Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 184 676
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 365
Ето че всичко е в екстравагантността (визирам снимковия материал на Агента).
Скромни деликатни перли, малко скучно. Нанижеш ли повечко, добре балансирано и закачливо,  и всичко се променя.
(никога не съм носила перли и няма да нося).

# 1 366
Cloe,
Преди години зная в Транспортна в Сф имаше УНГ корифеи.
Иначе потвърждавам за синусите. Аз страдам от тях и винаги ме е страх за уши. От както синко ми донесе от ДГ синузита просто не ходим на ЛЛ а само на УНГ. Там тв гледат с ехо, а ЛЛ праска АБ

# 1 367
Хубави примери Agent Provocateur. Без модерните младежи по възможност Simple Smile. Някак си все още се надявам мъжете да приличат повече на мъже и да не се блъскаме сутрин пред огледалото, кой да си сложи червилото първи  Simple Smile. Освен, ако някоя дама не се е омъжила за Мерилин Менсън разбира се Simple Smile.

# 1 368
  • София
Проф. Тодоров беше светило в областта на УНГ в ИСУЛ. Сега синът му доц. Тодоров има частен кабинет някъде в Лозенец. Чувала съм добри отзиви. Нямам  личен опит да споделя.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 15:03 от asa

# 1 369
  • На острова
Много ми харесват перли и си ги нося алтернативно - с кожено яке, бял потник. За офиса също ми вървят.

Колието си ги бях поръчала от Etsy, но дъщеря ми скъса закопчалката наскоро и не съм намерила време да го дам за поправка.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 10:50 от ~Миа~

# 1 370
Перлите са си класика и вече е въпрос на вкус дали някой ще ги носи.
И аз така като една мила дама, която ми писа на лични и се извини за непоискания съвет ще си позволя да кажа “ Миа, пробвай на бяла тениска или топ гладък сутиен телесен цвят. Не прозира и стои много хубаво.”

# 1 371
  • На острова
Благодаря за идеята, никога, ама никога не съм имала и съм се чудила телесните цветове сутиени с какво вървят 😆 не ми е идвало на ума за това. Все съм си мислила, че жените ги взимат за телесен цвят дрехи…

Уау, направо ми просветна и за доста други аутфити. Аз нося изключително много бяло лятото. Още утре ще ида да пробвам, че така или иначе имам излизане за подарък, тук в неделя е Father’s day и доста се тачи.

Човек учи нещо ново всеки ден 🫶

# 1 372
И аз, динозавърката се омъжих с перлени обеци и колие. Преди 5 години си купих и 3 броя гривни, после си направих и сребърен комплект
с висулка. Купих и пръстен. Признавам си, че не съм ги носила. Ще се поправя.

# 1 373
  • София
Много харесвам перли и имам доста. Не е задължително да са скучни. Има много интересни бижута.

# 1 374
Моля, Миа! 🤗Радвам се, че съм ти била полезна и не си се обидила. И аз като теб лятото нося доста бяло и поднових бельото в телесен цвят. 😁
Сигурна съм, че резултата ще ти хареса.🤗

# 1 375
  • София
Аз вчера най-после измислих как да нося една бяла пола. С черно, естествено. 😁

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 04:13 от Rockstar

# 1 376
  • София
Агент, страхотни неща си показала! Гледам и плача от кеф. Мислех и за дънкова комбинация, но не се сещах каква, а онагледената с вталените дънкови дрехи е върхът!

Миа, каква класа си!

# 1 377
  • София
Грабвам идеята за потник и перли.

# 1 378
Напоследък забелязвам тренд сред тийнките тук - носят класически наниз бели перли около врата, комбиниран с потниче, шорти, бели кецове. Или с къса спортна рокличка с презрамки. Все още ми е леко комична комбинацията, но предполагам окото ми ще свикне в един момент.

Аз с белите перли не мога да се разбера, не се възприемам с такива. Тъмни таити перли нося с удоволствие, но само по сериозни поводи и със строго официално облекло.

# 1 379
  • тук-там
Моите любими ежедневни естествени перли, нанизани на розов конец:

Общи условия

Активация на акаунт