ЯМР на главен мозък

• 799
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
А вие давате ли си сметка, че тук никой не може да отговори на въпросите ви, ако ще да хвърля боб до сутринта, а? Дори и докторът, пардон Докторът, не е могъл.
Моля , да прочетете темата отново , не питам какво ми има, а ако ми имаше нещо , щеше ли да го казва доктора , нямаше да го крие нали , това питам ....

Няма как да го крие. Ако беше разбрал, че ти има нещо щеше да ти каже. Но той още не знае. Като види резултата от ЯМР-то ще разбере, и тогава ще ти каже. Ако не види нищо, ще ти каже, че е от притеснение и стрес и нищо ти няма. Ако види нещо, 100 процента ще ти каже. Няма да го крие я, нали ще трябва да го лекуваш.
А също ти сама може да си прочетеш резултата от ЯМР-то.

Как така касата ще откаже, ако има направление?

# 16
Аз четох някъде, че за направленията за ЯМР вече не се иска разрешение от НЗОК

# 17
Ани, симптомите ти са досто общи. Ако лекарят ти беше казал всички диагнози, при които се проявяват тези симптоми сега щеше да си изчела всички медицински статии. Аз съм доста драматична и точно ми пасва мемето, което беше “след като потърсиш симптомите си в Google” и смяташ, че умираш.

ЯМР е диагностично изследване и най-точно ще каже има или няма нещо. Лекарят няма какво да крие в момента и не иска да ти изрежда някакви диагнози, за на те стресира. Направи го скоро и забравяй за това Simple Smile

# 18
Ани, симптомите ти са досто общи. Ако лекарят ти беше казал всички диагнози, при които се проявяват тези симптоми сега щеше да си изчела всички медицински статии. Аз съм доста драматична и точно ми пасва мемето, което беше “след като потърсиш симптомите си в Google” и смяташ, че умираш.

ЯМР е диагностично изследване и най-точно ще каже има или няма нещо. Лекарят няма какво да крие в момента и не иска да ти изрежда някакви диагнози, за на те стресира. Направи го скоро и забравяй за това Simple Smile
Да,вчера бях на ЯМР, сега чакам резултати, в сряда пак съм при невролог Sad (дано всичко е ок)

# 19
  • Sofia
Като си направите ЯМР то доктора ще ви отговори.Няма да крие

Общи условия

Активация на акаунт