🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 47 998
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 165
Татяна взе една победа срещу Божана, и вече се има за терминатор 👀

# 166
Ох, и Татяна се кръсти...Както ѝ нараства тенът в комбинация с веждите и на мен ми идва да се кръстя, като я видя, а съм атеист.

Smile

Smile

# 167
  • София
Както някой преди мен каза, тези червени изяви ще ме накарат да симпатизирам на Божана.
Ще ми се Светльо или Тино да вземат имунитета, та да им е по-трудно на червените на съвета. Не че няма да стрелят по Мария и Елина де...
Аз симпатизирам на Божана може би от трети епизод, въпреки това, че е шумна, емоционална и не е за всеки, във VIP Brother също беше такава, т.е при нея няма фалш, за жалост тя е от хората, които много се привързват към мъже като Георги, Благой, Петко Димитров и пр. Наистина им е предана и тяхното отношение, според мен, много я наранява. Последното, което бих казала за нея е, че е "Юда", Георги за пореден път греши. А това, че не гласува за Снежана, пак беше, защото съвестта не ѝ позволи да гласува за силен играч, когато Татяна е в племето (Марго ѝ беше приятелка). На Благой просто му е удобно да използва "предателството" на Божана, за да продължава да бута Татяна напред, въпреки че това вреди на племето му, докато Георги е сляп последовател на своя вожд, но агресията, която притежава е плашеща.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 22:16 от La Vikinga

# 168
Някой да не е подменил Мария? 🤣

Станилия е страшна стабиляга, много ми харесва.

# 169
Дано Мария спечели, за да дърпа отбора на Благо назад 🤣

# 170
Брей,Мария спечели!Не очаквах,изненада!

# 171
Дано Мария спечели, за да дърпа отбора на Благо назад 🤣

Smile

# 172
  • София
Жива да не бях!

# 173
Сънувам ли?

# 174
  • София
Браво на Мария! Днес се справи отлично във всички игри, а и сега Червените имат един "бушон" по-малко, много се радвам. Heart

# 175
Марчето е вечно))) Няма бутане тази)) Да им е честито на червените))
Ще стане интересно. Поне няма да липсват драми и сеири))

# 176
Всички сънуваме.😁
Мария спечели. Браво!
Смени племето и заигра.

# 177
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тцъ, тцъ, Марето излезе скрита лимонка отвсякъде. Таз и с багер не мож я бутна.

# 178
Еха, много яка вечер се заформи Smiley

Дори не съм си помисляла, че както са се събрали сравнително чужди хора, дори да са познати, някой може да пере гащите на друг... Но е ясно защо Татяна ще остане с Благо, докато и той е в играта - просто му трябва лична прислуга.

# 179
  • Другата България
Мани остана отново ли?
Яко!

Общи условия

Активация на акаунт