🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 296
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 1 065
Геновева, Цецо и сие са ненормални да вярват на Едис и той да ги води за носа сега при съветите. Как може да не осъзнават, че в един момент ще ги изпързаля и те няма да се усетят.
А четворката на Снежана е пълен леш. Защо на последното гласуване някой от тях е дал глас за Цецо, вместо за Геновева, чак нагласено ми се стори.

# 1 066
Божана гласува за Цецо. Според мен прецени, че групата им е губеща  и нямат шанс да изгонят Геновева.

# 1 067
  • София
Оооо, Едис ще си намери майстора, ще прогледнат другите за саботажа и уговорката му и хич няма и да го бавят...и сте абсолютно прави, че хората, които имат реално качествата да се справят с него са Божана и Снежана. Той и Ваня не го бави много, а директно го закова с въпрос за представянето му в играта....че е хлъзгав, хлъзгав е, но ще изгуби доверие. Обаче нещо не ми се вярва да няма вътрешна намеса за развоя на събитията😉

# 1 068
  • Разпиляна във въображението
Приемам сезона за "тестов". Има прецакани, но това е. Те ще са "жертвите", които обаче ще спомогнат за по-добър продукт "Сървайвър", надявам се в следващите сезони. В крайна сметка са се докоснали до шоуто. Ако не бяха турците и това нямаше да са направили, защото нямаше да има повече като онзи от миналата година.

# 1 069
  • софия
Малко извън страстите игрови ще съм. Но му прави ужасно впечатление отношението към Татяна от съотборниците и. Едно навикване всеки път, гледат я, като хлебарка в хладилник. Че тя много допринася за това е ясно, но все пак ми е страшно неудобно да виждам това, което се разиграва. Снощи виновна, че не си е взела точката защото не гледала. После Жорката същата грешка и пак тя беше виновна.

# 1 070
Божана гласува за Цецо. Според мен прецени, че групата им е губеща  и нямат шанс да изгонят Геновева.
Божка има много минуси и я приемаме от видяното с поведение, говор, викане, кълчене и т.н.
Но Божка е сърцата и лоялна. Никога не би прецакала екип, другарче и т.н.
Божана гласува за Цецо-лидера им, защото беше омерзена, не вижда вече шанс в играта, раздаде се за две племена, радва се на победите им, но никой не я прие. Най-тежко прие Татяна, че предпочетоха пред нея. Снежи и тя. Те разчитат в началото да се съхранят за обединение със спечелени битки, но..явно другите това не ги интересува, гонят отсега силните, че после да им е добре. Това е стратегията на Благо, но..ще видим.
Божана не виждаше смисъл и в битката със Снежи. Тя направо се предаде, за да може Снежана да продължи и тя я разбра. Божана изобщо не се бори. Гласува за Цецо, защото имаше шанс тя да не е нарочена, а Дани. Това да ги изправят със Снежи една срещу друга и мерака на Благо да ги види да се борят за оставане , това и дойде много. Всъщност тя разбра добре, че това е нагласено. Божка може да е емоционална, първична, но в главата има мисъл и като се освести-мисли и навързва. Снежана също се усеща мисля за Едис, че играе комбина с Благо от дистанция. Та...добре, че има остров. Божана и Снежана са надеждата да раздадат там правосъдие на предатели, както и да приземят някои там. Всъщност и двете нямат полезен ход. Нито заслужват сините да се бият за тях, нито са сигурни , че няма да падат нарочно, за да ги номинират. Те знаят, че са жертвите, нищо няма да им признаят, няма да се бият за тях, а може и да падат, докато не окапят те и червените да се съхраняват. Шах и мат.
На Благо едно наргиле му липсва и образът ще е пълен. Направо не мога да повярвам как може другите да се обезличат толкова, да нямат достойнство и да ...само Тино, Станилия и изненадващо Мария имат такова там. Другите са...отчайващи при червените. При сините пък мисъл няма, там са все едно на ниво 4-5клас , че и те биха се замислили, правили нещо си, наблюдавали, смятали варианти.
Геновева все по-неприятна ми става. Преди я виждах нежна, чувствена, няма я тази жена. Не знам как все после се изненадвам в преценките си за хората.

# 1 071
Току що го изгледах, после ще пиша повече, така и така имаме дни,
засега имам един гиф със "славата"  който, цитирам,  не е разочарован, а просто му е неприятно.

Има ли интерес към гиф с Божка и неприлични движения в легнало положение?

А - да, накрая да не се окаже че Едис го играе "Къртицата" и всъщност бил тайният "известен"?

