Как да го убедя, че няма причина да ме ревнува?

• 8 851
  • 226
  •   1
Отговори
# 105
Тука си мислите, че 30 годишните гледаме на 60 годишните като на декди, но бич плийс. Свекър ми е на толкова. Гледам го като втори баща за мен. Ами дали е привлекателен за моята 30 годишна особа - не. А дали простатата алармира…

Жената след 10 г ще е на 40, той на 70. И тогава ли ще е полов атлет? Виаграта е вредна за сърцето, може да го докара до инфаркт.

# 106
И каква е точно болката, която му причиняваш ти?

# 107
Чувала съм за " любов от пръв поглед".Но шеф, не е пръв поглед.
Вероятно от негова страна -млада, красива, подвластна на манипулации.
А ти, авторке ще се доказваш, докато в един момент " обърнеш палачинката"

# 108
Стана много интересно.
Значи деди е на 56г, и има пари, както и комплекси.
Не знам дали е ревнивец или не, но само едно мога да му кажа: жена му ще има и други сексуални партьори в този живот, и деди не може да спре това.

# 109
Как пък едни такива младички все си падат по чичко шеф? И то не с разлика 10 ина години, ами направо като баща да ѝ бъде, че и отгоре...?!?
И хич да не ми ги говори за любов и т.н. колко свестен бил? То свършила работата де, като има и дете в картинката, но като цяло ще си носи кръста от направения избор.

# 110
Той човека мисля, че беше ортодоксален евреин. За тях съм чувала,, че жените им са вечно бременни и разплути, за сметка на това пък домашните им помощници са млади, слаби, и винаги добре епилирани...
Така че авторката да взима мерки овреме...

# 111
  • Варна
Без да изследваме, кой на колко, защо и как сте се събрали - просто твоят човек е достатъчно умен. Знае си годините, дава си сметка за подводните камъни, има опит и мъжка гледна точка, усетил е опасността. Човешко е - поддал се е на притеснението и дал външен израз като изкоментирал. Което не го прави ревнивец, зависи как се държи оттук насетне.
Някой вече ти беше дал добър съвет - стига си се натягала да се обясняваш и да му се доказваш. Така сама ще направиш голям проблем. Ако, обаче, се чувстваш застрашена, тогава проблем има голям и май няма да е ревността.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 17:48 от plqsak

# 112
Той човека мисля, че беше ортодоксален евреин. За тях съм чувала,, че жените им са вечно бременни и разплути, за сметка на това пък домашните им помощници са млади, слаби, и винаги добре епилирани...
Така че авторката да взима мерки овреме...
Е какви мерки да вземе, дъртанян има пари, а тя пък има дете от него...

# 113
Е как няма да подскача човека при тази възрастова разлика. Трудно е да остане безучастен Simple Smile Ще иска да кукаш вкъщи на закрито, лошото е, че се отбиват куриери, а може да се запознаеш и със съсед. Какво правим тогава Simple Smile

# 114
Един такъв прибра жена си в къща на село. Не че жената не се беше развихрила вече на любовния фронт зад гърба му и не беше 40+, ама пак като се сети, преди да я остави вдовица, добре.

# 115
На село има много живот вече. Не става.
Освен някъде високо в планината, в махала само с възрастни обитатели. Но пак си е риск, те нали имат внуци...
Майтапа настрана, няма как 25 годишна да остане все вярна на 55 годишен. Прав е човекът да се тревожи. Не че има смисъл.

# 116
Ами 30г разлика и ревност без повод са чист егоизъм.
Да държа трофея в къщи, че вече не мога, а го искам само за себе си.
Все его е било

# 117
Забравяте нещо. Освен хитри кръшкащи златотърсачки, има и обикновени глупави верни патици. Напоследък зачестиха вторите в СО, поредна тема чета и се чудя авторката ù айде до пълнолетие са я отчували родителите, ама после как е оцеляла с такава оскъдна мебелировка на втория етаж...

# 118
При такава голяма възрастова разлика,мача е свирен.Ако не сега,след 10години.Ама налода е казал,..."по добре младо агне с приятели,отколкото дърта овца-сам.."

# 119
Под това да вземе мерки имам предвид да не забравяме още няколко пъти, преди човека да стане на 60.
Ама честно, да каже някой, че евреите били прости... Хем 30 години по млада от него, хем девствена, хем лудо влюбена... Скоро, ако не забременее отново, ще я остави вкъщи да си гледа детето...

Общи условия

Активация на акаунт