🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 296
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Аз съм от малцинството, одобрявам, и острова, и седмичния имунитет, и не смятам, че предходните отпаднали са толкова ощетени, промените касаят и оставащите. Да са изкарали по-напред/да са отказали да влязат като резерви, получили са своя шанс, тегаво е да влезеш резерва, по-сложно, но, човек, влиза с тази, идея. Единствено Златомира малко го отнесе, защото тогава зрителите не разбрахме, че ще се гласува 10 минути и близките ѝ докато реагират, то е свършило.

Елина ми беше любимка, но издържа толкова заради смс-ите, не се справи социално и в игрите не беше топ.

Харесва ми, че промениха правилата, а предишните да са се справили по-добре социално и щяха да стигнат до новите правила. Реално махането на смс-ите също ощетява някои играчи - известните, Мария също. Много по-яко е без тези смс-и, така че не ми пука, че сега на някои ще им е по-трудно да се задържат.

П. П. Твърдо съм против Божана да си, стои там без дуели, но не се настройвам още, а ще изчакам да видя какво ще е следващата седмица.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 12:19 от Niya-

# 1 081
Божана гласува за Цецо. Според мен прецени, че групата им е губеща  и нямат шанс да изгонят Геновева.
Божка има много минуси и я приемаме от видяното с поведение, говор, викане, кълчене и т.н.
Но Божка е сърцата и лоялна. Никога не би прецакала екип, другарче и т.н.
Божана гласува за Цецо-лидера им, защото беше омерзена, не вижда вече шанс в играта, раздаде се за две племена, радва се на победите им, но никой не я прие. Най-тежко прие Татяна, че предпочетоха пред нея. Снежи и тя. Те разчитат в началото да се съхранят за обединение със спечелени битки, но..явно другите това не ги интересува, гонят отсега силните, че после да им е добре. Това е стратегията на Благо, но..ще видим.
Божана не виждаше смисъл и в битката със Снежи. Тя направо се предаде, за да може Снежана да продължи и тя я разбра. Божана изобщо не се бори. Гласува за Цецо, защото имаше шанс тя да не е нарочена, а Дани. Това да ги изправят със Снежи една срещу друга и мерака на Благо да ги види да се борят за оставане , това и дойде много. Всъщност тя разбра добре, че това е нагласено. Божка може да е емоционална, първична, но в главата има мисъл и като се освести-мисли и навързва. Снежана също се усеща мисля за Едис, че играе комбина с Благо от дистанция. Та...добре, че има остров. Божана и Снежана са надеждата да раздадат там правосъдие на предатели, както и да приземят някои там. Всъщност и двете нямат полезен ход. Нито заслужват сините да се бият за тях, нито са сигурни , че няма да падат нарочно, за да ги номинират. Те знаят, че са жертвите, нищо няма да им признаят, няма да се бият за тях, а може и да падат, докато не окапят те и червените да се съхраняват. Шах и мат.
На Благо едно наргиле му липсва и образът ще е пълен. Направо не мога да повярвам как може другите да се обезличат толкова, да нямат достойнство и да ...само Тино, Станилия и изненадващо Мария имат такова там. Другите са...отчайващи при червените. При сините пък мисъл няма, там са все едно на ниво 4-5клас , че и те биха се замислили, правили нещо си, наблюдавали, смятали варианти.
Геновева все по-неприятна ми става. Преди я виждах нежна, чувствена, няма я тази жена. Не знам как все после се изненадвам в преценките си за хората.
Защо да се бори, след като е знаела, че за нея играта продължава така или иначе.. Simple Smile Всичко беше толкова нагласено и очевидно, че няма накъде.. Ако Божана беше отпаднала наистина, направо щеше да откачи и да изпадне в нервна криза след двубоя, а тя го прие много спокойно, което не е нормално за нея. Лицемерното й сбогуване с двете племена пък беше толкова смешно и за пореден път доказа що за човек е. За средния пръст накрая пък да не говорим..
Ще избутат и Снежана до финал - вече нямам надежда, че двете най-големи дразнителки в този сезон ще си тръгнат скоро.. Надявам се само да не спечели нито една от двете.

# 1 082
Ако важаха класическите правила на съвет, Елина щеше да е изхвърчала още първата седмица, ама тука се скъсваме да я жалим, че е била ощетена. Мне, не беше, гласуването на зрителя и подари няколко седмици в играта.

