🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 364
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 1 035
Божана не прегърна за сбогуване единствено Едис.
И освен това му показа среден пръст.
Стори ми се, че само на едис не каза чао и после дали не му показа и среден пръст на тръгване?
Да, показа му трипръстовата комбинация с преобладаващ среден на тръгване.Joy

# 1 036
Е, предвидимо, то не остана нещо от оригиналния “Сървайвър“, което да се добавя към този формат, островът беше последното, което трябваше да запълни нишата, още повече заради такъв цветен и интересен участник, който предполага задължително шоу и генериране на рейтинг заради присъствието си. Но, продуцентитИ, защо сега, защо за Божана? Поредна промяна ей така, от нищото, тоест, за нЕщото, ами досега отпадналите? Защо не изпратихте Елина на острова на отшелника, да им спретнете една битка с Божана, пък която остане? Ами тези преди нея? Александра, която беше много достоен играч, отпадна без време? Хора, не се прави така, ясно е, че се учите в движение, но епизод след епизод с тези нововъведения на час по лъжичка .....който и да спечели този формат, за мен, а и вероятно не само за мен няма да е истински и заслужен победител. Най-вече защото не е бил поставен на равна нога и при равни условия с ВСИЧКИ останали.
Кризисен мениджмънт - няма как. Затъваха. За съжаление по-лесно ще бъде да приемем, че шоуто започна един месец след началото си и всичко, което се е случило преди това не се брои.
Надявам се, че оттук нататък вече намесите да бъдат минимални. Така или иначе забъркаха супата и вече няма нужда толкова да се мешат - тя ще си ври и сама.

# 1 037
Привет, компания! След седмици негледане като видях, че вече няма тъпи СМСи и са вкарали идол, реших да се включа тази вечер за втората част на епизода и доста подобрени ми се струват нещата. За късмет и тамън Божана изгониха. А това нейното с ММА Жоро беше аха любовно обяснение. Може ли да ми кажете заслужава ли си да се гледа? Разчитам на вас като верни фенове, понеже ви се доверявам напълно. Гложди ме да зарежа любимия си формат, но стартът беше трагичен. И ако може някой да ми каже каква е драмата между Божана и Георги?

# 1 038
  • Другата България
Е, предвидимо, то не остана нещо от оригиналния “Сървайвър“, което да се добавя към този формат, островът беше последното, което трябваше да запълни нишата, още повече заради такъв цветен и интересен участник, който предполага задължително шоу и генериране на рейтинг заради присъствието си. Но, продуцентитИ, защо сега, защо за Божана? Поредна промяна ей така, от нищото, тоест, за нЕщото, ами досега отпадналите? Защо не изпратихте Елина на острова на отшелника, да им спретнете една битка с Божана, пък която остане? Ами тези преди нея? Александра, която беше много достоен играч, отпадна без време? Хора, не се прави така, ясно е, че се учите в движение, но епизод след епизод с тези нововъведения на час по лъжичка .....който и да спечели този формат, за мен, а и вероятно не само за мен няма да е истински и заслужен победител. Най-вече защото не е бил поставен на равна нога и при равни условия с ВСИЧКИ останали.
Кризисен мениджмънт - няма как. Затъваха. За съжаление по-лесно ще бъде да приемем, че шоуто започна един месец след началото си и всичко, което се е случило преди това не се брои.
Надявам се, че оттук нататък вече намесите да бъдат минимални. Така или иначе забъркаха супата и вече няма нужда толкова да се мешат - тя ще си ври и сама.
Ясно ми е, че спасяват собствените си з@дници, но лично мен това не ме топли, аз като зрител искам да гледам “Сървайвър“ в “чист“ вид, и вероятно ако има следващ сезон ще го започна от самото начало, защото дотогава следва уроците да са научени. Поне на 99%. Но сега, този формат, в този си вид, постоянно променящ се, го доглеждам просто за забавление и именно защото все повече прилича на любимото ми предаване. Победителят за мен ще е незаслужил, който и да е той. Което от друга страна не променя факта, че няколко човека отпаднаха без да им се предостави възможност, да им се предоставят възможности за оставане в играта, каквито вече имат тези, които са в нея все още. Значи на хора като Жълтия зъб, Гошо, ДанЮва мама, Едис и т.н.възможностите за оставане ще се надграждат епизод след епизод, а хора като Алекс и Елина ще са навън ей така, щото турците учат в движение....че им забраняват и да говорят като излязат навън. Не, че не е ясно защо им забраняват....
Още една безсмислица остана, очаквам да е следващото премахнато нещо. Личен имунитет, който важи за ДВА съвета??? И от к`ъв зор?

