Как да го убедя, че няма причина да ме ревнува?

• 8 847
  • 226
  •   1
Отговори
# 135
Посмях се, благодаря ви. Smile

Нито е изнемощял, нито пък е толкова възрастен - едва ли някой би могъл да предположи, че е на повече от 40-45. Имам чувството, че всички сте на по 14-15, за да виждате 56-годишните като старци. Smile

Мисля, че наистина ще е най-добре да не повдигам темата пред него, преди той да я е повдигнал и да му покажа колко много го обичам.

Тоя трябва на ръце да я носи, 30 години по-млада да си обрече живота на някъв дъртофелник и на 40 да сменя памперси.. ужас.. само безбройни екскурзии до Бали-Мали, Дубай и Малдивите, круизи, диаманти, чанти Хермес и обувчици ЛуБутон, могат до някъде да изкупят това да си лягаш с баща ти все едно... Ама за мене даже и тва не става.. абе нЕма толкоз кинти на света бррррр

Това, което описвате тук, е по-скоро някаква форма на покупко-продажба, няма нищо общо с нашата връзка.

# 136
Посмях се, благодаря ви. Smile

Нито е изнемощял, нито пък е толкова възрастен - едва ли някой би могъл да предположи, че е на повече от 40-45. Имам чувството, че всички сте на по 14-15, за да виждате 56-годишните като старци. Smile

Мисля, че наистина ще е най-добре да не повдигам темата пред него, преди той да я е повдигнал и да му покажа колко много го обичам.

Благодаря ти, ние също се посмяхме!
Не сме на по 15, но и на 30, 56-годишните ни се виждат като бащи.

Покажи му колко много го обичаш, че тая издръжка трябва да се заслужава!

# 137
От възрастта ви идват проблемите и все повече ще се задълбочават. Няма как 56 годишен да насмогва на 25 годишна жена и ревността е просто началото на неадекватностите, които ще последват. За съжаление, връзките с над 10 години разлика са все с предвещан край и не славят с многогодишен щастлив брак, а тъкмо обратното.

На 42-3 един мъж на 56 ни се струва ужасно възрастен, при положение, че бащите ни са на 63-4 и няма шанс въобще да ги погледнем, а камо ли друго.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 20:41 от Анонимен

# 138

Виждам опит за обида, но не се получи. Работя от 19-годишна, нищо не ми е било сипано наготово и сама съм се борила за всичко. Нямах планове да се влюбя и то точно в този човек, но така се случи. Прекъснах работа за няколко години, за да отделя време на него и на детето, но детето вече не е толкова малко и мога да заработвам с нещо ненатоварващо.

В никакъв случай не съм човек, който очаква всичко наготово. По твоята логика трябваше да не поема риск да призная чувствата си на човек, когото бях сигурна, че обичам, за да не мислят хората нещо негативно. Човек не трябва да се страхува да следва сърцето си, ако вярва, че правилният човек е пред него.

# 139
Не така моля, някои си имаме 56-годишни мъже вкъщи и не са немощни старци. Моят гадината, даже има коса и тя дори не е бяла или прошарена, но си живеем заедно от 30 години.

Авторката, не те ревнува. Доста по-опитен е от теб и надушва опасностите много преди теб. Няма какво да му доказваш, радвайте се един на друг.

# 140
Няма сила на света, която ще ме накара да повярвам, че едно нормално младо момиче, което не гледа парите, може силно да се влюби в мъж, който е 30 години по-голям. Че и да се омъжи за него и дете да му роди.
Това е някаква патология. Може авторката да има кофти отношения с баща си, знам ли. Или абсолютно никой никога да не й е обръщал внимание и тя да се е хванала за възрастния мъж. Ненормални работи.

# 141
Не така моля, някои си имаме 56-годишни мъже вкъщи и не са немощни старци. Моят гадината, даже има коса и тя дори не е бяла или прошарена, но си живеем заедно от 30 години.

Авторката, не те ревнува. Доста по-опитен е от теб и надушва опасностите много преди теб. Няма какво да му доказваш, радвайте се един на друг.
 Динчо, къде се припозна пък ти сега?!
Вие сте заедно от 30 години и навярно сте почти набори, а не с 30 години разлика?

# 142
Историята много прилича на роман на Даниел Стийл. Само там невинни момичета се влюбват в някой по-възрастен от баща им.

# 143
Мис, шегувам се, не съм се припознала, то няма и как...
И съм по-млада все пак 😜

# 144
  • Варна

Виждам опит за обида, но не се получи. Работя от 19-годишна, нищо не ми е било сипано наготово и сама съм се борила за всичко. - Че кой не е заработил на 19, дали сериозна работа или за джобните си? В едни по-стари времена то и не те оставяха да не ходиш на работа. Във всяка тема се стига до там да се обяснява кого животът е чукнал по-тежко. Нямах планове да се влюбя и то точно в този човек, но така се случи. Прекъснах работа за няколко години, за да отделя време на него и на детето, но детето вече не е толкова малко и мога да заработвам с нещо ненатоварващо. - Колко не е малко детето, бре? 2020 се жени, все ще е родено 2021, кое ти омръзна толкоз бързо детето или мъжа, че залетя да работиш щото си свикнала с "активен начин на живот"? Мен не ми бъркат чуждите избори, но като вземат да ми се кълнат в голямата любов, ставам подозрителна и намирам телетата

В никакъв случай не съм човек, който очаква всичко наготово. По твоята логика трябваше да не поема риск да призная чувствата си на човек, когото бях сигурна, че обичам, за да не мислят хората нещо негативно. Човек не трябва да се страхува да следва сърцето си, ако вярва, че правилният човек е пред него. -За жалост само вярата не е достатъчна, но дано при теб се наредят нещата, ако и аз да не съм оптимистка.

# 145
Себе си може да убеждаваш колко много го обичаш. Точно защото ти се е налагало да работиш от ранна възраст си се хванала за сигурното. Вярвай си, че е любов, аз не ти вярвам.

# 146

Виждам опит за обида, но не се получи. Работя от 19-годишна, нищо не ми е било сипано наготово и сама съм се борила за всичко. Нямах планове да се влюбя и то точно в този човек, но така се случи. Прекъснах работа за няколко години, за да отделя време на него и на детето, но детето вече не е толкова малко и мога да заработвам с нещо ненатоварващо.

В никакъв случай не съм човек, който очаква всичко наготово. По твоята логика трябваше да не поема риск да призная чувствата си на човек, когото бях сигурна, че обичам, за да не мислят хората нещо негативно. Човек не трябва да се страхува да следва сърцето си, ако вярва, че правилният човек е пред него.

Голяма гордост да работиш от 19 годишна. Сигурно си еднствената, ние другите не сме пипвали работа до 30! Grinning

Ти си вярвай кой е правилния човек и защо си с него, ама форумът не можеш да излъжеш... тука сме хрътки всичките!

# 147
‘’Казах всичко това на съпруга ми, но след тази случка забелязвам, че той става раздразнителен, когато казвам, че ще отида или съм отишла в офиса.’’

‘’Говорили сме на тази тема няколко пъти и на края на всеки разговор дава вид, че няма проблем, но виждам, че продължава да се дразни и това ме натъжава. ‘’

Как по-точно става раздразнителен? Не само че няма повод за това, но ти трябва да се съобразяваш и със страховете му, само и само да не се дразни ? Много добра манипулация.
Да доказваш, че нямаш сестра е много, много трудно и дори безсмислено ( да не употребявам друга дума, че е обидно). Нали това питаш. А още по-кофти е, че в опита си да докажеш това, другият става гневен , сърди се, или пък почва да играе и по тънката струна на предателството ( толкова лошо ме предаде бившата, толкова съм наранен, мислех , че ти си различна и т.н и т.н) . И ти още по-усърдно почваш да се доказваш, сакън да се натъжи, че пак е предаден. Вместо той да се извини за безпочвените обвинения, ти трябва да се чувстваш гузна? Цялата ситуация ми е много сбъркана, а дори не споменавам възрастовата разлика.

# 148
  • Тра-ла-ла
Ако девойката е стояла девствена до 20 и кусур години и никога не е имала връзка - нормално е да е влюбена като тийнейджърка и за нея това да е принца. Тя друг не е виждала. Тотално й липсват опитност, база за сравнение и т.н. Друг е въпросът как и защо на днешно време човек може да се опази от чувства и секс до 20 и кусур години...

Разбирам и притесненията на възрастния мъж - той може да стане чао във всеки момент, в който тя вече може да има база за сравнение като отношение и секс..

# 149
На 56 е свекърят ми, направо не мога да си представя да доведе някое 26 годишно гадже Grinning Пълен ужас! Само, че той работи на поточна линия и не е толкова привлекателен за младите момичета Grinning

Общи условия

Активация на акаунт