Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 186
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 585
Леле, тия всичките колко ги е страх да не им резнат ефирното време и една не смее да му каже нещо. Нито една не смее да му каже как действително са се почувствали.

# 586
О, много е зле Евгени. Целува Айлин цял ден и после - ами аз имам емоции към другата.

# 587
Айлин ми харесва повече от Валерия като поведение засега .

# 588
Валерия и Евгени са си един за друг. Кухи.
Както бяха Виктор и Александра - повърхностни.
Най дразнеща ми е Елисавета, толкова много злоба. Злоба. Злоба. Недоумявам как се занимава с празненства.

# 589
  • София
Евгени пък се мъчел да разбере какъв е проблемът! Че как ще разбере, то е толкова сложно...

# 590
Евгени безвъзвртано изтри всяка симпатия у мен. Много безгръбначно поведение. Поне да спре да ги върти на шиш

# 591
Мега,ултра,хипер тъп ми е Евгени!

# 592
Тази Айлин … с тези устни и това червило много над тях…. Като гейша е.

# 593
  • here and now
Евгени на синхроните е много по-словоохотлив. Явно на 15545 дубъл вече си казва репликите както трябва.

# 594
Какво са им сипали тази вечер в чашите, всичките са неадекватни 🤣

# 595
  • Разпиляна във въображението
Ох, всички му търсят сметка. Той повтаря на всички едно и също.
Мисля си, че на Валерия й е по -скоро неудобно, отколкото да се наслаждава, че всички са срещу нея.

# 596
Голяма скука до степен да нямам мнение, а това за мен е новост.

# 597
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Леле ужас, Ергени седи като храст и гледа като натровен от гъби. Три изречения на кръст не може да върже. Не съм вярвала, че ще го кажа, но Витьо ми липсва.

# 598
"Бих и казал колко е красива"... пфф, много тъпо, друго не можа ли да измисли.

# 599
Интересно ми е дали на бай Елисавет плащат специален хонорар за да прави грозни и злобни коментари за останалите?!?
Ако не, то тази жена си прави много лоша реклама за в бъдеще... Кой би се сприятелил, най-малкото, а какво остава за по-близки чувства, с такава злобна и негативна жена?

Общи условия

Активация на акаунт