Запознанство в социалните мрежи

• 19 630
  • 583
  •   1
Отговори
# 360
Добре де, авторке, би ли дала основателна причина да не се преместиш в по-голям град? И казваш, че някакви мъже те харесват, а ти тях не, а какво правиш, за да намериш такива, които би харесала? Какво си предприела освен да пускаш теми и да се жалваш?

# 361
Основателна причина няма реално, единствено че никой не познавам и в началото ще ми е доста тегаво, но явно трябва да изляза от зоната си на комфорт.

# 362
  • Столичанин ама не в повече :D
Поне ако не друго, знам, че съм добър човек, а тук виждам доста злобни кучета.
Кандидати имам както казах вече, но нямам интерес към тях, трябва да е на сила, само и само да не съм сама, което пък няма да ме направи щастлива.
Ами просто приеми, че мъжете които ти обръщат внимание отговарят на твоето ниво. Жените в повечето случаи имате нереална самооценка за себе си. Като искаш някакъв мъжкар (каквото и да значи това, щот твоето определение е доста неопределено) се променяш и ти. Wink

# 363
Джеръми, къде видя, че жените искат Мъжкар.
Толкова теми, на тая тема и все едно и също.
Жените, искат да са ценени, уважавани и да са на първо място в сърцето на мъжа, който са избрали. Толкова е просто, и Толкова проблеми ще си спестите, ако го проумеете, мъжете.
Е, в живота има и разминавания, и това ти дава ценни уроци, стига да имаш очи да ги видиш.

# 364
  • Далечният изток
Авторката търси мъжкар
Мъжкарите обаче не търсят нея.

# 365
Самата дума "Мъжкар" ми е направо смешна.
И кво прайм, като мъжкаря се влюби и е готов на всичко? Щото и такива случаи много.

# 366
  • Далечният изток
Ми това иска жената... Каза какво има предвид. Да търси...

# 367
Стига де,момичето си търси нормален мъж,не някой съвременен льольо.
Мъжкар може да значи толкова много неща и действия и поведения,че е грозно да се обобщава с думата мутра.
За мен мъжкар е стабилен мъж,с добра перспективна работа,нормални ценности,не изневерява,не бие и мачка,не унижава.Човек който си търси семейство и ще се грижи за него.Вие я изкарахте че иска мутра с коли,излизания,почивки и бой,изневери и така нататък.
На мен авторката ми се вижда нормална жена,на която и тиктака биологичния часовник,но избора в малкия град е ограничен.Съветът за преместване при възможност в голям град е добър,аз също съм от малко градче,след гимназията заминах в София,после няколко години в Лондон,и пак в България се запознах с мъжа ми и се прибрах заради него.
Така че ако ти позволява работата,попътувай,запознай се с нови хора,стига се вторачва в този онлайн,всеки втори е с филтърни снимки и прикрива какво ли не (жена,деца,умствени дефицити и т.н.)

# 368
“Съвременен лигльо”? Какви любопитни попадения в тази тема и обобщения на едро. Под “мъжкар” разбирам точно нацепен батка с болно его и чувство за собственост. Предпочитам съвременен, широкоскроен мъж.

# 369
лещичка, абсолютно права си, мъжкар за мен не значи типичната мутра или нацепена батка, никога не съм харесвала такъв тип мъже. Явно вие имате съвсем различни представи зад тази дума.

# 370
Само Джеръми, ние Не.

# 371
Аз- също. Но го подразбирам в контекста на изказванията на Бонди.

# 372
  • Далечният изток
За мен мъжкар е по-скоро визия на мъж, не епилиран и с оскубани вежди, а съвсем естествен мъж и въобще не е задължително да е нацепен или с плочки. Тестостеронът си личи и без фитнес и подобрения. Това на пръв поглед... Другото е качества разбира се, там е ясно.

# 373
Не разбирате. Героят от любовните романи е мъжкарят в случая, смятам. Joy Ей тоя например:

# 374
Лорелада Joy

Общи условия

Активация на акаунт