🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 408
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 720
  • Другата България
Скрит текст:
Браво на Едис.

Светослав не се извини, дори напротив, обвини Станилия.

Без думи за намесата на Георги. Това не е човек и от тук насетне ще се постарая да не го коментирам.
Ти чак сега ли се усети, наистина?
За австралопитека?
Светльо ли е "жълтият зъб"?

# 721
  • Буркина Фасо
истерия в Божана ???

# 722
Станилия все повече ми харесва, докато Тино почва да поддава и се коалира с чалгарите. Той също се прояви срещу Станилия, като каза, че един световен шампион е срам да пада нарочно. Не само този Светльо я нападна. Тя е нападана май от всички там, виждат силата и, но ако трябва да гласуват не знам дали биха пожертвали Станилия за една Татяна примерно. Марчето е ясна. Искам другата игра червените да паднат, но... Битките днес бяха интересни, но...предвидена играта за номинация да спечелят червените.
Божана нещо е разстроена не знам...
От сините Чефо и Едис не ми харесват. Цецо е слабичък, но е хитряга и с хъс. Дани нещо май празни надежди на него възлагах май-май.
Трябва да дават поне 3 пъти в седмицата, не може само 2 епизода, то се забравя, губи се интерес, продукцията не печели зрители така и публика.

# 723
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Чефо големия стратег, да се чете с кавички Smiley.
Светослав изумявам колко безпардонен и нагъл е.
Никакъв срам, никакво кавалерство, твърдо гони първото
място за титлата най-неприятен участник в Сървайвър, честно.

# 724
Станилия все повече ми харесва, докато Тино почва да поддава и се коалира с чалгарите. Той също се прояви срещу Станилия, като каза, че един световен шампион е срам да пада нарочно. Не само този Светльо я нападна.
Според мен Тино имаше предвид, че е абсурд да е паднала нарочно, защото е шампион и състезател.
Да се радват, че Станилия или другия отбор не чуха репликата на Светльо, че тогава щеше да стане пълен цирк.

# 725
  • софия
Тино я защити. Червените звучат така, както в момента предизборните клипове, които ни заливат отвсякъде. Гнус, та гнус.

# 726
Повториха епизода със Станилия и Мазен Светльо- простакът, налита на момичето, а до него Булкин мъжагата навел глава и се прави на ни чул, ни видял. Палячовци са им мъжете, Татяна в това число, щото тя/то така се е обезобразило, че прилича на безполово същество. Защитава позицията на мъжете и има нулева солидарност със Станилия.

# 727
Станилия все повече ми харесва, докато Тино почва да поддава и се коалира с чалгарите. Той също се прояви срещу Станилия, като каза, че един световен шампион е срам да пада нарочно.

Напротив, Тино я защити и каза, че тя е шампион и никога няма да пусне аванта умишлено.

# 728
Хм, Ермина подцени играта тук.
Даже не успя да я започне.

# 729
  • София
Айде Благо се произнесе... докато се говореше за Светльо мълча като ..... 

# 730
Страхотна е Станилия и искрено ме радва как е за чистата и красива игра. Честно казано съжалявам, че не е участник в Игри на волята, защото там сякаш по-добре бихме опазнали личността и. Това, което обаче най ме впечатли е реакцията на Булкин или по-точно пълното отсъствие на каквото и да е мнение, само върнете и погледнете точно този момент как наведе глава и все едно не присъства.
Симпатизирам на Станилия, Тино и Павел. Не чета съвсем редовно темата, но за лош късмет попаднах точно на статията за Ермина, иначе и тя би ми била фаворит, но ми е трудно да се абстрахирам от видяното в нея.

# 731
  • София
Според мен Тино имаше предвид, че е абсурд да е паднала нарочно, защото е шампион и състезател.
Да, това имаше предвид, преди да каже тези думи каза "Стига", когато Светослав предположи, че Станилия е паднала нарочно.

Но Тино не я защити от агресията на Светослав.

Браво на тези млади момчета - Едис, Павел и Цветелин, изглеждаха истински възмутени от чутото, личеше си, защото се чувствах по същия начин. Това, че Светослав го намира за поза от тяхна страна, се дължи на факта, че не вижда причина за възмущение, нито пък нещо нередно в казаното на арената.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 22:13 от La Vikinga

# 732
  • София
Мале чалга брата и кроманьонеца копаят тотално дъното. Адски зле са като хора. Един добре им го каза. Оф с таз библия и това кръстене през 5 секунди е адски дразнещо. Жалко за сините, че загубиха и ще са на съвет.

# 733
Чефо спечели важен имунитет. Според мен той беше заплашен от номинация определено тази вечер.

# 734
Много интересно стана.
В момента Стефан с този имунитет е в още по-силна позиция, знаейки за идола. Картите са в неговите ръце, дано успее да ги изиграе добре.
Вярното решение за мен лично е да консолидира вот срещу Божана и да ползват идола да я защитят, като сметката я оставят на Едис като номинация. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт