Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 186 025
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 75
Е,това пък с нищо не ми харесва Simple Smile Днес бях с рокля и кожено яке. Ми,хубаво е,но дънки с кожено яке си е по-хубаво Simple Smile...

# 76
  • Sofia
Рокля нося с манто от плат. Ако не е много официална - с кожен шлифер.

# 77
Ох, разсмя ме снимката на двете дами:). Аз този сезон само поръчвам и връщам. Вече 6 броя тренч/шлифер. Така и не харесах нито един.
Иначе се сдобих с два чифта лоуфъри. Едни черни и едни зелени. Зелените ги взех, защото много ги харесах. С какво ще ги съчетавам, е отделен въпрос, по който не съм мислила.
Една раница си взех, малка, предстои ми пътуване, и реших, че ще ми е удобно. Ще видим. Свикнала съм с кросбоди чантета, вече 3-4 години, друго не слагам. Обаче в тях освен телефон, портфейл и слънчеви очила друго не се събира.
Наумила съм си да си взема дълга дънкова пола, от тези с цепките, ако се одобря. Едричка съм си. Ще видим.

Черните са подобни на зелените, подметката е една идея по-висока.
А дантела бих носила ето това. Обаче предупреждавам, че много си падам по черния цвят.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 21:50 от maminka2

# 78
  • София
Явно вече няма протокол или хората от властта смятат,че сами могат да се справят със стайлинга си.
Преди време имахме министър,чиято визия според мен не съответстваше на поста,който заемаше.

# 79
  • Варна
Много ми станаха интересни Радева и Йотова с дантелените рокли от снимката на Змия.

Гугъл е услужлив, както знаем, та потърсих други кадри Simple Smile На мен ми харесват и двете рокли, честно казано.

Дамите в цял ръст:

Радева в същата рокля, по друг повод.  Домакинята на събитието е заложла на подобен стил в горната част :

# 80
Гледам, че е заложила и на същото герданче. Можеше да си го спести, че вратлето не е за него.

# 81
  • Варна
Гледам, че е заложила и на същото герданче. Можеше да си го спести, че вратлето не е за него.

Мисля, че си права, пробвах във фотошоп какво щеше да е с  фино бижу. Има малко разлика в положителна посока.

# 82
Радева е хубава жена, по мое скромно мнение. Висока, стройна, с хубави крака, глезени и т.н. Ако “смекчи” малко позата и не изпъва така раменете при позиране ще е в пъти по-добре. Иначе съм я чела във Фб и определено не ми допада като човек, ако социалните мрежи изобщо биха могли да са релевантен критерии.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 23:43 от G&B

# 83
Не само, че роклята не ми харесва, но не ми харесва и как стои на Радева.
Тялото ѝ не е подходящо за такъв модел рокли. Няма ясно изразена талия и “черният колан”, който уж трябва да подчертава талията в нейния случай ѝ играе лоша шега. Талията и е еднаква с ханша. За сравнение вижте русата дама с тъмно синята дълга рокля / снимката, където са четиримата/

# 84
На мен зелената рокля не ми харесва, толкова ярък контраст дантела с яркото зелено. Прекалено е и цялата да е с дантела. И определено с по-нежно бижу стои много по-елегантно....иначе евтинее. Не харесвам и такъв тип фигура, високи, едри, кокалести без талия и огромни стъпала...краката са й красиви обаче!
Синята е в пъти по-стилна с акцент само в горната част и колана. Надолу изчистена. За такива строго официални срещи бих заложила на доста по изчистен стил.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 09:57 от mimi.7299

# 85
  • тук-там
Тези дантели са модерни и при абитуриентките. Бас ловя, че и тази година повече от половината ще са в дантела като за сватбва.

# 86
Добро утро момичета, честита първа пролет 💗 Да сте все така готини, усмихнати и свежи.
Аз открих сезона на обувките, много ми е топло вече с боти.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 19:57 от Lioness77

# 87
Честита първа пролет, дами! Flowers Cherry Blossom

Покрай Лъвичка се замислих, че не съм ползвала сенки за очи от хилядолетия. Палитри не купувам, а съм събрала от разни подаръци единични или двойни сенки, някои от доста хубави марки, които ей така си стоят неупотребявяни.
Вчера приятелка ми прати снимка на новата палитра на Guerlain и реших да я пусна тук.
Наскоро някой се чудеше за жълто - да си призная, много ми хареса употребата му на тези снимки, особено на синеокия модел.
Имат и един много приятен нюд цвят червило, чудя се дали да не го поръчам.

# 88
Аз намерих още една снимка на тез първи дами

# 89
  • тук-там
Отзиви за този парфюм: https://douglas.bg/estee-lauder-bronze-goddess-leau-de-lumiere-7 … mc_eid=34b092e5e6
Допада ми като състав, но не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт