Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 392
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, Мамита и аз се включвам. За сега при мен всичко е наред, без гадене и всякакви такива екстри. Загатнаха ми пола, следящото ми АГ в 12г.с, а сега на феталната ми загатнаха противоположния пол😄 объркана съм.. но ще го видим със сигурност след някоя седмица 🥰

Amy,  на този етап е много несигурно. На мен на феталната ми загатнаха момче и аз бях изненадана, защото бях сигурна, че е момиче. В крайна сметка го приех като по-голямата вероятност и почнах да гледам сини дрешки и аксесоари, за да свиквам с мисълта, до тази сутрин, когато ми излезе пренатестът и в крайна сметка потвърди моето предчувствие 😀

# 511
И аз мислех,че тази седмица като ще съм почти 15 г.с ще ми кажат пол,ама сега си видях предния път кога са ми казали и е 16г.с.

# 512
И аз мислех,че тази седмица като ще съм почти 15 г.с ще ми кажат пол,ама сега си видях предния път кога са ми казали и е 16г.с.

Много зависи и от позицията на бебето. На мен ми казваха, че на ФМ няма да ми кажат толкова рано пол, аз бях точно в 11 г.с., но лекарката ме попита само “да ви говоря ли за пол” и аз разбира се исках да знам. Каза ми “жена” и ми показа нещо ( не запомних името му), което сочело надолу и това означавало, че е момиче, пък ако сочи нагоре е момче😆 Склонна съм да и вярвям, понеже и мои приятелки са ходили при нея и те самите са ми казвали, че ако не е сигурна в пола на бебето на първата ФМ не го казва, а чак на втората😅 Аз също от началото на бременността усещам, че ще е момиче🌸

# 513
Здравейте, Мамита и аз се включвам. За сега при мен всичко е наред, без гадене и всякакви такива екстри. Загатнаха ми пола, следящото ми АГ в 12г.с, а сега на феталната ми загатнаха противоположния пол😄 объркана съм.. но ще го видим със сигурност след някоя седмица 🥰

Amy,  на този етап е много несигурно. На мен на феталната ми загатнаха момче и аз бях изненадана, защото бях сигурна, че е момиче. В крайна сметка го приех като по-голямата вероятност и почнах да гледам сини дрешки и аксесоари, за да свиквам с мисълта, до тази сутрин, когато ми излезе пренатестът и в крайна сметка потвърди моето предчувствие 😀

И аз имам някакво предчувствие.. първия път на ехографа на следящото ме АГ беше толкова разкрачено 😂🤭 че се видя нещо много дълго между краката, но каза че на този етап и при двата пола е така … но й прилича повече на момче, а на ФМ въобще не ни съдействаше доста бошуваше, не знам дали защото и аз бях напрегната доста този ден.. и се опита но не даде гаранция кой знае каква, просто чв му прилича на момиче, за това съм объркана щот на единия преглед видях като, че ли нещо а на ФМ- не! 😄

# 514
  • Замък сред облаците

Ами нали познават по някакъв ъгъл.. на ФМ, възможно било и по-рано да се познае.
Вълнуващо е тъй, като това ми е първа бременност и съм трепетно очакване за мъничето. Ще ходя и на втора ФМ след две седмици при доц. Томова, че първия лекар който “ни” огледа ..  не ми вдъхна доверие, не знам поради възрастта му ли.. не знам, но нядявам се и тя да потвърди казаното 😊

Предполагат, той не е 100% сигурен белег, познава се после - по наличието или липсата на топки. 😂

# 515

Ами нали познават по някакъв ъгъл.. на ФМ, възможно било и по-рано да се познае.
Вълнуващо е тъй, като това ми е първа бременност и съм трепетно очакване за мъничето. Ще ходя и на втора ФМ след две седмици при доц. Томова, че първия лекар който “ни” огледа ..  не ми вдъхна доверие, не знам поради възрастта му ли.. не знам, но нядявам се и тя да потвърди казаното 😊

Предполагат, той не е 100% сигурен белег, познава се после - по наличието или липсата на топки. 😂

Абсолютно! На моя позната преди две години до 6м беше момиче ии .. изведнъж когато обявиха пола публично на бебето му порастна нещо между краката и стана мъж вече на година и малко 😄 хаха, така, че грешки има, но нека бебчетата ни са живи и здрави! 😊

# 516
Мами, вие усещате ти ли вече бебчетата си, или е много рено? Защото аз само си напълнявам Grinning и единственият ми дискомфорт е, че ме боли главата всеки ден горе-долу по това време

# 517
На мен д-р Стоилов още в 13+4 ли беше като бях на фетална и ми каза пола категорично, потвърди се и на генетичните тестове. Не знам дали има значение, че бебето върви малко напред, но според мен просто си е до лекар и може би техника.

# 518
Аз единственото, което усещам е тежест ниско долу и вече даже вървя по-бавно, уж корема не е станал още голям, пък се чувствам слон. Сутрин едва отлепям от леглото и през деня дремя на работното място.

# 519
Аз единственото, което усещам е тежест ниско долу и вече даже вървя по-бавно, уж корема не е станал още голям, пък се чувствам слон. Сутрин едва отлепям от леглото и през деня дремя на работното място.

Същото 1:1, даже вече имам затруднение с обуването на обувки, а за работното място към 13-14 ч. си позволявам да пия кафе, защото в противен случай имам чувството, че ще си заспя безпролемно на бюрото

# 520
Аз имам чувството,че съвсем скоро ще го усетя,вече си напипвам корема къде е набъбнал(в легнало положение и с опънати крака напред) и си спомням,че и предния път така го усетих за пръв път бебето,отне време докато започна и изправена да го усещам

# 521

Същото 1:1, даже вече имам затруднение с обуването на обувки, а за работното място към 13-14 ч. си позволявам да пия кафе, защото в противен случай имам чувството, че ще си заспя безпролемно на бюрото

Сутрин и аз едвам отлепям. Много ми е трудно ставането, защото нощем имам по два-три пъти будувания по 40-50 минути всяка нощ. Отделно не пия вече кафе вкъщи, защото пия по едно 3в1 с колежката сутрин в офиса, понеже още не знае. И към обяд си позволявам едно слабо кафе с мляко, за да се събудя. Въпреки че на работа е толкова динамично, че няма как да заспи човек, но определено ми натежава главата по някое време.

# 522
  • Замък сред облаците
При втора бременност наистина е по-рано, но не по-рано от 16-17гс Simple Smile особено ако е със задна плацента. Имайте предвид че все пак трябва поне едни 100гр да достигне, за да има сила да бута околоплодния мехур.

# 523
така е,предния път чак към 18-19 г.с., та затова сега ми се струва,че ще е скоро😁

# 524
Момичета, след два дни влизам в 15 г. с. От началото на бременността имам бяло течение и зацапване имах в 6 г.с., но отмина. Напоследък обаче много се засили течението и ме безпокои. Пусках влагалищен през януари, преди седмица пак, урина, цитонамазка- всичко е чисто. Втора бременност ми е, с първата нямах такова чудо. Моля за съвет.

Общи условия

Активация на акаунт