Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 185 086
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 335
Стои ти добре, носи си го със здраве.

# 1 336
Ryna, цветът е чудесен и ти отива, особено на тъмната коса. Сложи малко цвят на устните -във фуксия, и ще засияеш🤗
Дез, стилна както винаги.

# 1 337
  • Русе
Страхотни сте, дами!
Пинк, много добре е косата ти така!
Поздрави от Никити, Ситония! Времето е топло, водата за мен е студена, но хората се къпят.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 08:00 от *sve*

# 1 338
На болните пожелавам бързо оздравяване! Green Heart
Не видях абитуриентката на mtz, но съм сигурна, че е била прекрасна.
Харесва ми на Рина панталонът, много хубаво стои, а на Пинк косата е приказна така!
Дез, супер нежен тоалет, отива ти много! Други не видях май, ама гледам все с едно око, че бях под пара.
Перли харесвам във всякакви цветове и форми. Като се съчетаят правилно, за мен няма нищо лелковско в тях.
Много са хубави морските снимки, разкошни гледки!

# 1 339
Dez,
Супер ти е тоалетът! Аз все се чудя на такива еспадрили. Имах едни преди години, но със затворени носове. Набиваха ми много пръстите. А и все са с доста височина.
Успех на учащите, Дез!
Све, как хубаво си подчертала талия със стойка и комбинация на черно-зеления тоалет!

# 1 340
Sve*, много хубава пола и снимки! Весело изкарване!
MarietaYo, еспадрилките от последния ми пост наистина нося само ако ходя минимално, по-скоро са за декорация. Убиват ми отстрани иначе.
Рина, отива ти цвета. Голям фен съм на фуксията. ❤ Подмладява и освежава.

Днес по-различно, и с друго бяло сако. Странно как уж три "еднакви" ( в моите очи) бели сака се оказаха съвсем различни. Добре че ги купих (не наведнъж). Дори се замислих за сакото на Копче. Много ми хареса, и ще го видя на живо тези дни.

О, забравих! Аромат за деня:
Много е хубав в хладно лято.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 09:57 от Dez

# 1 341
  • тук-там
Дез, и двата тоалета са страхотни! А тези еспадрили са ултра мега модерни.
Све, и твоите визии много ми харесват!

# 1 342
  • София
Дез, много добре ти седят! Обичам бели сака.
мтз, пусни ми девойката на лични, изтървах я!

# 1 343
  • София
Работно днес.
Приятно и зареждащо на почиващите Grinning

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 11:04 от asa

# 1 344
  • София
Ние тръгнахме на Гърция уикенда, обаче колата пак си показа характера и се върнахме от Княжево. Та сега разопаковам багаж. 😔

# 1 345
Всички сте много хубави, браво, че си обръщате внимание.Зеленото и цикламеното са ми топ цвят последните години.

# 1 346
Рина, да, много ти отива този цвят, но бих съчетала блузата и панталона с друг цвят сако... оранжево например.

Дез, винаги си страхотна и цветно, и свежо изглеждаща и ... ухаеща! Като се замисля нямам почти никакви сака/блейзъри. Трябва да попълня тази липса в гардероба ми.

Прекрасни сте и вие Sve и Тук съм!

От два дни разхождам еспадрилите на Tony Pons, наистина са много удобни и леки.
Днес така

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 11:51 от Pink Dress

# 1 347
  • Бургас/Пз
Много сте хубави, момичета!
Рина, много ми е любим този цвят и на теб ти стои прекрасно!
Дез, и двата тоалета са супер! Искам да съм по близо до теб и да се наслаждавам на ароматите , които носиш.
Пинки, хем семпло, хем много готино. Така и не можах да се възприема с такава дънкова пола, пък толкова много харесвам на друг човек Simple Smile
Тук съм, много свежа ризата с тези цветя.
Све, синята рокля е прекрасна разцветка.

Аз се размотавам по халат вкъщи , от леглото в кухнята и обратно. Яко ме събори тоя тъп вирус. От събота не съм тренирала и за 5дни съм почти 2 кг надолу. Много мразя като стане така Sad

# 1 348
Понеже аз отворих темата за перлите и последва стандартното абсолютизиране "бабешки/не са бабешки" искам да поясня, че точно тази рокля не я виждам/не бих я съчетала с перли ерго и репликата ми.

Има жени с подходящото излъчване, които изглеждат прекрасно с перли и на 16 и на 60... има и такива, на които перли не им стоят, независимо от възрастта и стила на облеклото. Според мен!

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 16:32 от Agent Provocateur

# 1 349
  • София
Dez, сакото нося всяка вечер тука! Blush Непременно го погледни!

Аз съм с мама на море! Най-накрая, тази година, склони да дойде с нас за 1 седмица тука (от 32 години не беше стъпвала на морският бряг!). Сега и я развеждаме всяка вечер по наши любими места. Направо живна и е като подмладена тука! Blush

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 10:55 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт