Аквасорс - и аз съм дистрибутор, но се допитвам за ползването на продуктите от жената, която ме заведе и ме записа. За бебето ми препоръчват освен Бифидус и Есенциални масни киселини. Другата седмица мисля да отида за да се въоръжа и с Коластра, която давам на баткото. Ако имате нужда - пишете и ще се организирам.
Денис, стискам палци на малчо да се оправя по- скоро.
Ави, аз кошарката още я ползвам с второто ниво. Мисля като започна Марти да се хваща и изправя, тогава да го местя по надолу

За накрайника на Авент - купих си само мекия накрайник, пасва на шишетата. Пробвах вече да дам да пие бебко, но се дави. Нали е кърмено бебе, не може да свикне с шишетата по принцип, а камо ли с толкова бързо течащо нещо. Но е много практична джаджа и като поотрасне още малко ще го ползваме.
И да се похваля - вече месец и половина ходя редовно на Тае-бо и съм много доволна. Тонизира ме, чувствам се по- стегната и ми действа положително на психиката

Не го боли нищо, здравичък е. Ходихме днес на консултация - вече сме 7200 гр и 67см. Биха ни 2рата ваксина, всичко мина добре.. 

Така че определено има ефект Тя също предпочита да бъде седнала, често я слагам и в столчето за хранене, но за кратко. Много обича да седи там и да ме гледа докато готвя. Какво да се прави, попива от сега детето 
.Утре ще й занеса урина за изследване , стискайте палци .
, слава богу такова нещо не ми се случи .
.Лека нощ
Освен това тя как реши че е АБКМ и нас само ни погледна и рече и отсече Никой не се сети да изследва детето за нищо
А с тава ранно захранване направо ме убива Нали именно алергичните деца се захранват максимално късно и много бавно Аз съм в твоето положение и също така проявявам съмнение към диагнозата така че ще се радвам да обменяме опит
Тук на квартирата се отопляваме от една стара печка (с дърва) наследство от хазяите. Моят мъж я запали, за да ни е топличко и замина на работа. Аз, улисана покрай грижите за бебока, без да искам я "иатървах" (т.е. беше вече изгаснала). Та реших сама да я паля. Ама кога съм вършила такова нещо?
. Като си помисля какво можеше да се случи...