Съгласна съм с мнението, че Благо и Едис са завързали коалицията още преди формата. Даже смятам, че и Светослав е бил там. Затова толкова си отдъхна, като го пратиха при червените, че и веднага влезе в редиците на шарения вожд.

Не съм от почитателите на острова, но то какво не промениха за един месец, че и на това да се сърдя. Стискам палци на Божана да се задържи, само заради физиономиите на останалите, когато я върнат в племето.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 20:25 от Дидичка

# 1 083
За въпросната Елина чух доста кофти неща от един мой приятел, който я познава от много отдавна и се кефеше като отпадна. Знам, че най-добрите участници в предаването не са най-приятните хора в реала, понеже е съвсем друга идеята, но го споделям ако някой много жали за нея и това инфо му помогне да я прежали. И очевидно си е била голям дразнител, щом я номинираха толкова пъти и накрая вече изгониха.

# 1 084
  • София
Сега гледам вчерашния епизод и се пазя от спойлери, затова не съм ви чела и направо връхлитам с въпрос - истина ли е това, че Благой е привикал Едис и го е карал да играят заедно или дизайнерът си го измисли с цел манипулация?

Не го показаха директно, но се подразбра за това от думите на Благой, който на два пъти каза, че всичко е тяхна постановка. На него и Едис и че Едис играе роля и всъщност играят заедно и едва ли не плана за изгонването на Снежана и Божана е негов, на Благо! Това стана ясно от разговори на Благо с Иван и Светльо.
Само че май продукцията не иска да остави играта на самотек и решава да им играе контра и явно на всяка цена ще държат Божана и Снежана, за да им е гадно и да им правят сечено. Но ще видим, това с Божана и Снежана си е моя трактовка и дано бъркам, защото искам Сървайвър да бъде без продуцентска намеса!

# 1 085
При тази отчайваща социална игра на Снежана и Божана, нормално да се опитват да ги разкарат. За Божана и птиците на острова ще гласуват да си взема лъжицата и към България.
Аз ги харесвам, очаквах, че ще се "надушат" от самото начало, това не се случи. Съответно гурото на спокойствието при първа възможност ги отпрати, за да му е тихо и мирно, а Танчето да си пере и готви с песен на уста. Колко да са силни в игрите, тук е нужна сила на друго ниво. Междувременно правилата се смениха, а двете екзалтирано подскачаха, че това вече е Сървайвър, но буквално проспаха всички сървайвър клопки. Просто отчайващо зле играха и четиримата бивши червени. И на всеки съвет Снежана в логореята си директно обвинява в тъпота бившите си съпеменници и най-вече Благо(при "нищо лично" не знам защо са обидени Wink) , който се оказа, че тихо и без да парадира си реди играта. Добре, пряма е, ще се хареса на бг-публиката, но тук е нужно да си лицемерно-премерен, да мислиш за обединение, за съвет, за евентуален финал. Отмъщението го остави, когато ти връчат чека.
Няма как за Елина да има Остров, като не е достатъчно атрактивно луда за рейтинг. Сега Божана и риба ще хване и плодова салата ще забърка. Simple Smile

# 1 086
  • София
Георги тежкарската походка

Георги е доволен, Божана е на пангара (бтв: Божанке, а ти ревеш за него и бързаш да го прегръщаш на изпроводяк)

# 1 087
Хахаха, Дяволо, велик си! 😂 Напомни ми и за Гената, който имаше съвсем същата походка, но малко повече в междуушието си. Иначе паралели между двамата мога да изброявам до утре. 😉
Да прогнозираме кой ще е следващият отпаднал. Подозирам, че ще е Дани или Мария. Дани не носи нищо на формата. Не го бива по схемите,  не е скандалджия, иначе е готин,  ама...От Мария могат още малко да изстискат покрай готварската драма.

# 1 088
С всички промени в движение, оставам с впечатление, че тоя Сървайвър е за "опресняване" на славата на разни екземпляри от сорта на Благой и Георги, а останалите са пълнеж за отстраняване.
Джаферов няма други ангажименти, та са го цанили за водещ на рубриката.
Божана си показва напушеното отношение към останалите, като за компенсация ги целува на изпроводяк... Който обаче ще е друг път...
Чефо ми стои като агиттабло - много говори и нищо съществено не казва.
Всичко казано от Георги ми е като "бълнуването на олигофрена" - нищо не му разбирам, а субтитри няма.
Не си обяснявам припадването по Благой на разни девойки от различни възрасти. Имам неистовото желание да му изтрия фалшивата усмивка с фалшиви зъби с гумичка от 6 стотинки... Не мога, щото няма такава, а той повече не заслужава.
Яд ме е за Станилия, Тино, Цецо и дори за Геновева - те са пушечно месо за "известните"...

