлика от салама, където не им стигна дори за залъгване на глада.

# 907
Браво на Снежана, първата която опита малко мислене с изваждането на един от пуловете от кръга.

Иначе Едис,Татяна и Станилия загубиха по сходен начин, след като пропуснаха един ринг да не се преобърне на мястото където бяха самите те.

# 908
  • Другата България
А, Чефо участва.
За първи път.
Нещо не съм разбрала явно.
Гошо австралопитека дори не разбра какво направи

# 909
Продукцията, ето затова трябва да подбирате хора с акъл. Тези ще тичат до сутринта и пак няма да загреят какво трябва да се направи.

# 910
Всъщност основната причина за загубите е превъртане на един от пуловете, което е липса на внимание от страна на състезателите гарнирано с бързане.

Последния дуел беше най-хубав и беше спечелен изцяло както е замислена играта - с много кардио и без да има грешка с превъртане на пул.

# 911
Набожния  тръчеше  като улав.

# 912
  • Другата България
Както и очаквах, наградата за сините.
Имунитетът за червените.

Дани ще номинират, и сигурно ще отпадне.
А може и Божка....

# 913
  • София
Едис е двулична гад, опита се настрой Станилия срещу Светослав и успя да всее раздор в червеното племе.
Светослав е отговорен сам за поведението си и отношението към Станилия. Обидно е да се подценява интелектът на Станилия, като се твърди, че "речта" на Едис (в която посочи факти) е повлияла на отношението  ѝ към Светослав, а не грубото, агресивно и просташко държание на самия Светослав.

# 914
На Георги му се стори, че да направи същата грешка като Татяна( жена!) му е под мъжкото ниво.

Общи условия

Активация на акаунт