🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 527
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 420
Станилия е Голям Пич!Браво!

# 421
Хубавото е че в елиминационна  битка Станилия  трудно ще я свалят. 

Дано ги думка като Ози в US Survivor.

# 422
Ами изгледах първия си цял епизод от началото. Кризистният мениджмънт е свършил работа - верно, малко късно. Но и предишният сезон не гледахме много хора, ама ни харесваше. Предполагам и сега ще ни хареса.
Чалгаритетът имат много стабилна коалиция. Глупаци трябва да са, за да я разтурят. Хитър ход на Светльо да се лепне - иначе най-вероятно той първи хвърчеше.

# 423
  • софия
Скрити идолииииии HugScreamBowtie

Някой да обясни на Татяна и на Георги как се ползват, да не си изиграят идолите за чуждото племе.
Единия ще го изяде, другата ще го сготви. До там им стигат на тия двамцата мисловните процеси.

# 424
  • София
Сега с идол в играта два епизода на седмица вече са малко.
Надявам се да се върнат към схемата с три епизода.
Надявам се да има и умни ходове с идола, но то зависи и кой го намери. От Жорето не очаквам мисъл, най-много да го даде на Благо, а той на Татяна.

# 425
  • София
Сега Татяна като пере гащите на кроманьонците ще намери идола, но няма да разбере за какво е и ще го бутне в пясъка. 😂
Ти се шегуваш, но тези идоли могат да бъдат само в полза на по-малката коалиция от червените, защото има огромен шанс Татяна, Георги, Благой и Булкин да не осъзнаят, че са открили идол. Sweat Smile А дори и да открият, не ми се мисли как ще го изиграят.

# 426
Скрити идолииииии HugScreamBowtie

Някой да обясни на Татяна и на Георги как се ползват, да не си изиграят идолите за чуждото племе.
Единия ще го изяде, другата ще го сготви. До там им стигат на тия двамцата мисловните процеси.
Преди да го сготви ще го изпере първо Joy

# 427
  • Другата България
Хммм, доста.....тенденциозно /за мен/ развитие.
На състезанието. Ясно е, че ни четат - нас, феновете. Ясно е, че им е ясно общото недоволство от старта и всичко съвкупно, с което стартира сезона. Ама, извинете, той /почти/ половината минал, отпаднали участници вече, и ти в движение променяш регламента на всеки два епизода - и вкарването на нови хора, и разместването на племената, и спирането на СМС-ите, и скрития идол.....следващото може да е Островът на отшелника. Всичко това, от една страна са елементи на истинския “Сървайвър“, но от друга поставя в изключително неравнопоставено положение вече отпадналите участници - те нито имаха възможност да отпаднат с битка, макар и статична, нито да участват в лотария на племената, нито да търсят идоли, с които да се спасяват.
Не се прави така, не.

# 428
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Аз с нетърпение чакам мигът, когато пеещата перачка ще напусне шоуто. Ако може да е по-скоро ще е супер. Тогава ще ми е интересно да гледам сеира на трио "делим един мозък", начело с главатаря им Бялата фасета.
Радвам се много, че Тино остана. Нямат място в този отбор нито той, нито Станилия, лош късмет.

# 429
Става все по-интересно. Да, неприятни са чалга компанията, но пък вече искрено стисках палци на сините да бият. Има съспенс, сега и идолът може да обърне играта. Дано, дано, дано!

Тино чувстваше Светльо близък, предаде си го той.

Е той и дизайнера са най-лизгавите в 2та отбора.

# 430
  • софия
Мили ми друграчета, сървайвър най-накрая започна. Пожелавам ни приятни мигове пред телевизора.

# 431
Аз ще се радвам, ако преди перачката успеят да разкарат Бялата фасета Grinning

Тя нека да си стои, на другия отбор не им пречи много Grinning

# 432
Хммм, доста.....тенденциозно /за мен/ развитие.
На състезанието. Ясно е, че ни четат - нас, феновете. Ясно е, че им е ясно общото недоволство от старта и всичко съвкупно, с което стартира сезона. Ама, извинете, той /почти/ половината минал, отпаднали участници вече, и ти в движение променяш регламента на всеки два епизода - и вкарването на нови хора, и разместването на племената, и спирането на СМС-ите, и скрития идол.....следващото може да е Островът на отшелника. Всичко това, от една страна са елементи на истинския “Сървайвър“, но от друга поставя в изключително неравнопоставено положение вече отпадналите участници - те нито имаха възможност да отпаднат с битка, макар и статична, нито да участват в лотария на племената, нито да търсят идоли, с които да се спасяват.
Не се прави така, не.
Права си Мери.
Но търсят работещата формула за България и според мен вече я намират.
Само каста да оправят и са готови за следващия сезон.

# 433
  • София
И аз съжалявам, че Тино и Станилия са в чалгарския отбор. Искам раздвижване в това племе.
Харесва ми, че не е на запис предаването и че се наглася според предпочитанията на зрителите. И спойлери няма... Екстра е.

# 434
  • Другата България
Изненада ме и това, че въпросния идол може да се.....краде!
Това пък е съвсем нов елемент, с който вероятно се целят повече интриги и някакви разправии, и както казва Бен, придобива ултимативен характер. Единственото положително нещо на въпросните идоли /дори няма да е един, а повече от един/ е, че това може да остави в играта хора като Станилия , Тино и дори Мара, а да изкара не само чалга коалицията, а и Едис, който до момента смяташе, че е Биг стратег на Сървайвър евър, ама си чакаше звездния миг.
Не е моя “Сървайвър“ това, категорично, но ще ги менкам с конкуренцията, защото ми е много, много забавно с тези екземпляри, а и взеха да ми допадат разни хора.

Общи условия

Активация на акаунт