Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 657
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, хорионбиопсията мина даже вече съм вкъщи. Изписаха ми Зинат профилактично заради манипулацията и силно се надявам да повлияе и на ужасната хрема, която имам. Едва дишам вече. Ако знаете трикове за отпушване на нос цял живот ще съм ви признателна. Опитах със солен разтвор на инхалации, пръскам стеримар и това е, ефект 0 !

# 316
Момичета, хорионбиопсията мина даже вече съм вкъщи. Изписаха ми Зинат профилактично заради манипулацията и силно се надявам да повлияе и на ужасната хрема, която имам. Едва дишам вече. Ако знаете трикове за отпушване на нос цял живот ще съм ви признателна. Опитах със солен разтвор на инхалации, пръскам стеримар и това е, ефект 0 !

В самото начало бях болна и носа ми беше запушен все едно имам тапи. На мен ми помогнаха тампони с много силна ракия. Направо втечнява всичко и можеш да си поемеш въздух пълноценно. Опитай няма да изгубиш нищо. Simple Smile

АА-От сега ли е подходящо да се спи с такова голямо чудо🥲

# 317
Доста гинеколози разрешават детски капки за нос, аз не мога да спя и се побърквам, така че при запушен нос пръскам Назик Кидс с по-малко ксилометазолин. Ако не искаш, пробвай виетнамско чудо. Улеснява дишането и поотпушва леко.

# 318
Доста гинеколози разрешават детски капки за нос, аз не мога да спя и се побърквам, така че при запушен нос пръскам Назик Кидс с по-малко ксилометазолин. Ако не искаш, пробвай виетнамско чудо. Улеснява дишането и поотпушва леко.
Изпратих мъжа да му препоръчат някакви детски. И аз с 1та бременност съм ползвала, исках да избегна, но уви... То тия дни тайлол хот, зинат.... Горкото бебче Sad

# 319
  • Замък сред облаците
За носа - памучета напоени с бадемово масло. Наистина помага.

Дени, напълно си е ок и облекчава кръста много. Има риск мъжът ви да си я хареса 😅

# 320
Изпратих мъжа да му препоръчат някакви детски. И аз с 1та бременност съм ползвала, исках да избегна, но уви... То тия дни тайлол хот, зинат.... Горкото бебче Sad

Тампони напоени с клеева тинктура в ушите обаче. Спират хремата и отпушват носа. Аз лично не съм го пробвала на себе си, защото имам проблем с ушите и не смея, но на детето редовно го правя и родителите ми и малкият ми брат лекуват хрема само така.

# 321
Здравейте момичета, аз съм от надявам се ноемврийските мами, с последен цикъл на 19.02. в четвъртък бях на преглед за първи път, всичко изглеждаше нормално, отговаря си на закъснението и ме вика след 2 седмици.

Ноо, тъй като това ми е 3-та бременност, една успешна 2019 и мисед миналата година сега съм доста голяма паника. Та, на въпроса, от вчера следобед не си усещам гърдите така 'напращели', както бяха цяла седмица, а това ми е единственият симптом. Цяла нощ не съм спала да го мисля дали е нормално да спрат да са така напомпани или пак се е случило най-лошото. Обмислях да ида и на лекар, но каквото и да е, сигурно пак ще трябва да чакам поне седмица, за да видим дали ще се чуе сърчице. Тъй като е много рано още.

Та, при някоя да е изчезнала болката в гърдите и всичко да е било наред?

# 322
Здравейте момичета, аз съм от надявам се ноемврийските мами, с последен цикъл на 19.02. в четвъртък бях на преглед за първи път, всичко изглеждаше нормално, отговаря си на закъснението и ме вика след 2 седмици.

Ноо, тъй като това ми е 3-та бременност, една успешна 2019 и мисед миналата година сега съм доста голяма паника. Та, на въпроса, от вчера следобед не си усещам гърдите така 'напращели', както бяха цяла седмица, а това ми е единственият симптом. Цяла нощ не съм спала да го мисля дали е нормално да спрат да са така напомпани или пак се е случило най-лошото. Обмислях да ида и на лекар, но каквото и да е, сигурно пак ще трябва да чакам поне седмица, за да видим дали ще се чуе сърчице. Тъй като е много рано още.

Ами не мисля че спират да болят😊 през цялата бременност се усещат ту напръщели, ту болезнени. Моите и сега се ме болят и моя мъж му е забавно да ги стиска, но си боли. Това не е повод за претиснение определено, карай спокойно 😉🍀

# 323

Моите гърди спряха да ме болят и омекнаха една седмица след положителния тест за бременност. После пак започнаха. Не мисля, че това е симптом, при някой въобще не се усеща промяна и напрежение в гърдите.

# 324
Пак съм аз. Както ви бях споделила съм хремава от вторник, вкъщи всички бяха болни. Вечерта преди хорионбиопсията Т ми беше 37, после в болницата уж нямах, вчера след процедурата вечерта пак беше Т 37- 37,3. Сега 37. Определено си се чувствам хремава и болна. Мисля след малко да отида до Селена да ме прегледат, но все пак искам и вашето мнение. Някоя имала ли е температура докато е била бременна? Какво да правя ? Много ме е страх да не навредя на бебето. Предполагам не може Т да е от процедурата ?

# 325
За носа - памучета напоени с бадемово масло. Наистина помага

Дени, напълно си е ок и облекчава кръста много. Има риск мъжът ви да си я хареса 😅

И аз вече съм с такава възглавница и бих си я ползвала и след бременността 🤣 и да и мъжът ми се възползва 😬

# 326
  • Замък сред облаците
Пак съм аз. Както ви бях споделила съм хремава от вторник, вкъщи всички бяха болни. Вечерта преди хорионбиопсията Т ми беше 37, после в болницата уж нямах, вчера след процедурата вечерта пак беше Т 37- 37,3. Сега 37. Определено си се чувствам хремава и болна. Мисля след малко да отида до Селена да ме прегледат, но все пак искам и вашето мнение. Някоя имала ли е температура докато е била бременна? Какво да правя ? Много ме е страх да не навредя на бебето. Предполагам не може Т да е от процедурата ?

При бременните телесната температура е нормално завишена до 37,2. Ако вдигнеш над 37,5 е притеснително.

# 327
Само при мен ли гърдите не ме болят още от началото на бременността 😀
Момичета бях споделила че имам всекидневно кървене от носа, снощи го намазах отвътре ноздрите с какаово масло и днес кръв не съм имала. Ще видя дали ще е дълготраен ефекта и ще ви държа в течение понеже видях че и други мами имат същия проблем.
Хубав ден🌸

# 328
Аз бях хванала някакъв вирус преди няколко седмици с температура и повръщане, ходих в спешния кабинет в Селената и там и после и АГ- то потвърди ми казаха, че до 37.5 не е притеснително, но ако вдигна над 37,5 трябва да изпия един парацетамол. Аз вдигах само един път 38.

# 329
Изписаха ми сироп за кашлица, вит ц, тайлол хот и да си пия Зината. Дано мине по-бързо. То не би ме притеснила иначе тази температура, но се чувстам ужасно, цялата горя. Егати вируса, пазете се, момичета ❤

Общи условия

Активация на акаунт