🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 510
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 315
За Едис съм супер съгласна. Представя се като доста неприятен персонаж, много приказки (които не му правят чест), а на всичко отгоре без покритие.

За Татяна не съм съгласна обаче. Първо, не е топ модел, окей, но в такава форма на нейната възраст - според мен си изглежда супер жената. За корекциите - никога не бих си ги направила, но щом тя се харесва така - евалата, това е важното. За сервилното отношение, окей такова е, ама всички мацки тука така пишат, все едно са бесните кариеристки, вкъщи мъжете си перат само сами и това да переш по националната телевизия е едва ли не унижение. Всеки помага, с каквото може. Татяна се кефи да пере - евала, Станилия се кефи да се бие наравно с мъжете - евала, Елина се опитва да мисли и да прави стратегии - евала. Жените трябва повече да се подкрепяме, а не само да се съдим и да гледаме коя е по-по-най. С две думи, стига с това вменяване на вина на жени, които са избрали този път в живота си. Срамна работа няма. И ще е особено яко да помним това и да се подкрепяме. Моите 2 стотинки по темата.

# 316
  • София
Аз не знам, те не тренират ли в лагера? Аз ако бях там, щях да хвърлям и целя нон стоп в свободното си време. 90% от игрите зависят от това.

# 317
Аз не знам, те не тренират ли в лагера? Аз ако бях там, щях да хвърлям и целя нон стоп в свободното си време. 90% от игрите зависят от това.
Логично е да тренират стрелбата си в лагерите, да.

# 318
Ох, сега Мария ще вземе точката, защото е по-точна от Геви, ужас

# 319
Ох, сега Мария ще вземе точката, защото е по-точна от Геви, ужас
Ако стигне, ама не успя да стигне до стрелбата. Ужасяващ баланс на стълбата показа.
А Геви показа изключителна точност - две от две, най-точната стрелба днес.

# 320
Да, да и пак да. 💙

# 321
Резнаха ги   Smile

# 322
  • софия
Олееееее, оле, оле, олеееееее!

# 323
Уууу. BEST CASE SCENARIO 👌

# 324
  • София
Да!
Доволна съм, Елина и Цецо много добър синхрон имаха

# 325
Браво на сините! Дано чалга коалицията не сложи Тино на пангара.

# 326
Ох, 😀гащите на Благой скъсани. И сега горда Татяна трябва и да кърпи….пеейки Даньова мама и бъркайки ориза😉

# 327
Браво на сините!
Само така!

# 328
  • Другата България
Елина е пътник, дали ще се изправи срещу Тино, или срещу Станилия - все тая.
Освен ако пак не  е нещо с мятане и подмятане, и не извади късмет.

# 329
Сега да видим кой ще го отнесе.
Но и аз мисля, че шансовете на Елина за оставане намаляха след тази загуба.
Фаворит е само срещу Татяна и Мария, има равни шансове с Геновева, спрямо останалите е аутсайдер.
Но зависи от играта каква ще е. Ако е статична - има шансове да намаже ските на всеки.

Общи условия

Активация на акаунт