Отговори
# 30
Да се пресединя и аз мама Вяра бебе Габриела - Мария Антоанета и бебе    Мария Преслава Ивана  родиха се на 17.09 но термина ми беше на 29.
Мария Преслава Ивана беше 1900кг и 47см Габриела -Мария Антоанета беше 2000кг и 49см 

# 31
Добре дошла в отбора на мама Vqra_26!!!!!  bouquet
Да са ти живи и здрави съкровищата!!!
Я разкажи как избрахте имента! Сигурно е много интересно!!! newsm12

# 32
Габриела Мария Антоанета e кръстена на двете си лели и свеки.
Мария Преслава Ивана е кръстена на брат ми сестрами  и майка. 

# 33
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!

Мили момичета, пожелавам на вас и любимите ви хора
2007-ма година да ви донесе здраве, късмет,
любов и сбъднати мечти!

# 34
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!   madnoel
Посрещнахме я с мъжа ми на площада, а нашата принцеса с баба си дядо си.
Днес времето в Русе беше страхотно и си направихме една хубава разходка на кея.
viki81, аз слагам възглавничка на Никол когато е в шезлонга и е току що нахранена, за да не повърне, но ако се случи да заспи там явно не й е удобна, защото се свлича настрани. Гледам да не е само под главата, а една чяаст е  и под гръбчето.
Ooooo, вика ни да я къпем...

# 35
  • София
Да е спорна и дръзка, здрава и плодородна Новата 2007 година! Да сте много силни и щастливи с малките съкровища    bouquet Наздраве и наслука!

И ние прекарахме посрещането на новата година тримката в къщи, като Вики заспа 2 минути преди 12 ч. Laughing Изпусна фойерверките тц тц..

Момичета , искам да си замразя тиква вив фризера, някой знае ли как става, бланшира ли се или сурова?

# 36
Честита нова година! Пожелавам ви да бъдете най-вече живи и здрави и много щастливи през новата година!
Нека да отглеждаме с много любов нашите съкровища, защото аз всеки ден осъзнавам, че моят Марти е най-невероятното дете на света за мен, усмисля и изпълва живота ми.
Ние посрещнахме новата година в приятна семейна атмосфера, ние тримата плюс родителите ми. Марти не се събуди от бомбичките навън. Аз постоянно бях нащрек, че ще заплаче.
Днес и ние си направихме хубава разходка. Марти си спа през цялото време.

Виждам ,че още някои бебоци имат проблеми с акането. Мога да дам съвет на тези мами, които кърмят. На нас ни помогна това, че всеки ден ядях по няколко сушени сливи и на закуска овесени ядки с плодове и кисело мляко. Марти се оправи и вече от 3 седмици ака всеки ден, най-много да пропусне ден.

Bazel, замрази тиквата като я обелиш, може да я настържеш, ако е за баница и я слагаш сурова във фризера.

Вики81, за да не повръща Крис може да му повдигнеш на 30 градуса матрака. За възглавничка, казват че не се ползва поне до годинка на детето. Аз лично слагам само калъфката сгъната на две.

Лека нощ на всички евробебета и техните мами!

# 37
Честита нова година! След толкова хубави пожелания не зная какво ново мога да добавя освен Амин! Момичета, благодаря ви, че ви има! Бъдете много здрави и щастливи, вие и вашите близки!

Весито, ще ми бъде много интересно да ми разкажеш нещо повече за продуктите на Аквасорс. Предпочитам да е на живо. Simple Smile Много се радвам, че Марти е по- добре и че вече знаете причината.  Дано наистина го надрасте бързо!  Да пооздравеем и ние малко, че Рая продължава с хремата ище ти звънна да се видим.
Ирини, почвам да си мисля, че това с акането е наистина някакъв период. Както започна изведнъж без да има някаква промяна в моя хранителен режим, така и отмина и  си ака нормално.поне се  надявам  да е така  Дано и при вас да стане така!
Светлодара, пробвах какво ли не, но повярвай ми нямаше резултат! Колко обичах сини сливи до преди, а сега не искам вече да ги погледна! Колко тиква, круши, овесени ядки - по няколко пъти на ден, а резултат - до 6-7 дни неакане.
vqra_26, добре дошла при нас! Hug Дано да си прекарваш добре тук!
А аз още се възстановявам след многото празници и безсъние през последните нощи, но емоциите си струваха Wink Утре се надявам да ми попросветне малко.
Лека вечер, момичета! Heart Eyes

# 38
  • София
Честита Нова EU 2007 Година!!!

Мойте пожелания са за една година изпълнена с много повече хубави емоции,още толкова късмет и също толкова щастие!!!

Преди няколко часа се завърнахме от Велико Търново,където посрешнахме Новата Година. Вчера през деня преполовихме Царевец с бебка,благодарение на топлото и слънчево време.Вечерта бяхме с бебче в огромен ресторант с оркестър и огромни колони.Рая спа през цялото време не по различно от вкъщи.Събуди се да вечеря в 22.30 и продължи да спи непробудно в кошницата си докато мама потропваше хорца Simple Smile
В 2.30 ч. се прибрахме в хотелската стая отпразнували доволно Simple Smile

Естествено бяхме сензацията на вечерта, а и признавам си - беше ми доста съвестно, но пък съм доволна от отличното представяне на нашето бебче baby_neutral, а и мисля ,че дацата трябва да са винаги с родителите си независимо от ситуацията и обстоятелствата.

Стес,Ирини -  След като Райка акаше повече от месец на веднъж на 4 дни,изведнъж започна всеки ден по едно и също време да пълни пампата,без да съм давала никакви чайчета или медикаменти,ей така от самосебе си.И вече е така повече от месец пу,пу.Затова и аз си мисля ,че са на периоди и вече не се вманиачавам в броенето на дните.

vqra_26 - добре дошли с близначките - принцеси!

Поздрави от нас Hug

# 39
За много години!  Laughing
Много вълшебни мигове пожелавам на всички! Бъдете здрави и сбъдвайте мечтите си!
А сега бих искала да ви почерпя   cook beer eat, че днес у дома си имам цели двама именника Grinning - съпруга ми и малката ми Василена. Да са ми живи и здрави!   love001
irinii, и аз искам на свой ред да ти благодаря за новата темичка, тя отново е красива, но аз най-вече за отделеното за нас време.  bouquet
tonitta, изключително оригинално заглавие. Благодаря и на теб! Hug
vqra_26, добре дошла сред нас! Радвам се, че си решила да се присъединиш. Peace И аз много се впечатлих от имената на малките ти кукли. Винаги съм искала да имам близнаци, но не ме огря... Simple Smile Може би следващият път Wink
Нова година посрещахме у зълва ми Mr. Green. Бяхме с двете деца. Веси ни поизтормози. Реши, че няма да спи и ще си чака полунощ да вдигнем наздравицата със пенливо шампанско и мляко Laughing. Бих казала, че изкарахме доста скучно, за съжаление. Зълва ми също имат малко бебе (октомврийче). Нея нещо я е налегнала депресия и цяла нощ се караха с мъжа си. А ние им седяхме нещо като нощни лампи... Много неприятно. Във всяко семейство има тежки моменти, но празника не е най-подходящият, за да се изясняват и то пред свидетели. Накрая съжалихме, че не си останахме у дома четиримката.
Но за това пък днес си изкарахме супер. На обяд посрещах моите приятелки и приятелчетата на Веси по случай нейния празник. Подариха ни страхотен комплект - дънков сукман на цветя и розова блузка.  А вечерта празнувахме именния ден на моя мъж. Имахме си доста гости и стана весело. От всички подаръци, които той получи, на мен най-много ми хареса иконата на Богородица с младенеца. Още утре отивам да я освещавам. Дано ни пази и закриля.
Моето майче ми се обади да ми честити. И на мен ми стана толкова болно. За първи път не се чух с татко... Татко, където и да си, знай че те обичам! Cry
Бори-ана, специални поздрави за теб. Пожелавам ти низ от сбъднати мечти! Hug
Обичам ви, момичета!