# 1 072
Много са смешни взаиомоотношенията на Георги и Татяна, той на 30, тя на 44 и й вика "Танче, извинявай много, все пак аз може да съм ти син...". Laughing

# 1 073
Тино и Станилия, ако си съхранят психиката в този отбор, заслужават 2х150000, доживотна психотерапия за сметка на продуцента и бонус леене на куршум (laundry service е от Татяна).
Защо?! Не съм забелязала някой да се държи лошо или грубо с тях, дори напротив. Изключвам случката на Станилия и Светльо.
Техният единствен проблем е, че ще бъдат номинирани, което гледам се случва с новите и в другото племе. И миналия сезон беше така, новодошлите ги номинират. Нормално старите се знаят и са станали близки.
Така че не виждам къде им е драмата.
Не разбирам Станилия защо се е фиксирала в това. Да приеме факта, че има шанс да я номинират. Тя е силна ще надделее при двубоя.
Ето в другото племе отпадна треньорката, която също беше от новите. Не знам защо се експонира толкова нещо, което е съвсем резонно в този вид игри. Новите винаги са на дръвника, всеки път и във всяко племе.Ето Снежана и Божана са номинираните. Следващите ще са Дино и Чефо, нали не мислите, че докато могат ще ги номиинрат.
Но не е проблем, че сините номинират Новите, проблем е че червените го правят. Trollface
Просто не трябва да се вкарват по-късно участници, защото стават мишени на отбора.

п.п. Имам чувство, че гледаме различни предавания.

# 1 074
Червените са ми неприятни, защото нямат индивидуалност. Там са, като секта поклонническа с гуру Благо. Противно е големи хора, дори и млади да са толкова безлични и да се принизяват, за да са удобни. Единствените с мисъл и самочувствие там бяха Снежи и Божка, видя се как им видяха сметката. Като не може с номинация, преместването им дойде добра възможност. А троянският кон Едис с никакви гънки за мен мозъчни им направи услуга. Хем изпускат възможност да печелят битки, хем отслабва умишлено и гони силни играчи от племето. Ще отидат слабаците в обединението от сините и ще са малцинство. Така червените от поклонниците на Благо ще се бият сами. Разбира се гуруто е недосегаем, до последните индивидуални битки за оставане. Но..силните като изгонят, кой ще му се опре?
За прислугата там...тя е да чисти и готви. Защо я навикват, ами такива сами се поставят в партер.

# 1 075
  • софия
По въпросите от анкетата:
1. Одобрявам вкарването на острова в играта. Много ясно, че за Божана ще е, Елина от ден 1 искаха да я изгонят, тя си взе своето от играта.
2. Ще бъде нечестно, ако се върне без битки, а само си стои, но пък до момента много се раздаде.
3. Отпадналите участници не смятам, че са ощетени. Само Александра имаше още какво да покаже.
4. Личният имунитет нека си е за цяла седмица
5. Не знам дали има съюз между Благо и Едис, но клоня към не.

# 1 076
Току що го изгледах, после ще пиша повече, така и така имаме дни,
засега имам един гиф със "славата"  който, цитирам,  не е разочарован, а просто му е неприятно.

Има ли интерес към гиф с Божка и неприлични движения в легнало положение?

А - да, накрая да не се окаже че Едис го играе "Къртицата" и всъщност бил тайният "известен"?

№1  Smile

# 1 077
  • Буркина Фасо
на тоя фитнес не му трябва. Smiley

# 1 078
Няма да е странно ако Божана се върне без битки в племето,предвид всички правила които се промениха в движение. Ще кажат,че тази година островът на отшелника е само изпитание дали ще оцелее сам човек,без провизии,подслон и компания. Само че ако е така това би следвало обединението да е след 7-10 дни макс.
Ако пък са я пратили там за да се бие срещу други отпаднали,тя няма особено голям шанс(освен ако не е срещу Татяна,Мария,Геви,може би и Дани) така че логиката да я бутат от продукцията издиша в момента в който има дуел срещу Станилия примерно.
Отделно още първата седмица на предаването чух от познати на Божана,че известните с по-големи хонорари имали договор за гарантирани 7 седмици в предаването.

# 1 079
Колкото и да одобрявам оставането на Божана, ще е направо скандално ако останалите отпадащи участници, не отиват също на острова.
А личният имунитет от доста време си мисля, че трябва да бъде за конкретния съвет, на другия ден се играе друга игра за личен имунитет.
Възможно е Благо и Едис да имат договорка и отвън, все пак Едис е дизайнер, като цяло ми се вижда по-чалга тип, та може и да са имали допирни точни още преди Сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт