Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 186 032
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за новата тема!
Честита да ни е пролетта!

Вместо запис - върти ми се в главата желанието да се сдобия с костюм. Не обичам, но пък може и да намеря своя. Представям си го фънки като кройка, светъл може и на някакво райе и да го нося с мъжкарски обувки. Синът ми нещо ме подкокуросва за това.

# 91
Добре съм ви заварила в новата пролетна тема, момичета! Flowers Tulip Heart
Поздравления за прекасната работа, Лейди! Heart

Отдавна не съм ви чела, писала, но реших да надникна при вас... компанията ви ми е липсвала не един или два пъти. Hug

Спомням си тази рокля, Мариета. 😍
Освен с кожа аз харесвам и дантела с тюл. Още една любима материя.

Да не забравя, но в тази рокля ми останаха очите! Коя от вас я има? Мариета?
Харесах си тази, но докато се усетя и тя бе свършила.

Витаминче, ооу любим цвят!! Честито!

Лъвицата грее в пълният си блясък!

Харесвам дантела, имам дантелени рокли в поне 4 цвята  - бяла, черна, цикламена и лайм. Майка ми имаше една разкошна дълга, червена дантелена рокля, купувана навремето от поляците, когато са идвали на море по нашето Черноморие. В детските ми спомени й стоеше разкошно. Отдавна ми я подари, но ми е доста голяма в бюста и в талията
Иначе много нови неща съм си запланувала за гардероба и все към белият цвят залитам за дрехите - оня ден от Търново си взех една рокля - бяла, памучна, дълга и романтична с буфан ръкави.

Нова чанта ми се ще, нямам преходно яке, мокасини или ниски обувки също трябва да си взема, то все нещо нямам.
Козметика съм спряла да купувам докато не изхабя запасите, но имам да допълвам неща като слънцезащита и ниацинамид.

върти ми се в главата желанието да се сдобия с костюм. Не обичам, но пък може и да намеря своя. Представям си го фънки като кройка, светъл може и на някакво райе и да го нося с мъжкарски обувки. Синът ми нещо ме подкокуросва за това.
Супер идея, Харпи! И аз имах такава, като панталона да го нося с тиранти, но нещо панталона, който си уших не не е точно с такава кройка, а в процеса на шиене и сакото претърпя метармофоза.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 15:54 от Pink Dress

# 92
  • На острова
Честита първа пролет! Бъдете здрави! Днес е прекрасен ден, че и дъщеричката ми става на 6 💛🌸🌼💖

Pink Dress, липсваше ❤ Добре дошла, отново!

Аз днес съм много щастлива, защото обзаведох майка ми с нов пролетен гардероб. Тя е на 65 г. и нещо напоследък стилът и хич го няма и като облече едни лелски дрехи и много я състаряват. Та направих съчетание с пола, жилетка и три топа, плюс бели кецки. Направо светна тази жена, и аз бих носила това съчетание, а жилетката си отива много и с дънки, каквото тя вече има 💛

# 93
  • София
Миа, страхотно съчетание! И аз бих го носила с кеф!

# 94
  • София
Пинк Дрес, радвам се да те видя! Hug

Днес съм в офиса и направих нов прочит на дънковата ми риза- с кожена пола! Sunglasses

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 13:27 от kopche

# 95
  • Бургас/Пз
Пинк Дрес, много се радвам да те "видя" ❤️
Копче, страхотно се е получило дънки с кожа, а цветово още повече ми харесва. Даде ми страхотна идея да пробвам с кожената пола, която имам, въпреки че моята не е права и е черна, но ще опитам как ще стои Simple Smile

Харпи, не знам защо, но като каза костюм...с твоите фини линии си те представих в нещо такова, има го и в оранжево

Или такова райе

# 96
~Миа~, страхотно преобразяване си спретнала на майка ти. Щастливки сте и двете- тя, защото има кой да се грижи така за нея, ти- защото я имаш, а и явно те "слуша", когато трябва. Hug

Пинк Дрес, наминавай по- начесто.

Деним и оттенъци на кафяво- любими комбинации.

# 97
Ани, на кого са костюмите?

# 98
  • Бургас/Пз
Ани, на кого са костюмите?
Zara

# 99
Ани, много хубава селекция на костюми. И според мен Харпи ще е чудна с тях.
Много обичам белия цвят. Лично аз го нося основно на тениски с принт но имам и една бяла дънкова пола, която пролет подносвам. Дано да ми стане, че нещо борбата с кг я позагубих.
Мими, много ме радваш с упоритостта си да минеш под 60, макар първоначалната ти идея да не беше такава.
Във всеки случай всеки кг надолу дава самочувствие.
Копче, супер си.
Дез също видях преди и след фризьор и много ми хареса.
Аз нямам нищо ново, няма с какво да се разпиша в темата.
Дантела върху себе си не харесвам иначе става но и много зависи, не обичам кич.
Двете първи дами са ми с ретро визия от 2000 година. Като учителки на абитуриентския бал.
Мия, супер съчетание.
И мама е на близка възраст но много се гласи, за разлика от мен, даже ми се кара редовно, така и не разбра, че лъвската и душа, с афинитет към лъскаво и бляскаво е много далеч от минималистичния ми натюрел 😁.
Обаче аз на свой ред се дразня като видя щерката с ,,удобни дрехи", та нещата явно се повтарят.

# 100
  • Бургас/Пз
Мими, сигурна съм, че ще успееш с целта. Все пак 2-3кг не са много. Сега се стопля, движението става повече и се хаби повече енергия Simple Smile

Покрай костюмите, които разглеждах за Харпи, попаднах на това и сега съм на един клик да го поръчам. Не съм носила никога такива широки панталони, а и съм само 164см, та вероятно ще са ми много дълги, но май искам да се видя в подобен сет Simple Smile

# 101
Същата височина, изкарах летните месеци на бременността с такъв в бяло и светлосиньо рае, преди 100 години. Може с платформа, може и с равни сандали. Благодатен за комбиниране е този модел.

# 102
  • София
Ани, двата с райе са жестоки! Ще ги разгледам днес в сайта на Зара. Благодаря ти за предложенията!

# 103
  • София
Какво ново в гардероба ми? Общо взето, нищо. Все още спя зимен сън и ако си купя нещо ново, то е пак като старите ми неща.

# 104
  • тук-там
Аз забравих да споделя, че получих за 8 март mon guerlain intense. Красив аромат, но не е моят - на мен ми пасват по-леки и свежи аромати. Интенза ми е силен. Поръчах си мостра на новата градина на Hermes.

Общи условия

Активация на акаунт