🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 272
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 1 155
Дали ще ни послушат и ще разместят още веднъж племената? 🤔 Интересно ще се получи.

# 1 156
И аз съм за, за още едно разместване, още по-интересно ще стане.

# 1 157
И аз се надявам на още едно разместване, защото сега става скучно и предвидимо - сините ще продължават да губят и ще номинират останалите трима, докато ги изгонят. Съмнявам се Дани да се върже и да мине в коалицията на петимата, колкото и да е наивен и колкото и да е безнадеждно сегашното положение.

Станилия има доста по-голям шанс да промени съотношението в другия отбор. Там Георги едва издържа Татяна, пък и по-лесно може да се манипулира.

# 1 158
Аз пък се надявам на още едно разджуркване на племената,но вече на случаен принцип.
Мхм, плачат за още едно разместване преди обединението племената, но този път на принципа мъж избира жена, после жената избира мъж и т.н.

Е то тогава ще стане - ние дето се обичаме, срещу останалите дето "ни се води ни се кара".
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 159
Скрит текст:
Аз пък се надявам на още едно разджуркване на племената,но вече на случаен принцип.
Мхм, плачат за още едно разместване преди обединението племената, но този път на принципа мъж избира жена, после жената избира мъж и т.н.

Е то тогава ще стане - ние дето се обичаме, срещу останалите дето "ни се води ни се кара".
Stuck Out Tongue Winking Eye
Има си лек за тази болка Simple Smile
Просто трябва новото деление на две племена да започне от двама мъже или две жени, за които се знае, че са в алианс Simple Smile Това гарантира, че няма как и агнето да остане цяло, и вълка сит Simple Smile

# 1 160
  • Sofia
Споделям мнението на Ирис и Пупитка за Булкин.
Бенгън,мисля,че доста го надценяваш.
Ще ми се да си прав,защото определено ще е по-интересно за играта,ноо...има едно голямо НО.

А за разместване в племената и аз писах онзи ден.Иначе сме обречени на почти сигурна скука.

# 1 161
  • SF
Bengun, тези замервания се правят за рекламодателите, не за зрителите. Един на 10 хиляди зрителя знае за съществуването на пийпълметриите, което няма да го накара да гледа или да не гледа предаване, да го харесва или да не го харесва. Топ 10, Топ 25  и т.н. влияе само на рекламодателите.
Нищо не могат да скрият. За да подпишат договори  за реклама, много по-детайлна информация се изкарва, обсъжда и се пазарят за всеки цент.

# 1 162
Малко извън темата на Сезон 7, но тъй като доста хора са ме питали за стари сезони - качил съм един от най-любимите ми - Сезон 3 Островите на Перлите на този линк.
Единствената липса е на част от един от епизодите, но това е което успях да намеря.

Ще се опитам да намеря и другите по-стари сезони, но там ще е по-трудно.

# 1 163
  • София
Надкастърите с пресен, пресен и парещ епизод.
Апропо с Филип като гост им се получи изключително добре. Един от най-интересните надкастове, които съм им гледал откакто съществуват!

# 1 164
Самият гост е от голямо значение, на някои хора им вадиш с ченгел думите от устата. Филип беше много забавен и естествен.

Жорката е рожденик днес:

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 14:13 от ~~Мария~~

# 1 165
Припомнете ми следващата седмица само един епизод в понеделник ли ще се излъчи?

# 1 166
  • Sunshine state
Припомнете ми следващата седмица само един епизод в понеделник ли ще се излъчи?
Това сериозно ли? Е, направо вече ни се подиграват!

# 1 167
Би трябвало да си е в понеделник и вторник

# 1 168
Явно аз съм в грешка. Извинявам се, ако съм подвела някого.

# 1 169
EoN програмата за понеделник и вторник е без промяна, Сървайвър от 20:00 до 23:00 и през двата дни.

Общи условия

Активация на акаунт