Спаси,честит мини рожден ден,бъди жив и здрав и да слушкаш мама и татко!
Габи,честит празник и на теб,много здраве и щастие,да дариш мама и татко с много радости!
Честито и на Митко на Сесилия и Деян на Дас!

Ние тази нощ се събудихме само два пъти и аз всеки път се надявам вече да започне да спи по нормално,че едвам издържам на този режим,въпреки че майка ми ими помага много!
Кузманка,по принцип аз не съм привърженик на соковете,но по схемата по която ти захранваш,трябва да продължаваш да й даваш сок или да го заменяш с плодово пюре!

Весито,съжалявам още веднъж за диагнозата,но поне се знае какво е!Ние все още имаме колики,но по скоро не са колики,а такова куркане на червата и аз доста се замислям дали педито ни не пропуска нещо,иначе ака по 3-4 пъти на ден,само на кърма е,храня от едната гърда на едно хранене!Ти как разбра ,че има разстройство ,защото и нашите акита са редки ,понякога зелени,понякога оранжеви и аз се чудя
,защото също и не спи спокойно?И когато го гушна през нощта пак така му куркат червата и си сгъва коремчето 
Лулова,така създадения режим на Хари е чудесен,но при нас не се получи,за съжаление май успяваме да напрвим нещо ,само ако детето ни го позволява,аз също така се опитах да премахна нощното хранене,но не успях,още се събужда и въпреки,че му давам водичка,продължава вече така 1 месец
,а иначе и аз смятам,че трябва да се създаде режим и така е по-добре и за детето и за майката,но уви,аз все още го правя неуспешно ,но не се отказвам все още... 
За епизиотомията-,ами аз нямам проблеми освен в началото,но определено чувствителността на това място е намалена!
Но ние с това недоспиване,не знам докъде ще стигнем.... 
Ирини,много е вълнуващо да ходиш на къщата и да виждаш как твоето гнездо става готово постепенно,изпитала съм го и сега като чета,как ходите и се сещам ,че и ние бяхме така,сега ще си правим и наш етаж и вълненията ми се връщат с пълна сила,имам толкова много идеи

Ами това е засега от нас,днес няма да излизаме ,но ще имаме гости...
Извинявам се ,че стана дълго!

-дали и стига-обаче пък си казвам че щом сама се отказва....знам ли.Иначе храня от едната гърда и след хранене е доста мека/празна/И ние доста си говорим по време на хранене-представете си борба с ръчичките ,после се почва едно говорене-и аз се опитвам да не и обръщам внимание за да папка но не винаги успявам-голяма борба е с това папкане
аз си избрах първата
!
Добро утро!
. Тази прозявка май трябва да си я сложа в аватара.
И така в 6.15 ч. със силен рев, вдигайки цялата къща на главата си, Веси ни събуди всички. Чувам, че и Мими си бърбори нещо, само татито е гушнал възглавничката още.