ЯМР на главен мозък

• 575
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте , днес бях при невролог обясних му какво ми имаше , преди 3 седмици имах замайване всякаш нещо вибрира в главата ми и отидох на лекар тя ми изписа едни хапчета изпих ги 1 седмица и ми мина , вчера усетих едно изтръпване на пръстите на лявата ми ръка и днес отидох при невролог той ми изписа едни лекарства и ми каза да отида на ЯМР на главен мозък, притеснявам се много , дали имам нещо в мозъка или ако беше така той щеше да ми каже

# 1
Здравейте , днес бях при невролог обясних му какво ми имаше , преди 3 седмици имах замайване всякаш нещо вибрира в главата ми и отидох на лекар тя ми изписа едни хапчета изпих ги 1 седмица и ми мина , вчера усетих едно изтръпване на пръстите на лявата ми ръка и днес отидох при невролог той ми изписа едни лекарства и ми каза да отида на ЯМР на главен мозък, притеснявам се много , дали имам нещо в мозъка или ако беше така той щеше да ми каже

Надяваме се най-вече на ЯМР на излезе, че има мозък Simple Smile
Шегувам се. Попаднали сте на съвестен лекар,  който ви е насочил за изследване, за да е сигурен, че всичко  е наред. Така се прави.

# 2
Значи ако имаше нещо , той щеше да ми каже нали?

# 3

Надяваме се най-вече на ЯМР на излезе, че има мозък Simple Smile
Шегувам се. Попаднали сте на съвестен лекар,  който ви е насочил за изследване, за да е сигурен, че всичко  е наред. Така се прави.

При мен така се получи, пратиха ме ЯМР и излезе че има мозък, казаха че е много и не могат да направят нищо Grinning
Иначе на въпроса, изследвания се назначават да са сигурни, че няма нищо а пък като са видели че са притесняваш , са решили ,че ще направиш всяко едно изследване, независимо от цената.

# 4
Едни хапчета..., едни лекарства... Щом търсиш помощ и съвети, не може ли да си по-конкретна?
Ако и при лекарите така увърташ, нищо чудно, че не могат да ти помогнат.

# 5
Едни хапчета..., едни лекарства... Щом търсиш помощ и съвети, не може ли да си по-конкретна?
Ако и при лекарите така увърташ, нищо чудно, че не могат да ти помогнат.
Много ясно , че на лекаря показах хапчетата , за замайването изпих бетасерк 16мг , пък сега невролога ми изписа невробекс и стрезам 50мг

# 6
И ти получи направление за ЯМР за тези оплаквания ли?

# 7
  • Варна
Абе, хора, научете се първо да пишете нормални изречения, с препинателни знаци! След това се научете да представяте синтезирано информацията особено като искате съвет! Трето, няма нужда от сто теми, в които да питате потребителите тук неща, които дори лекарите не могат да ви кажат без изследвания и прегледи, както и безумното вайкане не помага.

И аз съм учудена, че са й дали направление за ЯМР на база на тези мъгляви оплаквания. Отивай, направи си ЯМР-то и спри да хленчиш. Радвай се, че си попаднала на съвестен доктор, който ти е обърнал внимание, че ако трябваше да извадиш пет стотака за да си платиш процедурата, сигурно щеше да колабираш от потрес.

# 8
Направление за ЯМР не се дава, пише се писмо до касата и те дават разрешение да се направи, но съм сигурен ,че тя ще си го плати и няма да чака отказа на касата. Като са я видели толкова разтревожена , са й дали стрезам да намали тревожността.

# 9
  • Варна
В другата си тема се вайка, че й изтръпнали пръстите на ръката и айде пак паника. Хипохондрията не прощава.

# 10
В другата си тема се вайка, че й изтръпнали пръстите на ръката и айде пак паника. Хипохондрията не прощава.
А защо трябва да се държите по тоя начин , аз като хората питам нещо което ме притеснява , а вие се подигрявате с мен. Преди да ми давате съвет с писането или нз си кво , вие научете се да се държите с хората по културно . А за доктора все пак е Доктор и трябва да ми обръща внимание нали така?

# 11
  • Варна
А вие давате ли си сметка, че тук никой не може да отговори на въпросите ви, ако ще да хвърля боб до сутринта, а? Дори и докторът, пардон Докторът, не е могъл.

# 12
А вие давате ли си сметка, че тук никой не може да отговори на въпросите ви, ако ще да хвърля боб до сутринта, а? Дори и докторът, пардон Докторът, не е могъл.
Моля , да прочетете темата отново , не питам какво ми има, а ако ми имаше нещо , щеше ли да го казва доктора , нямаше да го крие нали , това питам ....

# 13
  • Варна
Прочетох я. И на този въпрос пак не можем да ви отговорим.

# 14
Прочетох я. И на този въпрос пак не можем да ви отговорим.
Добре , кажете само това и ок. Нямаше нужда да ми говорите по тоя начин.

Общи условия

Активация на акаунт