Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 186 034
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Пинк, пиши често, другите липсващи също!Нека отново напълним темата със снимки!Надявам се, че сте прекарали добре в Търново.
Копче, страхотна си!
Мия, представям си майка ти в тези дрехи!Всички жени от твоето семейство сте красавици!
Ани, много ми хареса първия костюм, за жалост докато не вляза в прилична форма само ще гледам подобни дрехи.
mtz, чакам с нетърпение да опишеш новите градини на Ерме.Първите ми Нилски градини купих преди 14 години и от тогава редовно ги поръчвах през пролетта.
Аз поръчах тези очила в крайна сметка.
https://answear.bg/p/slanchevi-ochila-chloe-v-rozovo-777323 само, че в златно.
Днес имаме празник на града, а вали проливен дъжд.Децата спят, а аз се мотая, че да не вдигам шум.
И едно кожено яке поръчах, току що е пристигнало в аптеката, като отида на работа ще го видя.

# 106
  • Sofia
Сиси, в каква кутия са очилата ?

# 107
  • Велико Търново
Карен, не съм ги получила още.Като пристигнат ще кажа/покажа.Трябва ли да ми е насочено вниманието към нещо?

# 108
Миа, Копче, Ани, Тили, Сиска, Hug ще пиша!
Вечер нямам много време, имаме си у дома нов член на семейството, която е завладяла цялото ми време. Малката ли има куче или аз?!
Копче, като видях как си съчетала полата и дънковата риза, веднага се сетих за една инстаграм дама и нейната интерпретация на деним.

Покрай костюмите, които разглеждах за Харпи, попаднах на това и сега съм на един клик да го поръчам. Не съм носила никога такива широки панталони, а и съм само 164см, та вероятно ще са ми много дълги, но май искам да се видя в подобен сет Simple Smile

Ани, ще ти стои страхотно, сигурна съм. Аз съм под 160 см и напоследък редовно"махам" такива крачоли.
Сиска, мъжът ми е от Г.О., когато си ходим там винаги отскачам до Търново. Търсихме подаръци от Самоводската чаршия, посетихме Музеят на илюзиите и си купих рокля... винаги си купувам по нещо от там. В Търново съм виждала дрехи, които във Варна ги няма, като изключвам тип Зара и подобни.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 10:37 от Pink Dress

# 109
  • тук-там
Ани, и според мен ще ти стои този тоалет. Според мен подобни гащи стоят на фини и по-дребни дами. Аз съм нещо средно между рибар и скакалец в такива гащи с моите 174 см и 55 кг.
А дамата от Инстаграм е страхотна. Ако може линк, за да я следя и да си открадна някоя идея Simple Smile

# 110
mtz, потърси я като @pilardearce Blush

# 111
  • Sofia
Карен, не съм ги получила още.Като пристигнат ще кажа/покажа.Трябва ли да ми е насочено вниманието към нещо?
Наскоро поръчах очила на Chloe и дойдоха в кутия на веригата оптики, а не в своя. Стори ми се съмнително дизайнерски очила над 1000 лв начална цена да се продават без съответната  кутия и ги върнах. Затова питам. Grinning

# 112
  • Велико Търново
Добро утро от мен!Пристигнали са очилата, но не в кутия, а в "нещо като калъф" така го описа колежката, не я занимавах да ми снима.Ако се харесам с тях ги оставям, ако не заминават обратно с коженото яке, което се оказа голямо.Поръчах 38 размер.
Пристигна ми и една рокля, която пък замина при шивачка да се намали дължината, защото на ниски обувки, а аз други не нося я застъпвам.Мъжът ми  изкоментира, че това пеньоарче много ми отивало.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 09:02 от siska79

# 113
  • тук-там
Сиска, мн е яка роклята! Със здраве да я носиш и да ни се покажеш! От този сайт не съм поръчвала. Доволна ли си?

# 114
  • Велико Търново
mtz, поръчвала съм си и други рокли, но аз не съм особено претенциозна и не смятам, че съм критерий.

# 115
Свежа рокля, Сиска!
В последно време и аз все залитам по дългите рокли, по женствени са ми сякаш.

# 116
  • тук-там
Аз до скоро не носех дълги, а сега залитам предимно в тази посока. Явно възрастта си казва тежката дума.

# 117
  • тук-там
Новата градина на Ермес много ми допада - доста е унисекс, има характер, не е женствена. Понеже тези дни съм болна и с хрема, ще ви споделя пак като ми се отпуши носа, защото сега ароматът го усещам на половина.
Днес така (с нови гащи):

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 07:57 от mtz

# 118
  • София
Приличат на долнище на анцуг.
На живо може и да е различно.

# 119
  • София
Аз харесвам такъв тип панталони.
Открих, че втората ми дупка е ок и започнах да нося редовно обици от седмица.

Общи условия

Активация на акаунт