# 1 039
Само не виждам как ще се задържи там. Да бие Мария, Дани и евентуално Геви/:Снежана. А после? Или може да е на острова само една седмица. То правилата видяхме в движение ги налагат, така че...
И ей Божке, може ли среден пръст на Еди точно? Ще те погнат мамите!

# 1 040
  • София
Survivor - епизод 16 (28.03.2023)

# 1 041
Привет, компания! След седмици негледане като видях, че вече няма тъпи СМСи и са вкарали идол, реших да се включа тази вечер за втората част на епизода и доста подобрени ми се струват нещата. За късмет и тамън Божана изгониха. А това нейното с ММА Жоро беше аха любовно обяснение. Може ли да ми кажете заслужава ли си да се гледа? Разчитам на вас като верни фенове, понеже ви се доверявам напълно. Гложди ме да зарежа любимия си формат, но стартът беше трагичен. И ако може някой да ми каже каква е драмата между Божана и Георги?
Личното ми мнение е, че си струва гледането в момента.
Факт е, че каста не е достатъчно силен и добър за игра с идол в нея, но много неща оправиха през тези шест седмици и вече играта прилича на Сървайвър.

# 1 042
Обиждането на една цяла общност не може да се сравнява с обиди, базирани на лични характеристики. Не намирам дискриминацията за шега. Но явно дискусията е безсмислена.

---
Относно случващото се на съвета: дори и опит не беше направен срещу Едис, абсолютно безсилие на новодошлите сини, Божана дори не гласува с тях, а срещу Цветелин. Изглежда сякаш се е отказала, много ще съжалявам, ако си тръгне.

Ти наистина си ме Докладвала и ми изтриха 2та поста.Цензура!Не се чудете!Сега със сигурност ще ми блокират и профила ХАХАХ!

Ми то след всичките простотии и глупости, които изписа....

Много се радвам, че Божана е на острова. Щеше да ми липсва. Сега ми е интересно дали сините ще се усетят,че Едис не им е полезен и да го флипнат. Така и така са 5 на 3. Не им е толкова ценен.
Татяна не спира да ме потриса. Тя знае ли къде се намира?! Все едно е влязла в Черешката на тортата 😂

# 1 043
Продуцентите не направиха правилна преценка какъв Сървайвър ще се гледа у нас, какъв Сървайвър искат хората. Трябваше да заложат на класически, да надградят миналогодишния сезон.
Сега сменят правилата в движение опитвайки се да спасят сезона. Наистина не е честно спрямо отпадналите дотук играчи. От друга страна търсят интрига. Иначе докато не изгонят в двете племена хората, които са извън твърдите ядра, всичко е предвидимо. А като е предвидимо, става скучно и слабо гледаемо.
Хубавото е, че тези продуценти поне имат желание да се променят, да се съобразяват със зрителския интерес.

# 1 044
Благодаря, Бенгън! Blush

# 1 045
Силно се съмнявам, че ако примерно Дани беше отпаднал щеше да иде на Острова. Rolling Eyes
Продуцентите не мога да се разделят с Божана. Явно я смятат за много колоритен образ.
На мен ми е само  досадна и шумна.

# 1 046
Сега гледам вчерашния епизод и се пазя от спойлери, затова не съм ви чела и направо връхлитам с въпрос - истина ли е това, че Благой е привикал Едис и го е карал да играят заедно или дизайнерът си го измисли с цел манипулация?

# 1 047
Няма отърване от тази.. Ще ни я натрапват до финала така като гледам. Явно всичко е нагласено. За Елина нямаше втори шанс, но за Божана има. Каква изненада..

# 1 048
Текстът на писмото на Божана ми се струва малко странен.
“Преди сливането на племената ще имаш възможност да се върнеш в Сървайвър! Дотогава ще имаш две задачи- да построиш живота си от нулата на самотен остров и да помислиш защо стигна до тук!”

Малко ми звучи все едно ще я държат на острова докато дойде моментът да я върнат. Не се споменава нищо за битки с другите отпаднали; доста странно е формулирано. Надявам се, че не са решили просто да я държат там. От друга страна ако излъчването остане 2 дена седмично трудно ще сместят и дуел за оцеляване на острова.

# 1 049
За мен спря да бъде справедливо и еднакво към всички играчи още когато вкараха четиримата нови участници доста време след другите. Не знам дали го правят това по принцип във всеки Сървайвър, но на мен не ми хареса. Друг е въпросът, че май трябваше тези, които влязоха по-късно, да бъдат от самото начало за сметка на някои други, които не знаеха къде и за какво са отишли. И при толкова пъти смяна на правилата, няма как да бъде честно. Но... каквото-такова Smiley

Общи условия

Активация на акаунт