Тамън се навих да гледам и май пак ще се откажа. То бива тикане на разни социални инвалиди, ама тук ми идва малко в повече.

# 1 089
  • София
Точно промените можеха да бутнат Благо, но той си има вярна агитка, всички го слушат и добре си играе социалната игра. Ако беше останало със смс-и, другите нямаха шансове. Той и на игрите е силен, но са му взимали точки. Така че могат да се преборят стига да искат, засега обаче са му верни кученца, всички играят за него. Включително и Едис му играе по свирката.

# 1 090
  • София
След седмица 6

+
Станилия, Тино и Иван

= / +
Благо / Павел, Едис и Геновева

=
Цецо и Ермина

= / -
Мария / Чефо и Данаил

-
Георги и Светльо / Божана и Снежана

--
Татяна

Тино дебютира на върха, честито да му е!

А защо Благо се върна отново в подножието на положителната зона? А защо не? Всичко се върти около него, а той самия отлично си плете мрежата. Едва ли ще спечели формата (макар че не бих се обзаложил), но се откроява и заради всичко това няма как да го сложа на минуса. Обаче искам да видя тестван Благой. Ако мине през повече трудности и се докаже, че е гъвкав и адаптивен, то ще се циментира на върха. Засега стои като Дон, но не е истински тестван от останалите играчи!

Имам цели трима сини играчи, които са в подножието на върха! Така че сините могат и вярвам, че тепърва ще се разгърнат. Павел и Едис им отива да са в Сървайвър, а Геви от ден първи просто ми е симпатична и толкоз за нея засега. Ако наистина тя е хванала Дани, а не Павел или Едис, то едно голямо браво!

Цецо за първи път от началото на сезона не е на минуса, давам му всъщност голям картбланш, дано се възползва, желая му успех занапред!

Ермина е много нетелевизионен участник ако мога така да се изразя. Може би за това не са я взели в ИВ, освен версията, че имиджа на ИВ ще пострада заради баща и. Той Тупарев доказани престъпници е вкарвал в своите формати, така че тази версия на Туджаров някак си ми стои с неубедителни доводи.

Чефо и Дани ме разочароваха много, иначе ги харесвам, просто леко ги наказвам заради играта им. Чефо е култов персонаж обаче, Къци 2.0, дръжте го повече, хаха! Докато Дани тотално се изгуби в превода.
Мария пък обратното, за първи път от началото на сезона изплува от зоната на твърдия минус.

На дъното категорично са Георги Гифов, Светльо ''сивия кардинал'' и двете 'драма кралици', които в един нормален Сървайвър да са изхвърчали най-късно през втората седмица на сезона. Но иначе целия свят им е виновен, а те са все прави и неразбрани.
Татяна обаче бие всички. Ужасна ''реклама'' за всички жени е Танчето, жалко че гледаме подобно унижение в ефир. А най-лошото е, че тя или не го осъзнава или го осъзнава, но се е примирила само и само за да издрапа повече в играта. И всъщност не знам кое е по-лошото...

