Как да го убедя, че няма причина да ме ревнува?

• 8 850
  • 226
  •   1
Отговори
# 120
  • SF
Хората са доста смели и големи оптимисти!!! При по-малко и от половината разлика в годините бих се замислила и вероятно няма да пристъпя към връзка. Би ме притеснила безпереспективността на едни такива отношения.

Преди време и аз бях влюбена в един по-възрастен от мене хубавец. Тогава той беше млад и красив - Джордж Клуни. Сега много се радвам, че не е станало чудото да съм госпожа Клуни. Актьорът побеля и остаря. Още е хубав, но не ми се спи точно пък с него сега.

# 121
А защо, ходите семейно, на фирмен банкет? Всички ли бяха с половинки?

Не, половинките бяха поканени, но който желае можеше и сам да дойде.

Имам проблем с навигацията в този форум, явно трудно мога да отговоря на няколко коментара в един, затова ще напиша общ отговор за някои от въпросите, които прочетох. Първо трябва да уточня, че противно на представата, която се е изградила у повечето, съпругът ми не е някакъв патологичен ревнивец, който не ми дава да правя нищо без негово одобрение. Не знам защо така решихте. Става въпрос за конкретния случай, който съм описала - не се чувствам добре, когато знам, че той има някакви съмнения. Причината за развода му с бившата му съпруга е била изневяра от нейна страна и знам колко болка му е причинила тя, не искам да му причинявам и стотна от тази болка. Иска ми се да няма и капчица съмнение, защото аз наистина много го обичам.

Коментарите тип "чичко-паричко" и колко възрастова разлика сме имали ми се сториха много грозни, не съм с този мъж за парите му, аз дори не го познавах, когато се влюбих в него.

Ето ти грешката. Как се влюбваш в човек, когото не познаваш? Ей това ако някой го обясни как става...

# 122
  • Тра-ла-ла
На 25г девствена?! Thinking И никакви връзки преди това? Пазенето по религиозни причини ли е било?

Каквото и да съветваме девойката - възрастният има много повече житейски опит, познанията и инструментите да я манипулира. Тя, ако няма грам опит и не е срещала нищо от това - ще има да я мята по върбите....

# 123
В случая авторката е влюбена, но " чичо" губи почва и пази като манипулира..Защо ли..

# 124
Абе не е толкова сигурно, че тоя няма да й бъде първия и последния.... Те тия живеят добре и дълго... И си пазят имането. Той ако изкара до 90, тя на 60 тепърва ще тръгне да си търси мъже...
Да бе, да...

# 125
Е как защо? Младежи надничат от всеки ъгъл...

# 126
  • София
Влюбват се във фантазията за него, и често и си заживяват с нея. Но при 30 години разлика, нещо друго влияе.

# 127
Тоя трябва на ръце да я носи, 30 години по-млада да си обрече живота на някъв дъртофелник и на 40 да сменя памперси.. ужас.. само безбройни екскурзии до Бали-Мали, Дубай и Малдивите, круизи, диаманти, чанти Хермес и обувчици ЛуБутон, могат до някъде да изкупят това да си лягаш с баща ти все едно... Ама за мене даже и тва не става.. абе нЕма толкоз кинти на света бррррр

# 128
Обаче как ловко в прехвърлил топката в нейното поле и тя сега се гърчи как да го убеди, че няма причина да я ревнува. Има причина, авторке, и тя е разликата във възрастта ви. И не само за сексуална изневяра става въпрос, а за това, че  той ще отива  към немощ, а ти все още ще  си в разцвета си.  Не се оставяй да те затваря в къщи. Той си мисли, че  като той  се скапва лесно и ти ще се изморяваш като ходиш на работа. На твоята възраст можеш да работиш, да гледаш дете и да ходиш да танцуваш вечер, а не да гледаш как да се тръшнеш на дивана .  И едва ли не трябва да го успокояваш и да поемаш отговорност за настроенията му, да не се огорчи нещо. Ами такъв е живота, поел е риск да има млада жена, а с това вървят и потенциални страдания. Освен всичко друго и млада жена със стар мъж е неустоимо привлекателна за всякакви женкари, готови да му свършат работата без ангажименти. За съжаление връзката ви е неравностойна и единственото, което можете да направите е да и се радвате, докато се обичате и сте в добра кондиция, за да правите повечето неща заедно.

Ако човекът е свестен няма да се опитва да ти изкара през носа това, че той е стар, а ти млада. Да е мислил, преди да почне да се прави на Уди Алън

# 129
  • София
Ама това 30-годишните смятате 50-годишните мъже за грохнали старци... Недейте така, още мнооого хляб има в тях.

Ами от моята възраст така ги виждам. Както преди така виждах 30-годишните, когато бях на тийнейджърка Joy Може и да има хляб в 50-годишните, ама вероятно ще ми стане по вкуса след 20-тина години. Иначе не отричам, че има мъже, които на тези години изглеждат добре и са във форма. Но не ме грабват - и с 40-годишен дори не съм била. Пък и след даден момент много бързо се грохва, и колкото и добре да се поддържат, такива разлики не могат да покрият.

# 130
Началото е било вероятно зашеметяващо, любов с шефа, той е богат и забавен, цветя и рози. Сега си плащаш за гяволъка, а и по- зле ще става.

# 131
Ама моля ви се, принципен бил човекът. Шефче си взема за жена младата и неопитна негова подчинена. Много любов, много нещо.

# 132
Направо нова работа и там да си взима нов шеф и нов мъж.

# 133
Радвайте се един на друг докато можете и искате.Другото живота ще го покаже.

# 134
ооо, темата още е отключена! Grinning

Направо нова работа и там да си взима нов шеф и нов мъж.

Ей, това е истината!

Общи условия

Активация на акаунт