Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 198
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 330
Айлин също беше с такава прическа на коктейла

# 331
  • here and now
Те общо взето въртят 5-6 прически. Едната е с тези кичурчета, дето ти идва да вземеш ножичка или фибичка и да се отървеш от тях.  Другата, която мен лично ме дразни е с някакъв гел зализани, с която изглеждат некъпани или току що излязли от банята, като че им е свършила топлата вода.

# 332
Тогава подозирахме, че новата потребителка е Мария, на която ѝ е писнало да е тайното гадже Simple Smile
Тогава подозирахме дори собствените си сенки, че нещо не е наред с тях. До това ни докараха след толкова баламосване около финала, при все че сценката намирисваше много.

Сега да се върна към този сезон. Валерия докога ще я спретват с тези пуснати 80 см-рови кичури по лицето? Много ми навява на Капитонка? Да не би това да е стилистиката на подготвяната за победителка всеки сезон? Нещо като "униформа".

Скрит текст:
Освен тъничките кичури, които сте наричали миналата година “пръчки”, Валерия има и снимката с коне след предаването подобно на реалната жена на Виктор 🙂 Маникюр не съм проверявала.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 00:05 от Mama xxl

# 333
А позволено ли им е сами да си правят грима и прическата? И да са с някаква си тяхна рокля? Или даже не с рокля на вечерните сбирки?

# 334
На мен пък кичурчетата ми харесват, но нека има разнообразие все пак.

# 335
На Марта са разрешили миналия сезон да е с панталон на церемония, но не помня вече коя и в кой подкаст го разправяше. Било е изключение.

# 336
А позволено ли им е сами да си правят грима и прическата? И да са с някаква си тяхна рокля? Или даже не с рокля на вечерните сбирки?
Позволено е. За това да не са с рокля не съм сигурна, но са обличали свои рокли.
Марта беше с панталон в първи епизод на първи сезон, но повече не съм виждала някоя, която не е с рокля.

# 337
  • Мюнхен
Позволено е. За това да не са с рокля не съм сигурна, но са обличали свои рокли.
Марта беше с панталон в първи епизод на първи сезон, но повече не съм виждала някоя, която не е с рокля.

А, сериозно ли? Гримът за камера е доста различен от ежедневния грим, аз идея си нямам как се прави нещо подобно. Ама предвид приказката за хигиената при турските гримьорки, добре, че им позволяват!!

# 338
  • софия
Чудя се аз защо не пишете в темата, а то нова сте отворили. Благодаря! Нямате изчитане,  нямам и какво да коментирам, защото тъпнята последната седмица беше на макс. За това ще оставя само това тук с надеждата, че не е пускано вече.

# 339
  • Вестерос
Един готин арт

# 340
  • Вестерос
Елена все повече пада в моята класация с незнанието си на немски и грешките с английския език. Не може четири години да живееш там и да не го научиш. То си е грехота направо. А за английския 🤦 иначе все ползва чуждици, за да е по-куул явно, иска да е вайръл

# 341
Разбрахте ли, че утре на коктейла ще има нови правила и няма да може да се прекъсват на диванчето.
Eeee, ще стане някаква епична говорилня Scream Или още по-зле, Генчето и Япончето ще си мълчат гушнати 45мин през което време Пам и Елена организират викторина за останалите.

# 342
  • София
Тази вече видях Пам на живо и от близо. Изглеждаше много добре и много различно. Или камерата, или фризьорите, или гримьорите, или и трите - не я обичат.Очевидно сама умее да се гримира и да си прави косата по-добре. Въпреки че роклята й я очертаваше в горната част на тялото - не изглеждаше толкова едра, колкото на екрана. И беше усмихната и много лъчезарна.

# 343
  • София
По клюкарските сайтове четох, че е отслабнала с 10кг след предаването. Затова и изглежда по-добре Wink

# 344
Пам беше с панталон на една церемония. Ето тук, към края, на 4:11 (оставащи минути)
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/videos/evgenija-ili-krisij … za-ot-evgeni.html
И Габи е с онова недоразумение с един крачол и перушина, което категорично не е рокля.

Общи условия

Активация на акаунт