🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 333
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Елина е отслабнала с 7 кг.
И със Светльо най-много не са се разбирали в племето на Воините.

# 856
Станилия поздрави хитростта на Цецо в случая, като спортист хареса как надигра Тино. Не за точката го поздрави, а за начина на отиграване.
Дяволо, благодаря. Ми на мен ми е по-интересно да гласуват и двете коалиции, да извади после идола номинирания, да ги преметне и да отиде техния човек на битка, ама...То така има и друга страна. Идолът изгаря вярно е, ама така пак не е интересно, защото никой няма да гласува за набелязания примерно и винаги ще имат и втори вариант, ако се извади за гласуване. Не знам стана ли ясно. Всъщност идолът за мен е не само да те пази, но и да преметнеш противника. Така ...не върши същата работа се видя и не помогна на Дани с нищо. Не виждам тръпката аз по този начин. Или...ако беше по моя начин смятано, то гласуват, Дани вади идола и отива Геви на номинация-примерно. Но те не гласуваха за Дани, ама пък той можеше да спаси Снежа, ако искаше.
Снежа и който и да е имат равен шанс на битка и хич не е сигурна, че ще спечели. Зависи от играта, нервите, че дори и късмета. Та...хубаво е да се гонят слабите, за да не губях хора.
Снежа ми се видя много спокойна сега с номинацията, не изпадна в криза, като първият път (тогава беше обидена по-скоро, а сега разбира нещата и дори поздрави за мисленето и хода на другите сини)
Дани е наивен, добряк и не знам..май прегоря момчето при червените.
Много искам Мария да пребърка и намери идола. Да видя лицето на Благо тогава))

# 857
Снежа ми се видя много спокойна сега с номинацията, не изпадна в криза, като първият път (тогава беше обидена по-скоро, а сега разбира нещата и дори поздрави за мисленето и хода на другите сини)
Шоуто на Снежана предстои тази вечер от осем часа по БТВ. Вчера нямаше време, за да покажат реакцията и добре.

# 858
  • София
Фани,
Има няколко варианта да се изиграе идол. В конкретния случай тъпото е, че не знаем точно какво се е случило, а гадаем. Аз написах моята хипотеза ама може изобщо да не е така. Надявам се в днешния епизод да се разбере, дали са знаели, че идола е бил в Дани и как са разбрали или не са знаели, а просто с този си ход са объркали цялостно 'противниковия лагер'

Ето сега ти давам пример. Да речем, че идола е в много добре подготвен участник. Не Дани. Но ще използвам неговото име. Той трябва да е добър социално и добър стратег. Такъв играч със сигурност би разбрал/знаел, че Снежана не е харесвана в племето си. Божана им е важна за готвенето, а и е харизматична личност. Чефо е с имунитет и остават Дани с идола и тя. Той чува името си в пространството от няколко места, даже директно му заявяват, че ще го гонят. Поне в 90% от случаите това означава, че няма да е той. И ако е топ играч ще даде идола на Снежана, а няма да го използва за себе си. Даже в този сезон на Сървайвър играчите имат предимството да не си тръгват веднага след съвет, защото имат игра, т.е. могат да са по-смели и разчупени. Ако направят грешка няма да е фатална, защото имаш поправителен.
Идола не е имунитет. Той ти дава сигурност, но малко измамна сигурност. Само ако знаеш кога и как да го изиграеш е могъщо оръжие, иначе ти върши работа само за 1 седмица, а ако го изгърмиш много често след това те гонят за назидание най-малкото.

Simple Smile

# 859
Идолът може да се преотстъпва, Фани . Ако Дани се беше усетил, че няма да гласуват за него, а за Снежана, можеше да я спаси. Ти това ли имаш предвид?

# 860
  • София
Всъщност идолът за мен е не само да те пази, но и да преметнеш противника. Така ...не върши същата работа се видя и не помогна на Дани с нищо. Не виждам тръпката аз по този начин. Или...ако беше по моя начин смятано, то гласуват, Дани вади идола и отива Геви на номинация-примерно. Но те не гласуваха за Дани, ама пък той можеше да спаси Снежа, ако искаше.

Ще преметнеш противника ако можеш да мислиш. Идола не помогна на Дани, защото той само се мислеше за много хитър.
Този начин с неизвестното е много по-хубав.
Не забравяй и мотото на Сървайвър "Надхитри, надиграй, надживей" и особено в случая първата част.

