Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 134
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 570
Елена му обясни ситуацията по най-простия начин без да го обижда въпреки че не заслужава и това, а той горкия е прекалено глупав за да разбере. Айде да се взимат с "хипнотизаторката" вече, личи си че той не се интересува от никой друг.

Ами как да я разбере, като му липсва капацитет. Явно има проблем с възприемането на информация...Елена трябва да му го нарисува, за да схване...или може би с кукли да му го разиграе. Човекът е изключително инфантилен, с тотална липса на усет и емпатия,  и явно бордърлайн дизейбълд.

# 571
  • София
Тази вечер само ми се затвърди мнението за Евгени, което бях споделила в предната тема - той просто не разбира хората, не умее да ги чете. Вярвал на Габриела. Ми браво, продължавай, Гена, страшно ще прокопсаш!
Елисавета пък е потресаващ "изврек". Каква е тази злоба, държи се сякаш някой я провокира и обижда лично....

# 572
Чак пък 10 филии да ядяла Пам, според Елисавет, нещо нереалистично ми се струва..

# 573
Сега отхвърлените ще се сприятеляват и ще повдигат сами разклатеното си самочувствие като хейтят тази, която е избрана... и в животът е така 😆
Любовта не се дава по заслуги за философстване и химията не се избира, Елена. Нали е много умна, защо не го схваща, а продължава да се натиска.

# 574
  • София
Евгени да приеме, че е сгрешил? Я да повярва на джуката за по-лесно!
Елисавета прекалява много сериозно с обидите.

# 575
Гената е тотално дъно! Да го гонят тази вечер, да се свършва!

# 576
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много тегаво шоу, сякаш миналата година не беше толкова зле, този сезон досега е отврат.

# 577
За първи път гледам предаването в момента на излъчване и си викам защо пък да не коментирам. Grinning
Елена, ако беше казала на Евгени, че се чувства ограбена, а не открадната, можеше и да я разбере. От правене на интересна се прави смешна. Немска школа, ха-ха.

Големи досадници са тия жени, цяла вечер дуднат и мрънкат.

# 578
  • София
Бе какво ѝ стана на Елисавета?! Не спря да плюе, а другите я зяпнали в устата като че им разкрива вселенската истина. Rolling Eyes

# 579
Ами добре се аргументира Евгени - каква справедливост, тук играят емоциите и то основно неговите. Такава е играта, негов е изборът.

# 580
Пияната Елисавета не стои много романтично в Къщата на Жулиета…

# 581
  • На Изток от Рая
Бай Елисавет много злоба е събрал днес, чак видоизменя думи- лицемерство, лакомство...

# 582
Елисавета за мен е влезнала в роля...и се вживява..

# 583
Всичко идва от неправилния избор за Ерген... просто не знам къде го намериха този. То нито слово, нито кой знае колко интелект, тяло, ама известен в цял свят, не знам си какво... Абе изпитвайте ги тези момчета в ситуации как реагират, как разиграват шоу. Честно казано Виктор беше много по-добър. Пак на моменти се стъписваше и се чудеше как да реагира, ама поне му течеше мисълта по-добре и задаваше много повече въпроси и се интересуваше от участничките.

# 584
Този път Евгени много ясно се изрази. Ако още някой му се чуди защо е влязъл в Ергенът, проблемът е в чудещия се 🙂

Общи условия

Активация на акаунт