Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Аз тези ги правих още при зачисляването.Мен АГ ме пусна на ЖК още като чухме пулс в 7 г.с, понеже знае цялата ни предистория.
Няма нищо страшно в тях.Съвсем стандартни са си.

# 586
Аз тези ги правих още при зачисляването.Мен АГ ме пусна на ЖК още като чухме пулс в 7 г.с, понеже знае цялата ни предистория.
Няма нищо страшно в тях.Съвсем стандартни са си.

А цитонамазка и микробиология правиха ли ти?
Притеснявам се заради първоначалното кървене, сега дали всичко ще е наред...

# 587
И аз тези ги пуснах още в началото, плюс Цитомегаловирус,Рубеола, Хепатит Ц и Токсоплазмоза. Ами ако трябва ще ги повтарям, толкова пъти ме бодат,че вече не помня, и тсх пускам всеки месец. А за тоалетната, и аз си ходех всяка сутрин, но сега 1 на 3-4 дни, от както къви пък този полип изобщо не си давам зор, като реши да излиза тогава 🤣

# 588
Момичета,
Официално съм записана за ЖК. Пуснаха ми всички изследвания, даже лекарят ми направи Фетална морфология и утре сутрин отивам да дам кръв за БХС. Нухалната гънка е 1мм. Каза, че всичко е наред. Още някакви неща ми каза, но не запомних. Бебето върви по-голямо - 12+3, а аз съм 11+5, но според него всичко е наред. Взе ми цитонамазка и микробиология. Единствненото, което ме притесни и него също притесни е, че имам малко ацетон в урината. Кръвната ми захар иначе е добре - 4,8. Каза другата сряда да повторим изследването и ако пак има ацетон ще трябва да лежа в болницата. Аз попринцип пия много вода - днес не съм чак толкова, но този ацетон направо ме изненада... На някоя друга случвало ли се е? И освен повече течности, мога ли нещо друго да направя?

# 589
  • Замък сред облаците
Въглехидрати ядеш ли?

# 590
Въглехидрати ядеш ли?

Ям, но не мога да кажа, че повече от обикновено. Преди 3 седмици ядах основно въглехидрати, но вече се храня доста по-добре. Дори и включих месото, което по принцип бях спряла още преди да забременея.

# 591
  • Замък сред облаците
Мисълта ми че ацетон/кетони се отделят и при кетоза, а тя е при липса на въглехидрати, освен при обезводняване.
Нали, другият момент е отключване на ГД, ама хайде да не е това.

# 592
Мисълта ми че ацетон/кетони се отделят и при кетоза, а тя е при липса на въглехидрати, освен при обезводняване.
Нали, другият момент е отключване на ГД, ама хайде да не е това.

Ще видим другата седмица. Дано да няма.... ЩЕ почна да пия повече вода, въпреки, че аз по минимум два литра пия, но ще се следя. Да е по малко на често.

# 593
АА, моля за твоето мнение. Излезнаха ми резултатите от кръвните изследвания за БХС. Всичко в норми ли е? Утре съм и на Ултрозвук.

# 594
  • Замък сред облаците
Добре изглеждат като цяло, за папп-а питай дали сочи риск от прееклампсия (НЕ казвам, че сочи, просто попитай да ти кажат).

# 595
Янче, дано всичко е наред. Ще чакаме утре да разкажеш. 😊

# 596
Добре изглеждат като цяло, за папп-а питай дали сочи риск от прееклампсия (НЕ казвам, че сочи, просто попитай да ти кажат).
[/quot
Чак утре съм и ще се побъркам. Не намирам никъде референтни стойности за да сравня....

# 597
[/quot
Чак утре съм и ще се побъркам. Не намирам никъде референтни стойности за да сравня....

На мен само ми казаха, че са в норма, но за крайния риск се комбинират с видяното на ехографа, а и отношението между последните две мисля, че също се гледа.

# 598
[/quot

На мен само ми казаха, че са в норма, но за крайния риск се комбинират с видяното на ехографа, а и отношението между последните две мисля, че също се гледа.

А твоите резултати за PAPP-a какви бяха ?

# 599
[/quot

А твоите резултати за PAPP-a какви бяха ?

Ето ги моите:

Общи условия

Активация на акаунт