🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 310
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 870
Идола не е имунитет. Той ти дава сигурност, но малко измамна сигурност. Само ако знаеш кога и как да го изиграеш е могъщо оръжие, иначе ти върши работа само за 1 седмица, а ако го изгърмиш много често след това те гонят за назидание най-малкото.
Сега не е ли за един съвет само? Ще пуснат ли нов идол при сините преди втория съвет?
Те вече пуснаха! Ваня каза на Съвета.

# 871
  • Буркина Фасо

Идола не е имунитет. Той ти дава сигурност, но малко измамна сигурност. Само ако знаеш кога и как да го изиграеш е могъщо оръжие, иначе ти върши работа само за 1 седмица, а ако го изгърмиш много често след това те гонят за назидание най-малкото.
не споменаха ли, че идола може да го използваш до сливане на отборите ?

# 872
Станилия просто едва ги търпи хорицата в нейното племе. Не я кефят, дразни им се. То е очевидно. Ще видим как ще се развият нещата при нея и какво ще предприеме.

Няма право да се сърди,защото е последната влязла,а коалицията беше отдавна заформена там.Ако това е причината да им се дразни, то тя е смехотворна.Такава е играта.
И как да не скочила на Светльо? Той я провокира като подметна репликата "бе,приятелко.."  тя скочи и отиде да му се ежи.. Той ествествено й отвърна на агресивното поведение.
Абсолютна мъжкарана с мутренско поведение.Пък вие си я харесвайте колкото си искате.

Не искам Снежана да си ходи - колоритна личност.Рано й е.

Блажко добре си е оплел кошничката с пешки да го пазят.Ще стигне до финалите,така като гледам.

# 873
Станилия просто едва ги търпи хорицата в нейното племе. Не я кефят, дразни им се. То е очевидно. Ще видим как ще се развият нещата при нея и какво ще предприеме.

Няма право да се сърди,защото е последната влязла,а коалицията беше отдавна заформена там.Ако това е причината да им се дразни, то тя е смехотворна.Такава е играта.
И как да не скочила на Светльо? Той я провокира като подметна репликата "бе,приятелко.."  тя скочи и отиде да му се ежи.. Той ествествено й отвърна на агресивното поведение.
Абсолютна мъжкарана с мутренско поведение.Пък вие си я харесвайте колкото си искате.

Не искам Снежана да си ходи - колоритна личност.Рано й е.

Блажко добре си е оплел кошничката с пешки да го пазят.Ще стигне до финалите,така като гледам.
Точно това видях и аз, докато гледах вчерашния епизод.

# 874
  • Sunshine state
За мен проблемът се раздуха абсолютно извън пропорции и едва ли не го изкараха насилник на жени. Пълна простотия.

# 875
  • София

не споменаха ли, че идола може да го използваш до сливане на отборите ?

Да, така е. До сливането на племената. Но реално ти дава 100% лична сигурност само за 1 седмица. Даже не е и 1 седмица, а само за един племенен съвет. Нямаш личен имунитет, не си сигурен за гласовете и го играеш. Ако познаеш, познаеш, ако не познаеш, поне пак си в играта...

# 876
Личния имунитет не може да се преотстъпва, само идола.
Това обявено ли е официално?
В нашите сезони не е имало такъв случай, но в американските да. Точно така женската черна бригада изпързаля Ерик в 16-ти сезон.

# 877
Този Ерик много ми напомня на Чефо и Дани. Трима велики умове.

# 878
Божанините драми и хълцане ми дойдоха в повече снощи, да видим днес Снежана какви ще ги сътвори.
Много интересен епизод беше снощи, и аз се надявам да ни покажат кой, какво, защо.
Булкин е безгласна буква, но е истинско удоволствие да го гледаш по трасето, железен е.

# 879
Момчето беше много младо още.
Жените му дръпнаха една реч, убедиха го, че ако не си даде имунитета, никой няма да гласува за него и той поддаде.
Един от култовите моменти в историята на шоуто.
По нашите ширини сигурно щяха да бъдат заклеймени като интригантки, но жените тогава се спасиха само и единствено с ума си.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 20:10 от Дидичка

# 880
Божанините драми и хълцане ми дойдоха в повече снощи.
Обаче свършиха работа, Божана не е номинирана, което беше целта на занятието.
Малчото имаше идол, Чефо имунитет. Изборът беше между двете каки и Божанка не остави нещата на случайността.
Евтин номер, но свърши работа. Nerd
Сега иде ред, кака Снежка да им покаже къде зимуват раците! Innocent

# 881
Не знам колко е спортувал Светльо в миналото, но в момента ми седи запуснат.

# 882
  • София
В нашите сезони не е имало такъв случай, но в американските да. Точно така женската черна бригада изпързаля Ерик в 16-ти сезон.

Ваня го каза в началото на сезона.

# 883
Момчето беше много младо още.
Жените му дръпнаха една реч, убедиха го, че ако не си даде имунитета, никой няма да гласува за него и той подаде.
Един от култовите моменти в историята на шоуто.
По нашите ширини сигурно щяха да бъдат заклеймени като интригантки, но жените тогава се спасиха само и единствено с ума си.

Супер глупаво американско парче беше тоя.

# 884

Ваня го каза в началото на сезона.

Ясно, благодаря.
То началото беше толкова интересно и вълнуващо, че едва-едва гледах.

Както и предполагах, Дани сам се е издал, че има идол.

Общи условия

Активация на акаунт