Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 185 085
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 350
Dez, харесваш ми и с двата аутфита.

Фуксия много харесвам и нося и ми харесва как стои на Рина. 😍

Пинки такава пола много исках да си купя пролетта, но е тенденция и не успях да намеря. Сега има, но ще умра от жегата лятото с нея.

Тук съм и Sve, харесах. Браво момичета! 🤗

Ани, бързо оздравяване! 🤗

На мен ми се насъбра проблем с ухото и съм на кортизон. Имах две съмнителни малки бенки на лицето и реших, че искам оперативно да зная какво махам от себе си. Разхождам се с тапи в ушите, лепенки по лицето. За къпане и боядисване съм, но дерматологът не ми дава да ги мокря. Отделно каза никакъв плаж заради кортизона, е да ама аз отидох. Омазана с минерална слънцезащита, голяма шапка и под чадър.
Махна ми шевовете вчера и нищо не се забелязва, перфектно си е свършил работата, но ми сложи други лепенки. Да стискам зъби до събота и ми дава зелена светлина за всичко.
Да ви не описвам как си мия лицето и естествени грижата за кожата е основна.
Ухото се оправя, но на мен още ми шуми и усещам напрежение. Съмнява се за Синдром на Мениер.

Радвам ви се много като ви гледам какви сте хубави и цветни.
Помрънках малко, но да си призная взе да ми писва. Плюс това що за каръшка история като родителите, брат ми, жена му и децата са ни на гости, а аз съм като таласъм и в такова състояние.
Копче, браво, че си с мама. 🤗 Това сако и аз го загледах, но ще трябва да го премеря в Зара. Много ми хареса.

# 1 351
Chloé, понеже страдам от уши да кажа:
- може да шуми, защото още има оток в канала
-може да шуми, защото има вода във вътрешното ухо
И от двата варианта страдам, като при втория случай се оказа,че ухото е добре, но инфекцията е в синусите на лицето и страда ухото..Няколко месеца беше борба с това ухо, та ти съчувствам най-искрено.
Болните да
се оправяте бързо.
Пинки, полата е супер, ще видя дали ми стои такава.
За перлите съм на мнението на Агентчето.Аз съм решила, че на моя милост стоят шик и смело ги нося.Simple Smile))

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 10:24 от ДХ3

# 1 352
Агент, не за роклята, а по принцип си приказвахме за перлите, кой харесва, кой не... такива неща.
Chloe, да минава по - скоро!
Проблем с кръвно или холестерол?
На мен ми шумяха по едно време, ходих на отоневролог за проверка за въпросното заболяване.
Не се оказа то, а общо стрес, безсъние, обезводняване ...
Я кажете, мога ли да си прибера шишетата фдт в хладилника, че не ми дават сега да ги позвам и си взех тонирана слънцезащита, но имам отворени няколко, евентуално да им удължа срока, че кой знае кога ще мога да ги ползвам пак.
На Пинк полата е супер, но и аз май ще се стопя с такава. От години не съм носила.
Копче, много мила снимка!
Тук съм и Sve, чудни!
На плажуващете пожелавам хубаво време и приятни емоции!

# 1 353
Няма смисъл да стоят в хладилника, даже май не е ок по спомен.Като се развалят започват да миришат на гранясало.Но не става лесно това.

# 1 354
Благодаря, ще ги пъхна в някой шкаф в спалнята, тогава.
Дхз, перлите не се виждат, но  страхотен грим!

# 1 355
  • София
ДЗХ, ти си азиатски типаж и перли ти отиват.
При перлите зависи и с какво ще се комбинират. Ей, нямахте си работа и ме провокирахте как да нося перли в алтернативен модус вивенди... Големи калпазанки сте!

# 1 356
  • София
Само да ви кажа, че си връщам потребителското име и от Тук съм ставам asa. Да не се чудите коя съм.
Перли имам речни като колие. И една висулка май пак с речна перличка. Не съм ги носила, май им е време.

# 1 357
  • Sofia
Радвам се,  че стана въпрос за перли. От известно време това перлено колие ме привлича, обаче се въздържам, защото е много тържествено и освен Одри Хепбърн и принцеса  Даяна , с подобни съм виждала само бабки реститутки.
Според вас как може да се носи без да стои ретро и не на място?

# 1 358
Благодаря ви момичета😘
Пинк, права си, с оранжево сако би било супер.
Болничките да се оправят бързо🍀

# 1 359
Ето моите...

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 21:40 от 20111

# 1 360
  • София
Карън, защо така кожено нещо прилепнало в горната част и голи рамене?!? Леко пънкарско като визия би ми дало нужната доза противоречие на това съвършенство...

# 1 361
Karen, много е красиво, но супер официално и аз бих го носила само  за подобаващ повод и съответната дреха.

# 1 362
ДХЗ много си хубава и грима ми харесва. Ходих при семеен приятел УНГ. Каза ми, че няма проблем външното ухо и ми прави аудиометрия. Установи се понижаване на слуха във въпросното ухо. Предписа ми кортизон за 10 дни. Вчера на контролният преглед ми обясни за задържане на вода във вътрешното ухо и че в зависимост къде е ще чувам шум или напрежение, а може и да хване вестибуларния апарат.
Забравих да питам има ли друг начин да се установи, че е от задържане на вода във вътрешното ухо. Спомена Синдром на Мениер, при който има същите симптоми.
На мен голямото ми притеснение е, че в събота цялата тумба се прибираме към БГ. Комбинацията самолети, проблем в ушите не ми звучи добре, но той каза, че нямало да имам проблеми. Да съм дъвчела дъвка.

Силвър кръвното ми е ниско, по едно време добрият холестерол беше нисък. Не съм го мерила после.
Не искам да разводнявам темата и споменах за проблема, защото зная, че има много отзивчиви и любезни момичета и може някой да сподели мнение, което е важно за мен.
Ако някой знае читав УНГ в София да ми драсне на ЛС. Дано да отшуми и да не ми се налага, но страх лозе пази.
Много ви благодаря, момичета за помощта и съпричастнистта.

Колието на Карен е много хубаво. И аз като ДХЗ бих сложила на официално събитие облечена елегантно.

Обаче и предложението на Харпи е интересно и трябва да се пробва.

# 1 363
От известно време наблюдавам едни обици с тъмносива и розова перла. Вчера подхванахте темата, а тази сутрин получих известие, че са леко намалени. Слаб ми е ангелът, но упорито се въздържам Simple Smile

Дънкова пола, като показаните съм нагласила за контейнера с дрехи. Не мога да се възприема с нея.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 19:21 от Linofrina

# 1 364
Подкрепям Харпа! Ако случайно имаш суперофициален повод си го носи суперофициално и класически, но перлите са тренд последните 1-2 год и масово ги стилизират като някога Коко Шанел - като костюмна бижутерия т.е. наслагват няколко колиета и то не само перлени, а и метал (жълто злато най-често) за да избягат от твърде "официалната" им визия.

С бяла рокля за романтична лятна вечеря... с черна рокля/топ... с тъмносин лен.... като гривна, като декоративен детайл на тоалета.

https://www.vogue.com.au/shopping/best-pearl-necklaces/image-gal … 69db9999b69ad946c
https://www.ellecanada.com/fashion/shopping/best-pearl-jewelry-to-buy-2023
https://www.pearlfalco.com/why-pearls-are-making-a-comeback-in-2023/
https://www.vogue.com/article/best-jewelry-trends-spring-2023

Пък винаги можеш да го дадеш на някое модерно хлапе Wink

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 19:59 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт