Мария Преслава Ивана беше 1900кг и 47см Габриела -Мария Антоанета беше 2000кг и 49см

Наздраве и наслука!
Много се радвам, че Марти е по- добре и че вече знаете причината. Дано наистина го надрасте бързо! Да пооздравеем и ние малко, че Рая продължава с хремата ище ти звънна да се видим.
Дано да си прекарваш добре тук!
Утре се надявам да ми попросветне малко.

, а и мисля ,че дацата трябва да са винаги с родителите си независимо от ситуацията и обстоятелствата.
, че днес у дома си имам цели двама именника
- съпруга ми и малката ми Василена. Да са ми живи и здрави! 

И аз много се впечатлих от имената на малките ти кукли. Винаги съм искала да имам близнаци, но не ме огря...
Може би следващият път 

Какво да правя като моята маймунка ме е вдигнала в 6.30? А колко много ми се спи...
, но Веси изобщо не се вълнува, че мама е недоспала от празниците. Сега съм си направила чаша ароматно кафе 3 в 1
, седнала съм пред компютъра, а с една ръка гушкам бебата
Тя е много любопитна и ме наблюдава със зорко око какви ги пиша.
. Боже колко ги обичам...
И аз съм с ароматно 3 в 1. /а преди да забременея пиех само чисто горчиво еспресо/ Спаси напоследък е като швейцарски часовник - 8.10 се ококорва и започва едно бърборене, едни песни. Така колкото и да ми се спи ставам с усмивка - толкова е смешен!!!!От вчера започна много да бърбори с различни срички и продължителни звукове - льон-люн, гу-ма,ау,иа-а... И така ги нарежда по 15-20 минути, а ние с мъжа ми