Запознанство в социалните мрежи

• 19 728
  • 583
  •   1
Отговори
# 150
При жените като че ли повече е така, докато при мъжете и мен специално влюбването става от веднъж. В смисъл всичките жени, в които съм се влюбвал тръпката съм я усещал още от пръв поглед. Възможно е тук да се разминавате, обаче както ти беше казано, няма много значение за конкретната причина с този. Просто започни да излизаш с различни хора, пък то ще си покаже, още повече след като ти е нужно време, може пък да се получи с някой от тези, за които твърдиш, че уж не ти харесват.

# 151
Странно ми е на мен, как може да видиш някой и да се влюбиш веднага в него, може да ти хареса или допадне, но чак пък на първата среща да се влюбиш, но хората сме различни. И все пак не го разбирам защо продължи да ме търси и да иска други срещи, ако не ме е харесал още на първата среща, не че вече има значение.

# 152
Не е точно влюбване, но съм усещал, че искам нещо с тази жена/момиче. Докато при други съм опитвал дълго, но не се е получавало. При всеки е различно, при жените става по-бавно принципно.

# 153
Така е, химията, или я има или я няма 🙂

# 154
Bondy, възможно е да греша, но според мен доста ги мислиш и анализираш нещата с мъжете. Не се впускаш просто ей така, не си подвластна на емоции, а на разума. Май беше казала, че си IT и донякъде разбирам защо така действаш. Не мога да те виня, защото аз съм по същия начин. Не мога да си се представя да се влюбя ей така, пък и не ми се е случвало. Чувствата ми се задълбочават впоследствие, но първоначално трябва да ми предизвика интереса даденият човек, да ме грабне с нещо (както стана и с мъжа ми). В тази връзка моят съвет е да даваш шанс на хората, които ти привличат вниманието. Може би просто не си от хората, които бързо да се влюбват.

# 155
Абе Bondy, ти да не си зодия Дева случайно? То големи анализи големи чудесии... докато инспектираш всеки току виж твоя човек ти се изплъзнал. Пусни се по течението и престани да поставяш етикет на всеки мъж, с когото излизаш.

# 156
И на мен ми е интересно да разбера зодията на авторката, ама ей на - аз съм Стрелец, пък и аз анализирам 😃

# 157
И на мен ми е интересно да разбера зодията на авторката, ама ей на - аз съм Стрелец, пък и аз анализирам 😃

В анализирането няма нищо лошо, но Bondy07 забравя, че докато тя анализира и сравнява отсрещната страна също може би сравнява и най-накрая може да предпочете не чак толкова "изискващата" жена. Не казвам да няма никакви изисквания, но и прекалените такива до нищо добро не водят.

# 158
Няма лошо човек да анализира, когато му е времето. Да се впуска със стиснати очи във връзка, особено когато не е първа младост, е глупаво.
Но проблемът на Bondy07 е, че е зациклила върху един провал и не иска да се пусне от него. Добре, правиш анализ, вадиш си поуките и продължаваш напред.
Това хленчене, вече месеци наред, „ама защо той не ме иска, ама как така няма да ме иска“ вече клони към патология.
Мачът е свирен, край! Заради вкопчването в миналото рискува да изтърве настоящето и бъдещето.

# 159
Тя вижда всички останали мъже просто като приятели, защото още е обсебена от някакъв, дето си чатили и си легнали два пъти.

# 160
Никой не я кара да скача от мъж на мъж и да се впуска в авантюри, а да свали малко летвата. Като тръгнеш с голямата кошница пълна с изисквания най-накрая си оставаш сам.
Срещите с различни мъже са хубаво нещо, така ще прецени кой е точният за нея човек, но не и като отмята в тефтера кой какви качества нямал. Така със сигурност ще си остане сама.

# 161
  • Столичанин ама не в повече :D
Абсолютно съм съгласна, дали на живо ще се запознаете или в социалните мрежи е все тая, така или иначе всеки ползва фейсбук или инстаграм. Даже по-младото поколение само на такъв вид запознанства разчитат и за тях това е напълно нормално. Въпрос на късмет е и в двата случая.
Изобщо не е все тая, щот онлайн не можеш да усетиш присъствието и излъчването на човека, а какво да говорим при разговори за тон, интонация и т.н. И земи го забрави накрая този човек който не те иска, а обърни внимание на тея, които те искат. Simple Smile И всъщност вместо да мислиш, кой какво няма, помисли кой какво има Wink

# 162
jerami, работата е там, че над 35 жените стават крайно селективни, ако все още нямат партньор. Забелязала съм го при много мои приятелки прехвърлили 35  които още си седят сами - тоя това нямал, оня онова нямал. Пък ти си "мис Свят".

# 163
Arielle, и какъв е проблемът? Това си е тяхна работа. Даже така остават повече иначе качествени мъже за теб/нас, които тези приятелки отхвърлят, нали така?

# 164
Arielle, и какъв е проблемът? Това си е тяхна работа. Даже така остават повече иначе качествени мъже за теб/нас, които тези приятелки отхвърлят, нали така?

Проблем очевидно има защото авторката пуска трета поредна тема със сходен проблем.
Тя очевидно осъзнава, че проблем има - но той не е при нея, а само в другите дето не й запълват невъзможните изисквания.

Общи условия

Активация на акаунт