# 1 091
След седмица шеста:
Син цвят - персонални симпатии. Червен цвят - персонални антипатии.

S Tier
Станилия

A1 Tier
Павел, Иван

A2 Tier
Благо, Едис

B Tier
Геновева, Тино, Мария, Цветелин

C Tier
Георги, Ермина, Божана, Снежана и Чефо

D Tier
Татяна, Светослав и Даниел

Сериозни размествания и при мен след изминалата седмица.
Станилия зае позиция на двата плюса - най-вече заради цялостното и отношение към ситуацията в племето и и заради раздаването и на арената. Успява да защити позицията си с точни думи, успя и да провокира Светослав след неговите думи, с което го направи да изглежда много по-лек.
Мария за първи път отлепи от минусите. Слаб атлет е, но има много правилно виждане за случващото се в племето. Според мен един от играчите с потенциал да расте що се отнася до социалната игра. Все още не я харесвам, но оценям факта, че може да се учи в движение.
Снежана и Божана - Разочароващи са като социални играчи и двете. Затова и Божана вече е в минуса, изпадна от плюса. Продължавам да я харесвам, но не очаквам чудеса от нея. Ако се добере до обединеното племе ще има още един шанс, но само един според мен. Защото би била идеална мишена на първия съвет по време на вечерята в чест на обединението. При Снежана прехода е по-плавен - от равното в минуса. Но и двете се провалиха гръмко в социалната си игра при Воините. Но и двете все още имат шанс, не всичко е загубено.
Едис го пратих в зоната с един плюс. Стратегически напълно вярно решение да изпратят на Снежана за противник Божана. Неговата игра по време на битката помогна за това. НО за съжаление го направи прекалено явно и това със сигурност ще му донесе негативи в бъдеще. Но оценявам постигнатото и затова му променям мястото.
Даниел - твърдо го закотвям в двата минуса. Много несъстоятелен е както като атлет на арената, така и като социален играч. Не е за този формат със сигурност. ХУбаво е човек да е наивен, но не и в такава степен.
Чефо - замина в минусите. За мен също е много несъстоятелен и като атлет и представяне на арената, така и в социалната му игра. От него лично аз очаквах повече, много повече.
Благо и Геновева - смениха си местата. Благо от равното изплува в плюса, Геновева от плюса се намести на равното. Благо има добре подредена игра, но все още не е тестван реално в социалната игра. И ще бъде тестван най-рано на съвета при обединението на племената. Така че спокойно може да изчака до тогава. Геновева е една идея повече наивна, отколкото е добре да бъде в Сървайвър. Нейното място в петицата на алианса е най-лошото, защото е пета.
Павел и Иван - играчите в двете племена в най-добрите позиции. На завет са ( Благо и Едис са основните мишени), отделно имат добри отношения с повечето играчи. Смятам, че са основни фаворити към момента.

За останалите няма да се хабя да пиша, няма смисъл.

Предишната седмица:
Скрит текст:
Хайде и аз да мина на плюсове и минуси през този сезон, време е Simple Smile

След седмица пета:
Син цвят - персонални симпатии. Червен цвят - персонални антипатии.

S Tier
няма играчи

A1 Tier
Станилия, Павел, Иван

A2 Tier
Божана, Геновева

B Tier
Едис, Снежана, Тино, Даниел, Благо и Чефо

C Tier
Мария, Георги, Цветелин, Ермина и Светослав

D Tier
Татяна

Ермина е в минусите поради външни фактори, нямащи нищо общо с представянето и в Сървайвър.

# 1 092
  • София
Божана гласува за Цецо. Според мен прецени, че групата им е губеща  и нямат шанс да изгонят Геновева.
Божка има много минуси и я приемаме от видяното с поведение, говор, викане, кълчене и т.н.
Но Божка е сърцата и лоялна. Никога не би прецакала екип, другарче и т.н.
Явно я познавате лично...
За това ли в последния ден им изхвърли храната... Close а след няколко часа се прегръщаше и целуваха на изпроводяк... Ако бях там и аз щях да й покажа среден...

# 1 093
Истината е че се надявам да направят някаква врътка скоро в племената защото това преразпределяне супер много прецака почти всички "положителни" образи в играта. Имаме 2 силни коалиции с по 5 човека в двете племена и разменените играчи всичките отиват на пангара. Според мен щеше да е честно да се теглят наново бандани - респективно сини и червени и да оставим формирането на племената на шанса. Така както са сформирани абсолютно улесняват стратегическата игра на Благо и на Едис и няма как да видим наистина силни ходове. Коалициите вече държат и идола и ни чака абсолютна скука.

# 1 094
За въпросната Елина чух доста кофти неща от един мой приятел, който я познава от много отдавна и се кефеше като отпадна. Знам, че най-добрите участници в предаването не са най-приятните хора в реала, понеже е съвсем друга идеята, но го споделям ако някой много жали за нея и това инфо му помогне да я прежали. И очевидно си е била голям дразнител, щом я номинираха толкова пъти и накрая вече изгониха.

Грам не ми дреме за Елина.
Но пък се изумявам колко народ симпатизира на джендърското влечуго.
Всички представители на това племе, са като раждани от една майка - злобни, двулични, лъжливи, фалшиви, способни по всяко време да ти забият нож в гърба.
Ъм, това е смисълът на Сървайвър, да надхитряваш?
Феновете на праволинейната игра да гледат спортните канали, не риалити предаванията.

Общи условия

Активация на акаунт