Отговори
# 285
Здравейте!
Аз давам сокчета от няколко дена,първо се опитах с лъжичка,но бебока нещо не му харесва тази работа,а като му го дам с шише го пие,макар и по-бавно от водата или млякото-явно вкуса му е нов и особен.Даже слагам малко водичка да се разреди.
Но това че с лъжицата се дърпа и се олива-сигурно е временно и показва че още не е готово за други храни.. newsm78.Надявам се до след месец вече по-добре да се справи.

# 286
Здравейте, кукли, днес не сме се разписали. Mr. Green
Сутринта се качихме семейно на колата и отидохме до Пловдив. Мъжа ми и Мими бяха на логопед, а аз и Веси се отбихме в сладкарница Неделя. Там се срещнахме с Авана и си изкарахме супер приятно, но за съжаление времето отлетя като миг. Авана, благодаря тин за приятната компания. Радвам се, че се запознахме. Hug  bouquet Голямо сладурче си имаш!  ylinfant За съжаление снимки не си направихме, но следващият път ще се поправим.
Благодаря ви много, че забелязахте новата ми прическа. hahaha Щастливка, както винаги включваш се с много свеж коментар, паднах от смях. Hug И тържествено обещавам, че ще ползвам дезодоранта само по предназначение. smile3503.
Зимафлуор и аз не давам, въпреки, че педито горещо ни го препоръча. Аз като химик имам своите основания, но всеки сам преценява. Лошото е, че често забравям вигантола. Добре, че не сме развили грам рахит Praynig и в изкуственото мляко се съдържа.
И ние ползваме шишетата и бибероните на Авент. На водата ни е вече 2-ри номер, а на млякото 3-ти. А залъгалката ни е на Чико от 0-6 месеца. Не я ползва особено. Само като я преспивам и я давам, но задължително я подпирам с ръка, че я плюе. Следващият път ще си купя залъгалка на Нуби. Много са хубави.
sladur4e*2, kak е Либра? Тя много рядко пише, а на мен ми е много симпатична без да я познавам.
И аз се въздържам да слагам Веси седнала. Само мъничко като я държа в себе си.
ive1ina, аз те съветвам да отидеш на сватбата на добрата си приятелка. Имам едно предложение към теб. Да отседнете у дома. Няма да има никакъв проблем и ще се радвам да се запознаем. Стамболийски е на около 15-ина км от Пловдив. Много е близо. Оставяте бебока и майка ти у нас и отивате. После си се прибирате в къщи и така. На другия ден ще излезем да пием по кафенце и да се разходим. Помисли си. Предложението ми е сериозно.
Кузманка, не издавай такива "професионални" тайни за Хера.  hahaha
И накрая да честитя мини празника на Неда, Максим, Даниел и Иван! Бъдете живи и здрави, бебковци! Целувам ви!  bouquet

# 287
Аз да предложа заглавия за нова тема:
"Сърцето на мама е голямо, обича септемврийчето безкрайно."
"Пюренце, сокче или каша, септемврийче сладичко облизва си устата"
"Септемврийчето е европейче вече, няма да капризничи и плаче" hahaha

# 288
Ето моето внезапно вдъхновение:
"Септемврийчето е с европейски маниери, гледа умно и не се чумери."  bash

# 289
Как сте съботно момичета?
Ние в момента сме идилия - мъжа ми се е развихрил и готви средиземноморска кухня, някаква рецепта с аспержи и съомга, Алекс си смуче палеца / това е ново от няколко дни/ докато седи на коленете ми, а аз го чакам да се оригне и ви пиша Simple Smile
След малко ще ни идват гости - едно ноемврийско бебче с мама и тати - утре може да ви изпратя снимки.

Алекс днес беше голям послушко - ходихме до Пикадили и до Комсет, а той си седя кротко в кенгурцето и си гледка човека.
Исках да му купя светлинния фитнес на Чико - Дуо май се казваше, на за 2-ри магазин ми казват че няма  Sad
МОЛЯ ВИ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ В СОФИЯ КЪДЕ ИМА ДА МИ КАЖЕ !

Кузманка радвам се че с Хера сте се срешнали най-накрая.
Ирини къде изчезна ?
Алексал докъде стигнахте с ревливия период?
За зимафлуора- не давам, взимах го докато бях бременна.
Денис как е сладкия Арен?

хайде пишете

# 290
Ами хайде и аз да се разпиша!
Телетабис,май ревливият ни период преминава,но не смея да се похваля,но през нощта още се събужда доста често!А вие как сте?Слушка ли Алекс?Ние си смучем палеца отдавна ,но когато не му обръщам внимание и не му го вадя от устата постоянно ,имам чувството,че по-малко го смуче!
Днес се разходихме с една приятелка и той поспа доста добре навън,както винаги,събира сили за през нощта Crazy
Момичета,които давате зеленчукови пюрета-аз на обяд започнах да давам моркови на Хип,много му харесаха и вече съм стигнала да му давам по 7 лъжички,което е около 40-50 грама,мисля да му дам и картоф,но пюрето е комбинирано морков с картоф,пак ще започна от 1 лъжичка,но кога и колко трябва да е пюрето ,за да се замести цяло хранене и четох,че трябва да е млечно-зеленчуково пюре,а тези на Хип не са такива newsm78Чудя се вие как процедирате и има ли някой,който е заместил хранене,не че бързам,просто искам да знам как става? newsm78

# 291
привет момичета... нямах много време и докато "скалъпя" новата тема вие сте пуснали предложения за заглавия  Embarassed... ще ги използваме за следващите теми /тъкмо ще си имаме резерва, а не аз в бързината да търся рими  Wink/
заповядайтетук

Общи условия

Активация на акаунт