Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 165
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 660
Евгени много ми прилича на Ивайло Захариев или иначе казано Мартин дървото. 😁
Не знам дали е споменавано досега и дали някой друг е забелязал.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 22:27 от Greatness

# 661
Аз такъв малък мъж като Евгени никога не съм срещала. Често споменавате зодията му и господин Рак не познавам. Такива ли са?

# 662
Поредният нарцистичен, поставян вероятно на пиедестал от мама, "мъж". Надявам се да е сценарий за компенсация на предния сезон, но уви, някои проявления не могат да се имитират така добре. Отвратих се чак от Евгени, жалко...
То пък наистина да спират предаването, като си е избрал жена вече и не ще да ги опознава другите Joy

# 663
  • София
Евгени е доста нарцистична личност. Горко и на спечелилата.

# 664
  • София
Нещо няма прегръдки тая вечер.

# 665
Това с неможенето да се изразява е плод от усилията да блесне с интелигентност, използвайки чуждици и да се само/загуби в превода.

# 666
Добре де, тези продуценти не видяха ли, че двете гълъбчета (да не кажа кучета) се искат и да ги отпратят? Щом имало прецедент в чуждестранните варианти, значи може.

# 667
Този вятър ми напомни на Дениз като каза след предаването, че плакала на церемония от студ. Ама тези може и от тъга да плачат, че им даде вече роза.

# 668
Този дето се е изживял като султана на харема, с ясното съзнание, че те не могат вкупом да му откажат рози, прави предаването противно за гледане. 🤮
Карат жените безропотно да приемат всичко, пък султанът да им се кара. Ай ......сиктир! Голяма грешка е изборът на този ерген.
Продукцията, вината е само ваша! Малко уважение към участничките, нищо че са се записали за вашия формат!

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 22:32 от geri1919

# 669
Която излезне, наистина се е оттървала... Продукция, наистина срамота пълна! Това предаване се гледа предимно от жени и на нас подобно отношение и унижение на участничките от страна на самовлюбен комплексиран нарцис не ни е приятно! Чак и лекции им чете!

# 670
Мика изглежда страхотно, жалко че са я сложили в отбора на статистките.

# 671
  • София
Все си представям как роклята на някоя замита свещите…Как гори тая синтетика само.

# 672
  • София /Абсурдистан
Аз такъв малък мъж като Евгени никога не съм срещала. Често споменавате зодията му и господин Рак не познавам. Такива ли са?
Ами не са такива всички като визия, но имат криви характери. И като всеки воден знак, обичат да си пийват Simple Smile Това по мои наблюдения.

# 673
От продукцията ли им казват да го прегръщат?

# 674
Ирина бавно набира точки!

Общи условия

Активация на акаунт