Запознанство в социалните мрежи

• 20 604
  • 583
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз до колкото прочетох, "на този не исках да му дам шанс, ама като му дадох и сега вече го искам", "на другите не искам да дам шанс, щото искам този, дето не ме иска".

И не се вижда несъответствието?
Значи рецептата е да се даде шанс на тия, дето не искаш да даваш шанс. Може пък да поискаш и тях. Особено ако спрат да те искат.

П.с. и аз забелязах това за чая. Ако някоя ме покани на 200км чай без секс, сериозно ще се замисля за переспективата. Още повече, ако и без това друго не искам. Не чай.

# 226
То и аз тва се замислих, да блъскам 200 км само за едно кафе и даже да не иска да прекара нощта с мен- тва ми се отщява само като си го помисля. Кофти работа си е от такова разстояние, ама и такава демонстрация на незаинтересованост (така изглежда в очите на отсрещната страна) просто прецаква допълнително нещата. Пак уточнявам, не знаем дали само това е причината, може наистина да не е имал интерес пичът, но просто бъди по-активна друг път.

# 227
Ами така погледнато, пича си не е имал интерес, че ако му беше за секса, щеше при първата покана от мен за ходене някъде, да се отзове.

# 228
Не е точно така, може да не му е харесало или да е видял, че се увличаш и си сериозна
Несериозните мъже бягат от това

# 229
Ако не му беше харесало, нямаше да има покани от негова страна за още срещи. Човека също търсеше сериозни взаимоотношения, така че едва ли се е стреснал.

# 230
Не е точно така, може да не му е харесало или да е видял, че се увличаш и си сериозна
Несериозните мъже бягат от това

А може да е видял и колко му е навита и да е искал секс като е бил толкова километра няма само да се държат за ръце. После като са преспали да е разбрал, че физически не са си паснали.

# 231
Ако не му беше харесало, нямаше да има покани от негова страна за още срещи. Човека също търсеше сериозни взаимоотношения, така че едва ли се е стреснал.
Не знам, защо се убеждаваш, а и си вярваш, че човекът Е ТЪРСИЛ СЕРИОЗНИ ОТНОШЕНИЯ. Или поне не, с теб.
Те, играчите в нета така говорят  повечето, после действията изобщо не отговарят на реалността .Гледай дела, а не думи.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 16:27 от happy doc

# 232
  • София
Очевидно, че все нещо не му е харесало. Дали първоначално, дали в последствие, дали външно, дали вътрешно, все нещо има.
Та има ли въпрос какво точно не му е харесало? Ако има, не виждам как да отговорим. Ако няма, какъв е въпросът?

А лично според мен, може да е имало от всичко заедно. И да не е бил сериозен, и да не е харесал достатъчно и външно и в последствие прилепчивостта.

Аз друго не мога да си обясня. След като очевидно човекът не е харесан първоначално, значи обективни качества няма достатъчно (поне за критериите), защо е драмата.
Изобщо, тази мания жените да харесват точно мъжете, които не ги искат ми е доста антипатична. Предпочитам да се гледат обективните качества. (ама кой ме пита)

# 233
Мъж да харесва някоя жена за няколко срещи (секса) и за истинска връзка са две различни неща. Пишещата според мен е на 20, а и след 9-годишна връзка няма как толкова да нямаш понятие от мъже.

# 234
Не знам, защо се убеждаваш, а и си вярваш, че човекът Е ТЪРСИЛ СЕРИОЗНИ ОТНОШЕНИЯ. Или поне не, с теб.
Те, играчите в нета така говорят  повечето, после действията изобщо не отговарят на реалността .Гледай дела, а не думи.

Точно,по вечето ще ти кажат това
Ама, като почне да се крие и да казва друго след, като сте спали тогава се разбира колко е сериозен
Наранено ти е женското его за мен и не можеш да приемеш, че той те е отрязал
На всички се е случвало...нормално е!

# 235
Ами може и егото ми да е наранено, ама що за мъж трябва да си, да търсиш една жена всеки ден, да правиш всякакви планове и на следващия ден просто да й кажеш, ми аз нямам нищо. WTF 🤬

# 236
  • Далечният изток
Ми никакъв мъж явно, поне не за теб...
Не знам какъв кеф ти прави да го казваш това стотици пъти, оф те само във форума стотици, а и в реала не знам колко стотин... Хиляди пъти едно и също и колко народ се извървя в трите ти теми да ти говори едно и също... Аз бих се побъркала, честно.

# 237
Ами все някой пише и аз отговарям. Различни гледни точки се представиха, всеки си размишлява, пита. Ако не отговарям, пък ще кажат къде е авторката… няма угодия.

# 238
Това е новото нормално - много връзки са започнали от онлайн запознанства. На късмет е да уцелиш сериозен и точен човек, но същото важи и за връзките, започнали на работното място или чрез запознанство от общи познати. Истории много и разни. Аз пък преди време имах връзка с един, който на 4-я месец ми съобщи, че се събудил една сутрин и осъзнал, че вече не ме обича. Не се запознахме онлайн, а през общи познати.

# 239
Всякакви луди значи има, този поне това не ми е казвал…

Общи условия

Активация на акаунт