Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 186 036
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
И аз много харесвам такъв тип панталони. Супер е, да се носи със здраве!

# 121

Оставям си ги, много са ми удобни

# 122
  • Варна

Оставям си ги, много са ми удобни

Харесвам модела, има ли ги в други цветове?

# 123
  • тук-там
Вчера ми пристигна тази слънцезащита. Очарована съм Simple Smile

# 124
Дорчестър, това видях като подобни - https://www.gabinashop.com/product/ezhednevni-obuvki-unusual-bla … -1192-9-9181.html
Най-добре си виж сайта на Габина, може да има и други.

# 125
  • Бургас/Пз
Вчера ми пристигна тази слънцезащита. Очарована съм Simple Smile

Една от любимите ми е. Толкова е лека, ефирна, нелепнеща и освежаваща. Дъщеря ми откакто й я купих, не иска да ползва нищо друго.

# 126
  • Варна
Дорчестър, това видях като подобни - https://www.gabinashop.com/product/ezhednevni-obuvki-unusual-bla … -1192-9-9181.html

Благодаря, твоите от Габина ли са?

# 127

Благодаря, твоите от Габина ли са?

Да, от там са.
На мен лично ми допадат много като качество. Както се забелязва от сайта им, имат доста шарени и налудничави модели, но има и по-обрани и изчистени, правят и намаления от порядъка на 30 до 40 лв, трябва да си следиш.
Можеш да ни се похвалиш, ако си купиш нещо.

# 128
  • Бургас/Пз
Момичета, в понеделник имам час за чистене на зъбен камък. След като навърших 40 изведнъж започна много да се натрупва. Всяка година ми го чисти зъболекаря, но въпреки това още към 10тия месец на следващата година, пак е факт. Според моята зъболекарка не е добре да се чисти по-често от веднъж годишно. Вие на какво мнение сте?? Колко често го чистите и забелязвате ли промяна с годините?? Също така много се чудя за някакво избелване на зъбите при зъболекар. Гледах в аптеките системи за домашно избелване, но не ми вдъхват голямо доверие.

# 129
Веднъж годишно го чистя и аз. Винаги съм имала, и като млада, и сега. За по-често от веднъж годишно също мисля, че е малко прекалено.
Що се отнася до избелването бих заложила само на професионална грижа в дентална клиника и т.н.

# 130
  • София
Аз го чистя на 2-3 години веднъж, защото не образувам много.
Защо не бива да е по-често от година?

# 131
аni_d,
Най-меко казано - зъболекарката ти не е права и само по това изказване, мога да ти препоръчам да се консултираш и с друг специалист.
Ако имаш по принцип този проблем - е много полезно да се сдобиеш със зъбен душ.
Иначе зъбен камък се чисти когато и колкото е необходимо и при всеки човек е индивидуално, тъй като зависи до голяма степен от състава и киселинността на слюнката. Тоест, не опира само до устна хигиена.
Няма такова правило за веднъж годишно. Да не кажа, че е недостатъчно.

Клиничното избелване също е по-добре от домашното, въпреки че често има различни спорове. При него е важна самата система, с която работи стоматологът.

# 132
  • Бургас/Пз
Благодаря ти, Аня. Тя също ми препоръча зъбен душ и точно разглеждам различни варианти. А колкото до зъболекарката, не само тя ми го е казвала, а още двама други, при които съм ходила преди. Единият даже твърдеше, че изобщо не е много зъбния камък и дори може и по-рядко да се чисти. Само, че аз много добре виждам, особено на по-задните зъби и ме дразни. Отделно оттова съм забелязала, че като ми се почисти добре кървенето на венците намалява, а като се натрупа пак започва повече. Не знам дали има връзка между двете, но това са мои наблюдения. Мисля, че не се изразих много правилно - според нея не е добре при мен да се чисти повече от веднъж годишно,защото според нея няма нужда и  това натрупване, което е при мен в рамките на година е абсолютно нормално. Сега като започна със зъбния душ ще видя дали ще има някаква разлика следващите месеци.

Ако някоя от вас може да ми препоръча конкретна марка или модел зъбен душ, който ползва, ще съм благодарна. Направо се обърках колко много видове има, а реално май всички вършат една и съща работа.

# 133
  • София
Аз имам два вида вкъщи. Единият смесва вода с въздух под налягане. Марката е Филипс Синикеър. Батерията се зарежда. Зарядното става и за ултразвуковите четки за зъби.
Другият е от Лидл, има контейнер за вода с вместимост половин литър май. Работи на ток.
В кемпера имам трети вид пак от Лидл, пак със зареждаща се батерия.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 16:29 от змия

# 134
  • тук-там
Аз пък с възрастта се сдобих с кофти междузъбно пространство, предполагам от стопяването на костта. Освен с конци и вода за зъби, с какво друго мога да го почиствам?

Общи условия

Активация на акаунт