🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 440
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 960
Как братя бе Танче, синове.
И внуци ще са, ако продължи с процедурите по обезобразяване Татяна🤣

# 961
Е сега ще запали моторетката Снежана Simple Smile
Едис под формата да е искрен я провокира.

# 962
Леле, Едис как я работи Снежана....

# 963
Тино беше сред финалистите в "Гласът на България" 2019 г. Показа страхотен глас и присъствие на сцената, възпитан, интелигентен, с особено излъчване. Само него съм запомнила.

# 964
На пръв прочит Дани ще хвърчи, но ако малките са тарикати ще пуснат Божана по пързалката. Така сигурно намазват ските на едната кака. Могат да си позволят да загубят една силна жена, защото имат повече жени, а и жените на другото племе освен Станилия са трагични.
Това е правилния ход според мен. Защото и двете са опасни играчи, а заедно още повече.

# 965
Не бил мазен и подъл...

# 966
  • Другата България
В случая Едис провокира Снежана, според мен съвсем умишлено.
Вероятно, за да прикрие собственото си поведение.
Едис наистина без основание подхвана Снежана, на нея ѝ дойде изненадващо.

Кога ще видя гърба на Едис, кога.....

# 967
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За целите на Едис сините трябваше да паднат, но много тъпо го изигра. Можеше да загуби, без да вади очите на останалите, че го прави нарочно. Явно искаше да демонстрира открито позицията си в племето. Много ще ми хареса да го изпидуркат най-неочаквано за него самия.
Благодаря на всички, които ме изчетоха! На семейството ми, на леля Ванче, на бате Стойчо, на брат'чеда Ицо, на съседите отляво и на братоците! Joy

# 968
# 969
  • София
Стана ми гадно за Снежана, тя наистина го харесваше като човек. Едис удря много по личността, същото направи и с Елина. Иска Снежана да се срине и сама да си тръгне утре на играта.

# 970
На Едис и Благой искам да видя гърбовете.
Неприятни са ми.
Едис е нагъл и манипулативен. Не усеща как върши мръсната работа на Благой.

# 971
Леле, тва Слипа си намери конкуренция в лицето на Едис! Почвам вече да вярвам, че българите сме най-наивни от всички балкански народи. Simple Smile Това вероломство е феноменално!

# 972
  • София
Ако поведението на Едис е умишлено, то със сигурност постига целта си, не че това е трудно, когато отсреща е някой като Снежана. Всички останали стояха отстрани и наблюдаваха, включително и самият Едис.

# 973
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Едис си я изработи Снежана като по учебник, а тя изобщо не се усеща.
Той пък толкова вече се е възгордял и така се забавлява да ги манипулира
останалите, че вече става противно на моменти. Много искам да видя докъде
ще стигне и дали ще се намери достатъчно умен играч да го изиграе и да го пусне
и него по пързалката. За играта тази вечер определно смятам, че той нарочно не си
даде зор и тайно се надяваше сините да загубят.

# 974
  • София
Благодаря на всички, които ме изчетоха! На семейството ми, на леля Ванче, на бате Стойчо, на брат'чеда Ицо, на съседите отляво и на братоците! Joy
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт