Днес Алекс става на 4 месеца и ви черпя виртуално по този повод с това -
Кузманка благодаря за честитката, да ти се връща всичко хубаво!
Дас ние сме на биберон с 2 дупки на Авент за мляко и с 1 дупка за водичка. Стана ми любопитно за това бънджи- да не би вече да слагате малчо да си подскача. Това бънджи което е за рамката на вратата ли е? Мислех и аз да му взимам, но реших че е рано, затова ще ми е интересно да кажеш как го използвате.
Аз съм малко изнервена, защото Алекс е явно в ревлив период и докато е буден мънка нон-стоп. Мрънка докато си играе с играчките, мрънка докато го гушкам, докато го люлея...направо ужас! Иначе си хапва и спинка добре. Наддава сръвнително по-бавно от предишните 3 месеца- около 200-300 гр. на седмица, но това се оказа нормално.
Днес с баща му ще му правим парти пак: на всяка месечинка го правим и го снимаме с тортичка и свещичка. Баба му ни се смее че къде щял да му излезе края със тези рожденни дни всеки месец
но мноого се забавляваме. Татко му се е запалил да готви напоследък и очаквам довечера пак някой от специалитетите му. Купил си е едни книги "Low holesterol" и разни там здравословни и е голям майтап, защото никога не е готвил. хайде до скоро, хубав ден

. Всеки сам си решава, да са живи и здрави. Това ме убеждава че повечето лекари не обновяват знанията си и се радвам че тук има хора които се интересуват, четат и превеждат и ни предоставят актуална информация.

,все по-малко и по-малко е,днес сутринта в 9 едвам изцедих 40 мл,а разбрах,че намалява по това,че Мишето стана много нервен и след хранене,пищеше и просто искаше още,и аз си мислех,че той си взима,колкото му е достатъчно,но не е така,чувствам се доста зле от факта,защото аз искам да си го кърмя,нито съм го захранвала,нито съм му давала от шише,но не всичко зависи от мен
За съжаление с педито сме от два различни свята за захранването и аз въобще не я слушам,ще я сменя в най-скоро време!Вчера ми каза,да дам каша с глутен 

Тиква или банан или ябълка или оризова каша-направо си е не двуомемие а..........