# 861
Шоуто на Снежана предстои тази вечер от осем часа по БТВ. Вчера нямаше време, за да покажат реакцията и добре.
Снежка със сигурност няма да забрави и няма да прости. Nerd
Довечера Едис е пръв на дръвника, но това е само началото. Опасна кака е Снежана и малчовците скоро ще го разберат по трудния начин Satisfied

# 862
Вчера показаха шоуто на Божана. Днес е ред на Снежана.

# 863
Станилия изобщо не е скочила на Светльо. Той я захапа как нали уж са доши за победа. При положение,че тя се справя по-добре от него,защо да не отвърне? Коментарът беше насочен към нея,и той няма право да критикува нейната игра,понеже тя им е от най-силните участници.
А изказването “Ти си 15 години по-малка от мен и ми стигаш до брадичката” не знам даже как да коментирам. Нищо чудно че на 50 години е “необвързан”

# 864
  • Sunshine state
Снежана и тя като Божка трябва да е на някакви транквиланти, че и на двете им липсват пирони в дъските горе. Да, по-овладяна е, ама е много злобна и това й е горивото на нея.

# 865
Станилия изобщо не е скочила на Светльо. Той я захапа как нали уж са доши за победа. При положение,че тя се справя по-добре от него,защо да не отвърне? Коментарът беше насочен към нея,и той няма право да критикува нейната игра,понеже тя им е от най-силните участници.
А изказването “Ти си 15 години по-малка от мен и ми стигаш до брадичката” не знам даже как да коментирам. Нищо чудно че на 50 години е “необвързан”
Далеч съм от мисълта да защитя Светльо, който грам не ми импонира, но категорично не съм съгласна с това тълкуване на ситуацията, което намирам с цялото ми уважение, за доста повърхностно.
Моето виждане за ситуацията е, че Станилия се чувства поставена в позиция на аутсайдер в групата и всячески се опитва да ги подразни и провокира, същевременно да се хареса на двете каки и въобще другата група. Затова се държи леко нападателно към своите на Съветите. Феърплейят в спорта ми харесва и това да поздравиш противник за добрата игра също. Тук случаят обаче е друг.Прави ми впечатление обаче, че Станилия, докато се чувстваше приета в отбора беше една от най-нахъсаните в битките. Това не само, когато участваше, а и като подкрепа. Сега изведнъж стана голям спортсмен и тръгна да аплодира победата на противниковия отбор. Нещо, което никой друг и от двата отбора не прави, защото освен, че се борят за оставане, се борят и за къшея и всички са мега пренавити.
Смятам, че толкова им е набрала на "своите", че всячески иска да ги подразни, а същевременно така трупа точки в очите на бъдещи съюзници.
Всъщност това само показва, че е една умна жена и добър сървайвър, нещо което е похвално. Само не разбирам защо се изкара жертва, щом самата също агресира към Светльо.
Самата постъпка на Светльо е жалка и смешна. Щях да кажа, че ми падна в очите, но то няма накъде.  Станилия обаче ме разочарова мега с агресирането и скаченето, като настъпано петле. Мислех, че като спортист ще се владее повече. Явно ситуацията, че е вън от чадъра я напряга доста.

п.п. Виж Благо е пример за Олимпийско спокойствие.
Не могат да го разклатят каките на Съветите, ако ще и на ръце да застанат.
Много ме забавлява, как се опъват жили , а като контрапункт показват спокойната му физиономия. Nerd Голям играч е Благо, във всеки исмисъл на този израз.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 18:42 от sineva 1

# 866
Станилия просто едва ги търпи хорицата в нейното племе. Не я кефят, дразни им се. То е очевидно. Ще видим как ще се развият нещата при нея и какво ще предприеме. Ако не беше професионален спортист, щях да заложа, че ще се откаже. Но според мен няма да го направи.

# 867
Дааа, как новите сини никога не се събраха да обсъдят заедно???  Не стоплят ли че са първи на пангара?  Един гол оптимизъм ли е или продукцията не ни показва.

Действително шансът за привличане и разбиване на петорката е най-голям с Геви, но самата Геви няма начин да осъзнае че е най-лесна за жертване от старите сини. Просто ще я отблъсква тази мисъл, въпреки че (според нас) е така.

За 3-тия ден. Искам да е в сряда за да са три последователни дни и да не са в уикенда.

# 868
  • София
Красота! Simple Smile

# 869
Идола не е имунитет. Той ти дава сигурност, но малко измамна сигурност. Само ако знаеш кога и как да го изиграеш е могъщо оръжие, иначе ти върши работа само за 1 седмица, а ако го изгърмиш много често след това те гонят за назидание най-малкото.
Сега не е ли за един съвет само? Ще пуснат ли нов идол при сините преди втория съвет?

Общи условия

Активация на акаунт