# 40
Честита Нова година!!!!
Бъдете живи, здрави и обичани! Целувки от нас с Филип ...

Между другото България е на картата на Европа преди много други държави да са били създадени ... Европа е континент, а не Икономическа организация. Гордейте се че сте Европейци много по-рано от много други , а не от днес ... А за присъединяването към Европейския съюз  Sick

Последна редакция: вт, 02 яну 2007, 00:14 от MariaF

# 41

ЧЕСТИТА НОВА 2007 ГОДИНА, МИЛИ МАМЧЕТА И ПРЕКРАСНИ БЕБЧЕТА! НЕКА ТЯ ДА БЪДЕ ПО-ДОБРА ОТ ВСИЧКИ ДО СЕГА!

# 42
Добро утро сладки поспаланковци! Hug
Само аз като някакъв караконджул се подвизавам тук толкова рано hahaha Какво да правя като моята маймунка ме е вдигнала в 6.30? А колко много ми се спи... newsm09, но Веси изобщо не се вълнува, че мама е недоспала от празниците. Сега съм си направила чаша ароматно кафе 3 в 1 kaffeetrmker_2, седнала съм пред компютъра, а с една ръка гушкам бебата Simple Smile Тя е много любопитна и ме наблюдава със зорко око какви ги пиша.
А Мими и тати спинкат сладко smile3524. Боже колко ги обичам...
Момичета, решила съм да започвам сериозна диета и да включа активно спортуване. За съжаление тичането ми е противопокано заради тромбофлибита. Ще трябва да измисля нещо друго. И за диетата още нямам ясна представа - може би ще съм на плодове и чай.
Сега си имам едно притеснение относно храненето на Веси. Май по-точно ще е, ако кажа нехраненето. До скоро се хранеше през 4 часа, а сега започна да отказва. Направо плюе биберона щом усети, че е мляко (виж вода никога не отказва). И чак след час, час и половина го изяжда. Притеснявам се, че прави много големи паузи между храненията, от порядъка на 5- 5,5 ч. Въпроса ми е към мамите хранещи бебоците с адапте. На какъв интервал се хранят дребчовците ви?
Приятно кафепиене сладурани.  bouquet

# 43
марианка, не си единствената, която рано рано се подвизава тук  Peace И аз съм с ароматно 3 в 1. /а преди да забременея пиех само чисто горчиво еспресо/ Спаси напоследък е като швейцарски часовник - 8.10 се ококорва и започва едно бърборене, едни песни. Така колкото и да ми се спи ставам с усмивка - толкова е смешен!!!!От вчера започна много да бърбори с различни срички и продължителни звукове - льон-люн, гу-ма,ау,иа-а... И така ги нарежда по 15-20 минути, а ние с мъжа ми  hahaha Joy
Стелитка, дано премине скоро това нередовно изхождане. Детето видимо е добре,но след 3ти ден започва едно пръцкане и имам чувството, че му е дискомфортно.
вяра26, добре дошли на вашия отбор. Разкажи как се справяш?Сигурно особено в началото не ти е било никак леко? И как се обръщаш към  красавиците ти, с кое име?

# 44
И аз съм от рано пробудилите се  Laughing
Снощи бяхме до късно на заведение на имен ден.За разлика от новогодишната нощ доста се позабавлявахме.Бебка я бяхме оставили на баба и.Аз не издържах и се прибрах към полунощ а оставих таткото да вилнее до към 3.Приятелят на именничката беше извикал специално за празненството оркестър и беше голяма веселба.
Ние също имаме проблем с акането ,но обратно на вас пълним памперсите почти след всяко хранене.Едва през последните няколко дена забелявам нормализиране след като вече и въведох сок от ябълка(който е със запичащо действие).Понеже и го давам с лъжичка при всяко подаване Дария лакомо отваря оста и ококорва очички.От другия месец смятат да и въведа и пюре.Колебая се обаче ,дали да започна с пюре от ябълка или от ранни моркови.При нас вариианта с тиквата не е удачен заради честото ни акане.
При нас времето е страхотно и след малко изчезваме на дълга разходка ,че от утре пак започва работата. Tired

Общи условия

Активация на акаунт